מח אחד- שלשת המימדים

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכון שהדור חלש וצריכים לטפל בבעיות אם יש
הקטע הוא האם לטפל בכל מיני שיטות אליליות ממקורות זרים שחלקם אסרו הרבנים, חוץ ממה שהם לא מועילות.
כפי שכתבתי קודם, מטפל שפוי צריך לדעת שהכל בא עם סיעתא דשמיא ואם מטפלת מדברת על עצמה בצורה מיסטית ואלילית כאילו היא הכל יכול אני אברח ממנה כמו מאש ובחיים לא אמליץ עליה לאף אחד!
יש הרבה רפואות אלטרנטיביות שמועילות במקום שהרפואה הקובנציונלית הרימה ידיים והם לא נגועים ממקורות זרים ומועילים בהחלט.
לדוגמא הרפלקסולגיה, אחיינים שלי סבלו המון מדלקות אזניים ורפלקסולוגיה עזר להם יותר מכל מיני תרופות למיניהם.

עוד אחד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
נכתב ע"י חנון;1278790:
כפי שכתבתי קודם, מטפל שפוי צריך לדעת שהכל בא עם סיעתא דשמיא ואם מטפלת מדברת על עצמה בצורה מיסטית ואלילית כאילו היא הכל יכול אני אברח ממנה כמו מאש ובחיים לא אמליץ עליה לאף אחד!

אגב, קח בחשבון שחלק מכריע מיכולת ההשפעה של השיטות השונות נעוץ בשכנוע העצמי של המטופל שהשיטה הזאת היא שתציל אותו ותביא אותו לחיים מאושרים. לכן לא תמיד דיבורי הגבוהה גבוהה נובעים מתחושת האלילות כמו מרצון לשכנע את האדם להאמין שהוא יכול לעשות שינוי.

אסתר10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא בעד לשלול את כולם.
יכול להיות שיש חלק שאינם מתמחים וממציאים שטויות (ע"ע בבות וסגולות למיניהם...)
אני מכירה מישהי רצינית ומקצועית מאוד שעוסקת במוח אחד ורפואה אלטרנטיבית.
היא מצליחה בסיעתא דישמיא לעזור לאנשים בתחום הנפשי בצורה יוצאת מהכלל!

בהצלחה

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
יצאתי מבולבלת...

ר.ב.

משתמש פעיל
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1278621:
מי ששלח לי באישי- תודה. אני לא יכולה להשיב...

לא שלחתי באישי אבל מסקרנות למה את לא יכולה להשיב?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
נכתב ע"י ר.ב.;1278862:
לא שלחתי באישי אבל מסקרנות למה את לא יכולה להשיב?
כי מלא לי התיבה... אני לא יכולה לשלוח עד שארוקן
בגלל זה כתוב בחתימה:

נפ

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני מכירה מטפלת בשלושת המימדים מדהימה מדהימה
אשה משכמה ומעלה
בירושלים

shoshi

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י נפ;1278873:
אני מכירה מטפלת בשלושת המימדים מדהימה מדהימה
אשה משכמה ומעלה
בירושלים

מה שמה?

shoshi

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
למה באישי?
אם זאת מישהי מדהימה - לשם כך נוצר פורום איש לרעהו, לא?

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י shoshi;1278918:
למה באישי?
אם זאת מישהי מדהימה - לשם כך נוצר פורום איש לרעהו, לא?

ואם היא עובדת בשחור והפרסומת היתרה תזיק לה?

ר.ב.

משתמש פעיל
נכתב ע"י פיסטוק;1278869:
כי התיבה שלה מלאה.. אולי?

הצחקת אותי....

חשבתי שהיא ריקה:rolleyes:
פשוט "בחר הכל" ומחק!
מה קרה צריך לשמור לעולם את כל ההתכתבויות שאי פעם היו...

רחל שיין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כמה שביררתי בשיטת מח אחד, א"א לפסול ולהגיד שאין בזה כלום, אכן יש בזה אך זה עובד פעם כן פעם לא,
אבל הלכתית זוהי בעיה רצינית, ואין כאן המקום להאריך בזה, ויש להתייעץ עם רב שמכיר את התחום הזה, רב שלא מכיר בתחום יתיר מיד בגלל שהוא לא מאמין בזה וחושב שזה שטויות. וזה לא נכון.

0548445050

משתמש רשום
אני סבלתי שנים מאלרגיה קשה
שני טיפולים בשיטת איפק שינו לי את איכות החיים

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
שלשת המימדים
יש תמיכה של רבנים רבים
יש הצלחה בתחום, ודאי שלא 100 אחוז.
תבדקי את הנושא קצת יותר לעומק,
ובקטנה-
אם אני תומכת ברפואה אלטנרטיבית ונעזרתי בה, ונעזרו ילדי---
אני כמעט לא מעיזה לספר לכם על זה,
כי אני נשמעת לכם פרימיטיבית ופתייה.

אבל אף אחד לא יספר לך את הבעיות הרפואיות או הנפשיות שלו שנרפא מהם בס"ד ע"י שלשת המימדים או אייפק וכו' והתגובה של לא זוכרת מי על הפתק מתחת לכרית היא תגובה של... אני לא אגיד מה.

כדי להסביר לכם קצת
אתם חיים לפני 90שנה:
"מקרר בלי קרח? מה יעשו מחלקי הקרח בכל יום ראשון? חשמל??? תעשי טובה לכי תספרי את השטויות האלה למישו אחר..."
"מחשב בתוך כף היד שלך? אתה עושה צחוק? מחשב הוא בניין, אתה רוצה להכניס בניים לכיס שלך?"
האינטרנט
ההילות המצולמות
גלי הרדיו
בדיקות סי טי
אטום
.....

אם אתם לא מבינים לא אומר שזה לא עובד, לא קיים או לא מצליח.
זה אומר שעדיין לא נחשפתם לשיטה או לכוון המחשבה הכל כך שונה מהרפואה הקונבנציונלית.

גם שלשת המימדים וגם שיטת הא"ב ושיטות נוספות (לא מדברת על מח אחד, שונה)
מלאות באמונה, ביהדות ובביטחון בה'.

בהצלחה בחקירה העצמית שלכם.

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
באמת כל אלו ששוללים אחת מהשיטות בבטחון גמור, וזאת על סמך מה שנראה בעיניהם, שזה ודאי לא יכול להיות שתיפוף על היד או פתק מתחת לכרית יכולים לעזור, האנשים האלה נשמעים לי תמוה.
למה זה כל כך ברור להם שכל מה שלא מוכר למדע של ימינו לא קיים?
אני לא אומר שצריך להאמין בכל דבר, אבל מאיפה הבטחון הזה לשלול את הכל?
גם אלה שממהרים לטעון שהדברים האלה מנוגדים לרוח היהדות, נשמעים לי מוזר. ומה יגידו לגבי שן של שועל ומסמר מן הצלוב משום רפואה (שבת סז.)? או מה יגידו על קמיעות (שבת שם) והאם פתק מתחת לכרית כל כך רחוק מזה?

והנה לקמן ציטוט קטן מדברי הרשב"א
שו"ת הרשב"א חלק א סימן תיג

כי באמת הדברים הפועלים בסגלה אין פעולתם בפלא מהם אלא בטבע מסוגל. רצוני לומר טבע לא ישיגנו עיון החכמים. ואולי אפילו החכם שבחכמים לרוב העלם הטבע ההוא מכלל המין האנושי מצד שהוא אדם כסגלת האבן השואבת שהברזל קופץ עליה. ויותר מזה מורגל ביורדי הים באניות תוחבין מחט בחתיכת עץ צף על פני המים ומראין לו אבן וישוט על פני המים עד שיפנה אל פני הסדן ושם ינוח. ולא ישיג עיון טבע זה כל חכם שבחכמים אלו של חכמת הטבע. ואם כן אף כל המינין בעלי הסגולות בטבע הם פועלים כסמים והמסעדים ואין בהם משום דרכי האמורי כמו שאין בדברים המפורסמים המועילים לפי העיון הטבעי של אלו החכמים. ואולי עוד לא יגזרהו עיונם גזרו עיון החכם עליו השלום [-שלמה המלך] שעשה ספר רפואו' ידבר על הכל מן הארז אשר בלבנון ועד האזוב אשר בקיר. וא"כ למה נאסור מה שיאמרוהו מצד הטבע המסוגל? ושמא יגזרהו עיון החכם ע"ה ואע"פ שלא יגזרהו עיון אחד מאלו חכמי הטבע.

bekki

משתמש מקצוען
אין לשלול שום שיטה מכל וכל. זה לא הוגן ולא מקצועי. מה שכן, מתבססים על הוכחות בשטח.
ואם כך, אישית נעזרתי עם אחד הילדים בשיטה,אצל מטפלת שנחשבת למקצועית וכמובן הבטיחה בסיעתא דשמיא הצלחה ו...נאדה, כלום.הייתה החמרה. המטפלת מבחינתה הודיעה שסיימה את הטיפול.
הרבה מאד כסף,אפס תוצאות. לעומת זאת למקרים כמו דלקות אוזניים/מים/וכו' היה שיפור
השכילה מטפלת אחת בשלושת המימדים לספר לי שהשיטה עזרה להקים אישה שהועמדה לניתוח כליות , ונמנעה מכך.
אמרתי לה :וואו, אם כך,אתן [המטפלות] חייבות להימצא במחלקות הנופרולוגיות כל הזמן,זו ממש הצלת חיים מרשימה;)
והיא ענתה לי [על אותה הדרך] : 'כן...אבל אנחנו עמוסים.....':cool:

אישית אני מאמינה יותר בשיטות התנהגותיות שמובילות את האחריות אל הילד ואת הילד לאחריות -בכל מיני דרכים ופחות בתפיפות שונות הגם שקיימים מקצבים יפים:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה