מח אחד- שלשת המימדים

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
נכתב ע"י bekki;1279478:
וכמובן הבטיחה בסיעתא דשמיא הצלחה ו...נאדה, כלום.הייתה החמרה. המטפלת מבחינתה הודיעה שסיימה את הטיפול.

השכילה מטפלת אחת בשלושת המימדים לספר לי שהשיטה עזרה להקים אישה שהועמדה לניתוח כליות , ונמנעה מכך.
אמרתי לה :וואו, אם כך,אתן [המטפלות] חייבות להימצא במחלקות הנופרולוגיות כל הזמן,זו ממש הצלת חיים מרשימה;)
והיא ענתה לי [על אותה הדרך] : 'כן...אבל אנחנו עמוסים.....':cool:

הייתי ממליצה באופן כללי לא לתת אמון במטפלות שמבטיחות הצלחה ושמספרות בהנאה כמה הן עמוסות...

המטפלות היותר 'ענוות' מעוררות יותר אמון.
אין דבר כזה להבטיח הצלחה - גם לא ברפואה הקונבנציונלית.
וכן כדאי לחפש מטפלת שלומדת ומשתלמת כל הזמן גם בתחומים שקרובים ל'מקצוע' שלה ולא אחת שעברה קורס של 3 חודשים וכבר מחזיקה מעצמה מטפלת דגולה. ההבדל הוא גדול מאוד. אין שום בושה לשאול - איפה למדת? כמה זמן? איזה תעודה יש לך? וכו'..

(אני נעזרתי מאוד בכמה עניינים בשיטת אייפק, אם כי יש לציין שלא עזר בכל דבר).

בהצלחה!

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י Sigalit;1279316:
שלשת המימדים
יש תמיכה של רבנים רבים
יש הצלחה בתחום, ודאי שלא 100 אחוז.
תבדקי את הנושא קצת יותר לעומק,
ובקטנה-
אם אני תומכת ברפואה אלטנרטיבית ונעזרתי בה, ונעזרו ילדי---
אני כמעט לא מעיזה לספר לכם על זה,
כי אני נשמעת לכם פרימיטיבית ופתייה.

אבל אף אחד לא יספר לך את הבעיות הרפואיות או הנפשיות שלו שנרפא מהם בס"ד ע"י שלשת המימדים או אייפק וכו' והתגובה של לא זוכרת מי על הפתק מתחת לכרית היא תגובה של... אני לא אגיד מה.

כדי להסביר לכם קצת
אתם חיים לפני 90שנה:
"מקרר בלי קרח? מה יעשו מחלקי הקרח בכל יום ראשון? חשמל??? תעשי טובה לכי תספרי את השטויות האלה למישו אחר..."
"מחשב בתוך כף היד שלך? אתה עושה צחוק? מחשב הוא בניין, אתה רוצה להכניס בניים לכיס שלך?"
האינטרנט
ההילות המצולמות
גלי הרדיו
בדיקות סי טי
אטום
.....

אם אתם לא מבינים לא אומר שזה לא עובד, לא קיים או לא מצליח.
זה אומר שעדיין לא נחשפתם לשיטה או לכוון המחשבה הכל כך שונה מהרפואה הקונבנציונלית.

גם שלשת המימדים וגם שיטת הא"ב ושיטות נוספות (לא מדברת על מח אחד, שונה)
מלאות באמונה, ביהדות ובביטחון בה'.

בהצלחה בחקירה העצמית שלכם.
השאלה היא אם זה באמת עובד או שאת משכנעת את עצמך שזה עובד.
שני מקרים לדוגמא:
א.
התעשיין האוסטרלי יוסף בירנבוים סובל מאקזמה חמורה בכף הרגל
שנים של טיפולים שונים, בזיקה יומיומית של אבקות לתוך הנעל, משחות ואמבטיות של תרחיפים שונים ומשונים לא הועילו ולו במעט.
מומחים רבים הוטסו אליו מכל רחבי עולם (תחת מעטה סודיות קפדני), ומרחו לו משחות שונות, טיפלו בלייזר, ברנטגן, בקרינה סוציו אקדמית, בטיפולים שלא נוסו על בעלי חיים.
וכלום
שום דבר לא עוזר - האקזמה ברגלו עולה כפורחת.
עד שבא אצלו מרפא סיני קשיש
קשר לו רטייה ובה מרקחת צמחים
עיסה את אוזנו במיני שמנים
ותחב לו מחטים בכל אזור אפשרי בגוף.
תוך שבוע נעלמה האקזמה.
המטפל צייד אותו בטיפות מיוחדות - וציווה אותו למהול אותן כל יום בתוך כוס הטה שלו.
כל עוד הקפיד יוסף לטפטף את הטיפות לתוך התה, כף רגלו הייתה חלקה ורכה ככף רגלו של ולד בן יומו.
יום אחד החליט יוסף שטעמן המר של הטיפות, מקלקל לו את כוס התה.
הוא השאיר אותן בארון, והתענג על כוס תה נטול טיפות.
תוך שבוע חלה החמרה במצב רגלו - היא נעשתה דומה לפיצה אפוייה יתר על המידה, ומוגלה עלתה בין אצבעות רגליו.
מאז אותו יום, מקפיד יוסף בקנאות ללגום את כוס התה עם הטיפות המרות. כי הוא יודע שזאת הדרך היחידה למנוע את האקזמה.

ב.
לאה היא עקרת בית חרוצה, שמקפיד שלא ייכנס לביתה אבק דאבק, ולטביעות אצבע אין אפילו דריסת יד, הס מלהזכיר טיפטופי קפה על המרבד.
יום אחד היא שמעה ברדיו על מאבחנת מדהימה.
האירידיולוגית איריס אולמן - אקרמן - שטיינברג - מועלם.
"נכון", היא אמרה לעצמה בעודה מבריקה מרצפת במברשת שינים, "אני בריאה לחלוטין, אך מי יודע, אולי יש לי איזו מחלה שמנסה את מזלה בפינה נסתרת בגופי"
היא חייגה למספר הכשר שרשמה על הפתק שנתלה על המקרר המבהיק, וקבעה תור ליום שלישי.
ביום המיועד היא הגיע למשרד הצנוע שלה, בפסז' מצחין ברחוב המסגר בתל אביב. על השלט נכתב (מחוסר מקום): איריס א.א.ש.מ. מאבחנת אירידיולוגית בכירה, מטפלת בשיטת המדיה המהורהרת, בעלת תעודה ממכללת "העין השלישית"
לפני שהספיקה להרהר בשלט, היא נחטפה פנימה ע"י מזכירה נלהבת, שהצמידה את עינה השמאלית למכשיר אופטי כל שהוא.
כשהיא נשענת בזהירות על הספה הוורודה שבחדר ההמתנה, ובוהה בתצלומי עיניים מוגדלים לגדלים מבהילים, היא שומעת מהחד את איריס צועקת: "מי זאת לאה?"
היא מזדקפת: "אני לאה" היא אומרת בקול סדוק.
"בואי מהר", איריס מצטווחת, "המצב לא טוב!"
לאה כושלת אל הדלת, חשה לאות של חוסר אונים בכל גופה. היא קורסת על הכיסא המרופד, מבלי לנער ממנו את האבק.
"יש לך בעיה חמורה בכליה הימנית, דלקת הכליות הממלכתית" הקול של איריס נעשה נמוך."תושיטי לי את היד", היא מצווה.
לאה מניחה את היד על השולחן, ואיריס מפשפשת בין טביעות אצבעותיה, מוסיפה טביעות משלה, ולוחצת את מפרקיה באופן בלתי נעים.
"צריך ללכת לבית חולים?" שואלת לאה בלחש.
"לא", אומרת איריס, "בבית החולים יעשו לך ניתוח, ויקצרו לך אותה בלי לשאול הרבה שאלות, אני אטפל בך ותהיי בסדר גמור"
לאחר שלחצה בכל מיני מקומות בכף ידה, צילמה את עיניה שוב ושוב, ונתנה לה סדרה של תמונות צבעוניות, כשהיא מבקשת ממנה לבהות כל פעם בחלק אחר של התמונה, ולדמיין כאילו אין שם כלום, שיחררה אותה איריס לביתה, תוך כדי שהיא משחררת מארנקה סכום הגון.
שלושה טיפולים היא עברה, עד שהעיזה לספר לבעלה את הבשורה הרעה, ואת הפתרון המקסים של איריס.
"לכי לרופא נורמלי", הוא המליץ לה, "רק לעשות צילום ולראות"
"לשם מה?" היא שאלה בפליאה, "אני יודעת מה יש לי, איריס כבר איבחנה אותי".
בסוף היא הלכה לרופא.
הרופא שלח אותה לצילום והיא חזרה עם תיקית קרטון דקה, ובה צילום רנטגן, צורות אמורפיות של חפצים אובליים, שנראה שאיש לא יוכל לפענח לעולם.
הרופא הביט לרגע בצילום, קימט את מצחו ולבסוף פלט: "אין לך שום דבר בכליות, ", לפתע הוא נעצר, ועיין בפינה אחרת בצילום.
"מה יש?" לאה נדרכה.
הרופא הרים את שפופרת הטלפון: "חדר ניתוח מספר 4 פנוי?" הוא שאל בקול לחוץ.
תוך דקות ספורות היא הוכנסה אל חדר הניתוח, היא לא הספיקה אפילו לשאול את בעלה מה מצאו אצלה, ועל אלו מסמכים הוא חתם.
כשפקחה את עיניה בחדר ההתאוששות, היא חיפשה בדחיפות את המנתח.
"מה היה לי", היא שאלה, עדיין מטושטשת מן ההרדמה.
"היה לך נס", הוא ענה, "זה מה שהיה לך".
"מה?"
"הייתה לך אי ספיקת כבד חמורה, וקרישי דם חסמו את כלי הדם שלך, היינו חייבים להתערב", הוא הסביר, "אבל יהיה בסדר".
"ומה עם הכליה הימנית?" היה חשוב לה לדעת, "לא טיפלתם בה?"
הרופא חייך: "הכליות שלך כמו חדשות, אין לך שום בעיה בכליות..."

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י קקטוס;1279535:
השאלה היא אם זה באמת עובד או שאת משכנעת את עצמך שזה עובד.

הכתיבה מאד יפה, והסיפורים יפים...
אבל כן, תתפלא לשמוע,
יש מטפלים יראי שמיים באמת, לא מחפשים לך מחלות מתחת לשטיח
לא כולם שרלטנים, בכלל לא.
נכון, מטפלים מתחילים פחות מצליחים בד"כ, אבל יש, ויש בגדול, הרבה מטפלים בהצלחה.

יש הרבה מנתחים ורופאים שרלטנים, יש גם רופאי שיניים שממציאים חורים וסדקים, אבל בגלל זה לא תלך לניתוח? בגלל זה לא תטפל בחורים בשיניים????
ואם אני לא משכנעת את עצמי?....

יש הצלחות ברורות בבדיקות מעבדה, ואין כאן המקום לפרט.

ואני ממש לא ממליצה לחולה אנוש לטפל בשלשת המימדים. אם הוא צריך הצלה שיטוס לבית חולים.
דבר שאני מסכימה איתו - מטפלת מתחילה שמבטיחה הצלחה - יש לה בעיה. מנתח סטז'ר שמבטיח הצלחה - יש לו בעיה....
דבר נוסף שאני מסכימה איתו - יש בעיה של האחזות בטיפול על גורמים נוספים. למשל אם באת לטפל במיגרנה, והטיפול הצליח והמיגרנה עברה לחלוטים בכל השנה, אתה
פתאום נזכר שגם בדלקות האוזניים הכרוניות שלך אפשר לטפל, והטיפול נמשך לטיפול נוסף.... (אבל - השתנו לך החיים, ו600 ש"ח היו שויים את זה, אז המשכת לטיפול הבא.)

ההלם של מטופלים זה שזה באמת יכול לעבוד אחרי שהם מטופלים קונבנציונלית ברשימת כדורים ההולכת ומתגבהת (הקופסא היומית של סבתא שלי). כדורים לחומציות יתר, ואח"כ לאולקוס, ואח"כ לתפקודי מעיים, ואח"כ לתפקודי כבד, סוכרת, מעי גס......
גם פה הם מגיעים שוב ושוב לרופא, אבל בכוון המדרון.
פה זה עולה הרבה פחות כי יש השתתפות הקופה ובכלל, גם בפוגשים חברים בתור.... אבל זה עולה הרבה יותר - הגוף שלך.

לי נפתחו העיניים, הסקפטית הגדולה.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י ר.ב.;1278614:
נקודה נוספת בענין "שלשת המימדים"
המרפא בשיטה לוחץ ומטופף על כל מיני נקודות "מרידאן" בגוף, סוג של תורה סינית. ושמעתי שיש בזה מן התערבות של ע"ז...
אל תקחו אותי על המילה אבל אני אישית ראיתי את הטיפול וממש נחרדתי. איך ע"י טפוף ותנועות ביד או ברגל או בגב מאמינים שהרטבה פוסקת???
נקודה חיובית בענין שמדברים הרבה חיובי לילד. וזה אפשר לעשות גם ללא טיפופים ולחיצות.....
ובאמת דיברתי חיובי לילד כל הזמן כמה שהוא מסוגל ויכול והוא שולט על הגוף של עצמו וממש העלה את המוראל ולכן מטבע הדברים הוא עשה יותר השתדלות כדי להוכיח לנו ולעצמו שהוא מסוגל.
ולפני הכל תפלה לבורא עולם!!!

ולפותחת האשכול. שאלי רב בענין.
הצלחות!

לפני שקוראים לכל מה שלא מבינים ע"ז, כדאי להבין קודם הלא כן? אנשים גדולים ויראי שמיים מטפלים בשיטה הזו ולהפוך את כולם במחי מקלדת לעובדי ע"ז זה לא ייעשה. אם גדולי ישראל יגידו שזה ע"ז אז אקבל מהם, אבל לקבל ממי שלא מבין מה זה וסתם פולט משהו להפחיד ציבור זה ממש מזעזע.

אני חושבת שלא רק שאינך מבין איך פועלת שיטת המח אחד, גם אינך מבין מה זה ע"ז ואני ממליצה לך ללמוד לפחות מה זה ע"ז.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י חנון;1278790:
נכון שהדור חלש וצריכים לטפל בבעיות אם יש
הקטע הוא האם לטפל בכל מיני שיטות אליליות ממקורות זרים שחלקם אסרו הרבנים, חוץ ממה שהם לא מועילות.
כפי שכתבתי קודם, מטפל שפוי צריך לדעת שהכל בא עם סיעתא דשמיא ואם מטפלת מדברת על עצמה בצורה מיסטית ואלילית כאילו היא הכל יכול אני אברח ממנה כמו מאש ובחיים לא אמליץ עליה לאף אחד!
יש הרבה רפואות אלטרנטיביות שמועילות במקום שהרפואה הקובנציונלית הרימה ידיים והם לא נגועים ממקורות זרים ומועילים בהחלט.
לדוגמא הרפלקסולגיה, אחיינים שלי סבלו המון מדלקות אזניים ורפלקסולוגיה עזר להם יותר מכל מיני תרופות למיניהם.

שיטות אליליות? מדברת על עצמה בצורה מיסטית? עוד בורות אחת. איזה מזעזע ואיזה שטויות.
מח אחד זה ע"ז בדיוק כמו רפלקסולוגיה. גם לוחצים על נקודות שונות בגוף...

לא מועיל? מי אמר? מועיל אבל לא לכולם. התועלת של זה תלויה מאד באדם עצמו ולא במטפל ופה תלויה ההצלחה של הטיפול.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י Sigalit;1279609:
אבל כן, תתפלא לשמוע,

יש הרבה מנתחים ורופאים שרלטנים, יש גם רופאי שיניים שממציאים חורים וסדקים, אבל בגלל זה לא תלך לניתוח? בגלל זה לא תטפל בחורים בשיניים????

ואני ממש לא ממליצה לחולה אנוש לטפל בשלשת המימדים. אם הוא צריך הצלה שיטוס לבית חולים.
דבר שאני מסכימה איתו - מטפלת מתחילה שמבטיחה הצלחה - יש לה בעיה. מנתח סטז'ר שמבטיח הצלחה - יש לו בעיה....
דבר נוסף שאני מסכימה איתו - יש בעיה של האחזות בטיפול על גורמים נוספים. למשל אם באת לטפל במיגרנה, והטיפול הצליח והמיגרנה עברה לחלוטים בכל השנה, אתה
פתאום נזכר שגם בדלקות האוזניים הכרוניות שלך אפשר לטפל, והטיפול נמשך לטיפול נוסף.... (אבל - השתנו לך החיים, ו600 ש"ח היו שויים את זה, אז המשכת לטיפול הבא.)

ההלם של מטופלים זה שזה באמת יכול לעבוד אחרי שהם מטופלים קונבנציונלית ברשימת כדורים ההולכת ומתגבהת (הקופסא היומית של סבתא שלי). כדורים לחומציות יתר, ואח"כ לאולקוס, ואח"כ לתפקודי מעיים, ואח"כ לתפקודי כבד, סוכרת, מעי גס......
פה זה עולה הרבה פחות כי יש השתתפות הקופה ובכלל, גם בפוגשים חברים בתור.... אבל זה עולה הרבה יותר - הגוף שלך.

כל כך נכון מה שכתבת. אני טופלתי בשיטת מח אחד באלרגיות למיניהן. לחלקן עזר ולחלקן עזר רק לתקופה קצרה. בכל הטיפול עבדתי עם אשה יראת שמיים שבאה ממשפחה של גדולי דור.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י Sigalit;1279609:
אבל כן, תתפלא לשמוע,

את מנסה לשכנע אותי במה שאני יודע?

מה שניסיתי להעביר בסיפורים היה:
בסיפור א' הבאתי סיפור שבו טיפול עובד, לא ממש חייבים להבין אותו, בדיוק כפי שאיננו מבינים בדיוק את פעולת האקמול - הוא פשוט אפקטיבי.
בסיפור ב' ניסיתי לתאר את המצב בו אדם שאין לו כל השכלה רפואית, משתמש בשיטה שהוכחה במחקרים כחסרת יעילות (נבדקה קבוצת נחקרים ע"י אירידיולוגים, כשלחלקם יש מחלה מסויימת, ולחלקה אין. התוצאות שהוצגו לא היו קשורות כלל למצב הפיזי האמיתי של החולה.) ומתעלם - בגלל חוסר בידע רפואי, מבעיה קריטית שיש לחולה.

לעניות דעתי - טיפול אלטרנטיבי ראוי לשמו צריך להיעשות ע"י אדם מומחה - שלמד רפואה במסלול הרגיל, ומכיר את מכלול הסיכונים והסיכויים.
אני חושב שמי שהולך למטפל, ובמיוחד למאבחן אלטרנטיבי שאינו רופא מוסמך, הוא מסכן את עצמו.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י תמנתי;1279621:
שיטות אליליות? מדברת על עצמה בצורה מיסטית? עוד בורות אחת. איזה מזעזע ואיזה שטויות.
מח אחד זה ע"ז בדיוק כמו רפלקסולוגיה. גם לוחצים על נקודות שונות בגוף...

לא מועיל? מי אמר? מועיל אבל לא לכולם. התועלת של זה תלויה מאד באדם עצמו ולא במטפל ופה תלויה ההצלחה של הטיפול.
רוב השיטות תלויות באמונה של המטופל בתהליך
יש כאלה שמאמינים בכל שיטה, וכל שיטה תסייע להם, לא משנה אם קוראים לה "מח אחד", "רפלקסולוגיה", או "שלושת המימדים"
יש כאלה שאין להם נטייה טבעית להאמין, ולכן השיטות האלה לא יעזרו להם בכלל.

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י קקטוס;1279628:
את מנסה לשכנע אותי במה שאני יודע?

מה שניסיתי להעביר בסיפורים היה:
בסיפור א' הבאתי סיפור שבו טיפול עובד, לא ממש חייבים להבין אותו, בדיוק כפי שאיננו מבינים בדיוק את פעולת האקמול - הוא פשוט אפקטיבי.
בסיפור ב' ניסיתי לתאר את המצב בו אדם שאין לו כל השכלה רפואית, משתמש בשיטה שהוכחה במחקרים כחסרת יעילות (נבדקה קבוצת נחקרים ע"י אירידיולוגים, כשלחלקם יש מחלה מסויימת, ולחלקה אין. התוצאות שהוצגו לא היו קשורות כלל למצב הפיזי האמיתי של החולה.) ומתעלם - בגלל חוסר בידע רפואי, מבעיה קריטית שיש לחולה.

לעניות דעתי - טיפול אלטרנטיבי ראוי לשמו צריך להיעשות ע"י אדם מומחה - שלמד רפואה במסלול הרגיל, ומכיר את מכלול הסיכונים והסיכויים.
אני חושב שמי שהולך למטפל, ובמיוחד למאבחן אלטרנטיבי שאינו רופא מוסמך, הוא מסכן את עצמו.

זה נכון, אך מדבריך נשמע שאתה שולל כל טיפול אלטרנטיבי מכל סוג, אז כדאי שתבדיל. לא כל המטפלים שרלטנים כפי שעולה מהסיפור השני.

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י קקטוס;1279630:
יש כאלה שמאמינים בכל שיטה, וכל שיטה תסייע להם, לא משנה אם קוראים לה "מח אחד", "רפלקסולוגיה", או "שלושת המימדים"

נכון ברמה מסויימת מאד. ואולי נכון משום שאדם סקפטי לחלוטין אינו נותן לטיפול להצליח.
שמעת על זירוז לידה ברפלקסולוגיה? עובד גם לנשים שאינן מסכימות להאמין בזה, ואיכמ"ל.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י נפ;1278873:
אני מכירה מטפלת בשלושת המימדים מדהימה מדהימה
אשה משכמה ומעלה
בירושלים

מסתמא אנחנו מדברות על אותה אחת? מהר נוף?

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י קקטוס;1279630:

זה תלוי באמונה שלי? טוב נו.....

הלכתי לרופא קונבנציונלי עם כאבים חזקים באוזן. קיבלתי טיפות אוזניים. הכאב לא עבר. אולי לא האמנתי מספיק? מה אתה אומר? אולי הייתי צריכה לשכנע את עצמי?

ודרך אגב, אני טיפוס מאד רציונלי.
אני לא נוטה להאמין סתם בדברים. עוזר מה טוב. לא עוזר, אז לא.
זה היחס שלי לרפואה אלטרנטיבית וגם לרפואה קונבנציונלית.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אפרופו אמונה, ידוע על אחד מגדולי הדור [לא זוכרת מי] שראה בכל הרפואה "השתדלות" וזה אגב גם מה שאנחנו אמורים לעשות.
ההשתדלות שלו הגיעה עד לקנות את התרופות. אבל לקחת אותן?
אז מבחינת אותו גדול דור, רפואה קונבנציונלית מתאימה לתיאור שלך של רפואה אלטרנטיבית.

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בלי שקראתי את כ-ל התגובות, כפי שהזכירה סיגלית, יש היום שיטת א"ב = אמונה וביטחון, שבנויה בצורה דומה לשלושת המימדים אך מבוססת על המקורות שלנו, על האמונה על ביטחון ועל ספרים קדושים וקבלה.
השיטה עובדת-בדוק!
כמובן שצריך לדעת מי המטפל, וכמובן שהצלחת הטיפול תלויה בעיקר במטופל ובאמון שהוא נותן לטיפול.
נעמי, ספציפית לבעיה שלך יש לי לתת לך שם של מישהי מקסימה ומיוחדת וחכמה שמטפלת בשיטה זו, מניסיון ומעדויות רבות, כמובן בתנאי התמדה בטיפול ובסיעתא דשמיא תזכי לקצור הצלחה בטיפול.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י pessi&chani;1279671:
בלי שקראתי את כ-ל התגובות, כפי שהזכירה סיגלית, יש היום שיטת א"ב = אמונה וביטחון, שבנויה בצורה דומה לשלושת המימדים אך מבוססת על המקורות שלנו, על האמונה על ביטחון ועל ספרים קדושים וקבלה.
השיטה עובדת-בדוק!
כמובן שצריך לדעת מי המטפל, וכמובן שהצלחת הטיפול תלויה בעיקר במטופל ובאמון שהוא נותן לטיפול.
נעמי, ספציפית לבעיה שלך יש לי לתת לך שם של מישהי מקסימה ומיוחדת וחכמה שמטפלת בשיטה זו, מניסיון ומעדויות רבות, כמובן בתנאי התמדה בטיפול ובסיעתא דשמיא תזכי לקצור הצלחה בטיפול.

מח אחד לא מבוסס על שום ספרים ולא שום "אמונות".
כל שיטה שצריכה להתבסס על כל מיני ספרים ומנטרות יש שם אולי חשש לע"ז אבל במח אחד אין את זה.

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תמנתי;1279674:
מח אחד לא מבוסס על שום ספרים ולא שום "אמונות".
כל שיטה שצריכה להתבסס על כל מיני ספרים ומנטרות יש שם אולי חשש לע"ז אבל במח אחד אין את זה.

תורה, אמונה וביטחון זה "אמונות", תמהני?!

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י pessi&chani;1279699:
תורה, אמונה וביטחון זה "אמונות", תמהני?!

לפעמים חוסר הבנת הנקרא פה מזעזע אותי.
אם כי אני חושדת שזה מכוון כדי לעצבן ואני מסרבת להתעצבן.
מי שרוצה לשחק אותה טמבל בבקשה.

ממתי מח אחד=תורה אמונה ובטחון? וכי אמונתנו נקראת מח אחד או יהדות?

הצילווווווווווווווווו

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חבל להוציא כ"כ הרבה אנרגיות, תמנתי ממש חבל,
התגובה שהגבתי היתה מכוונת על שיטת הא"ב שאני כתבתי עלה, בעקבות שאת ציטטצ אותי.
בכ"א לא באתי לשפוט את מח אחד רק לתת מידע על א"ב
לאט לך,
ואני מעדיפה לא להגיב על שאר חלקי הודעתך, כי נראה לי שקצת הגזמת.

mat

משתמש מקצוען
אני רוצה לכתוב לגבי הגמילה של הילד.

היה גם לנו קשה עם הילד שלנו שכבר חצי שנה אנחנו מנסים לגמול אותו וזה לא הולך.

יום אחד אישתי חשבה על רעיון להקריא לו סיפור של ספרי ילדים בשירותים. וכך כל פעם שהלכו לשירותים היא הקריאה לו סיפור.
כל פעם שהוא היה צריך לשירותים הוא היה רץ להביא את הספרים של הסיפורים.
וככה הוא פשוט נגמל.

חשבתי על זה, למה זה שונה מכל הפרסים שהבטחנו לו. וכל מה שעשינו. אני חושב שהיה לו סבל ללכת לשרותים. אם בגלל הפחד או משהו אחר. והפרס שמגיע אחרי הסבל לא שכנע אותו.
מה ששכנע אותו זה להפוך את השהייה בשירותים לחוויה נעימה. ואין כמו חוויה נעימה להיות עם אמא שמספרת סיפור.
אפילו שהסיפור חוזר על עצמו כל הזמן. ילדים מספיק חכמים כדי לשמוע מליון פעם. או אולי הם פשוט נהנים מהיחס המיוחד שכנראה זה הרבה יותר מפרס.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה