לרבים המגיבים, לא שיערתי את עוצמת התגובות, לא שוחחתי אישית עם ה'פוגע' ולא עם ה'נפגעים' איני יודע כמה אמור לעלות קורס ספציפי בעולם הנדל"ן עם זאת אני יודע ש20K זה לא הרבה בשביל לרכוש מקצוע
והראיה ה'תמימים' שנפלו בפח גם ידעו לשלם בשביל לרכוש את המקצוע בכל הטענות הפרטניות שהועלו כאן לא הייתי ממהר להתחבר לצד אחד, ובפרט שהוא מרגיש נעשק מכיון שלא נתנו לו לחזור בו אחר תחילת הקורס, לא שמעתי טענה שלא היה ניתן לגמור את הקורס \ לגשת לאחריו למבחן במשרד המשפטים, זה שיש הרבה שתובעים אותו משמע שיש הרבה שנפגעו מהחוזה איתו עדיין לא מוכיח שהם הצודקים והוא האשם, במקרה כזה ידוע ביהדות שניגשים לבי"ד וגם הדיינים אמונים על ההלכה שאסור לשמוע רק צד אחד, אפשר שמי שמכיר מקרוב את הסיפור יתרשם אחרת ממני, לכן הקדמתי באשכול ההוא שאיני מכיר את הסיפור ומתייחס לדברים כפי ששמעתי אותם בקו המידע.
לגבי תו נכה ועבודה בבי"ש ומחיר למשתכן וכדו' גם בזה צריך לשמוע את שני הצדדים כנ"ל ולא למהר להסיק מסקנות. לגבי מה ש
@אין פאנץ' כתב, כבר מזמן רציתי להחמיא לך על מאמריך העשירים, אין על המאמרים שלך אני קורא אותם בשקיקה, הפעם אני יכול להגיב לך, מה לעשות בקהילת הכתיבה לא ניסיתי להתקבל,
@וסרמן הבנתי את הפאנץ' ההסבר יפה-לא נצרך.
@פינחס רוזנצוויג בקו לא שמעתי טענה שא"א לסיים את הקורס, לגבי המחיר התייחסתי.
@גרשיים לא התייחסתי לעניין החוקיות, התייחסתי אך ורק לגבי מה שנטען עליו.
@מנוי פרימיום אין כאן שום תמימות אלא רצון להבין מה רוצים ממנו,
אולי היתממות. וההשוואה לפינדרלה אינה במקומה משום שהוא מוכר לך מוצר קיים בשונה מפינדרלה, וכן כפי שהקדמתי אני לא מכיר את פרטי המקרה בשונה מפינדרלה
@מזכירות לעסקים איני מכיר את פרטי המקרה המדובר, יש לגשת לבי"ד עם דיוק מירבי של כל הפרטים, בהכללה אומר שלא כל מוניפולציה של איש מכירות משמעה גזל. ואחרון חביב
@Natan Galant מאמר יפה ומושקע, מאוד התחברתי, תודה.