התשובה היא שבתוכנית האב של בית שמש הם כתבו שהיות וקיים הרבה דיור מוגן שכבר בנוי בבית שמש ואין צורך ליותר. על כן הם מעודדים שינוי תבע מדיור מוגן לדיור רגיל....עדיין זה הימור,
מי אמר שפה יאשרו את זה?
וכמה שנים זה יסחב,
ואם בסוף יבנו דיור מוגן, אז המחיר גבוה מידי
נו נוהתשובה היא שבתוכנית האב של בית שמש הם כתבו שהיות וקיים הרבה דיור מוגן שכבר בנוי בבית שמש ואין צורך ליותר. על כן הם מעודדים שינוי תבע מדיור מוגן לדיור רגיל....
זה שמעתי היום מהיזם.
והוא גם אמר לי שהוא דיבר עם המינהל לפני שהוא ניגש לעיסקה
תבינו שמדובר באדם מאוד רציני.
אז תגיד להרב ברוורמן שאם פעם חשבתי שהוא מבין בנדלן אז אני עכשיו רואה שהוא לא מבין.
אני נותן לך כאן 3 קישורים של מגרשים בבית שמש שכבר אישרו להם את זה.
צפה בקובץ המצורף 1646389
יש עכשיו פרויקט בשיווק של דיור מוגן בהר חומה
5/95 עם אופציה להסבת ערבויות
אבל הם משווקים את זה כהשקעה בדיור מוגן לא כשינוי תב"ע וכו
נכון, אבל מבדיקה שעשיתי לאחר שהציעו לי להשקיעהם מראים במצגת מחירי דירות בשכונה ולפי"ז משווים לדיור מוגן ומראים כמה שזה מחיר זול,
הבעיה הגדולה שאין שום קשר אבל שום קשר! בין מחירי דירות למגורים לבין דיור מוגן.
נכון, אבל מבדיקה שעשיתי לאחר שהציעו לי להשקיע
אפשר לשאול מה המחירים לפריסייל בשכונות הקצה בירושלים?
למיטב ידיעתי אין היום בירושלים דירות חדשות למכירה בפחות מ- 2.2אפשר לשאול מה המחירים לפריסייל בשכונות הקצה בירושלים?
כמה חד'?למיטב ידיעתי אין היום בירושלים דירות חדשות למכירה בפחות מ- 2.2
3כמה חד'?
מי יקנה בירושלים עשרות אלפי דירות?
בבאר שבע כולה יש פחות מ-10 מתחמים שמקודמים
בירושלים יש עשרות רבות
בגדול אתה צודק, ברור שירושלים עדיפה בהרבה על באר שבע1. אין שום השוואה בין הביקוש שיש בי-ם (ובכל המרכז) לבין הביקוש שיש לבאר שבע.
2. בי-ם אין כמעט קרקעות פנויות לבניה ולא רוצים לבנות על היערות לכן ראש העיר מקדם פינוי בינוי כדי להגדיל את ההיצע, לעומת זאת בבאר שבע יש שטחים בלתי נגמרים לבניה.
3. בבאר שבע יש רק 215 אלף תושבים לעומת י-ם שיש פי 3 תושבים כלומר 650 אלף תושבים יהודים
ולכן יש ביקוש הרבה יותר גדול (לפי מהנדס העיר הביקוש בי-ם עומד על 6000 יח"ד בשנה).
דבר מעניין, שביד 2 יש 12 פרויקטים בשיווק בבאר שבע וגם בי-ם יש 12 פרויקטים
עכשיו תעשה את החישוב לבד אם בי-ם יש פי 3 תושבים מה היה אמור להיות.....
4. בי-ם קונים גם תושבי חו"ל (סיפר לי יזם השבוע שהוא מכר בפריסייל בקטמונים רק לאנשי חו"ל)
גם וגםמה זה קצה אצלך? נוה יעקב או הר חומה?
קטמונים של היום (לא באיזור של סן מרטין) זה איזור נדלני רותח4. בי-ם קונים גם תושבי חו"ל (סיפר לי יזם השבוע שהוא מכר בפריסייל בקטמונים רק לאנשי חו"ל)
קטמונים של היום (לא באיזור של סן מרטין) זה איזור נדלני רותח
אאלט מתוכנן פינוי בינוי רחב היקףמה יש בסן מרטין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: