עישון בחשמלית היא באותה רמת סיכון כמו עישון רגיל?
עישון בחשמלית היא באותה רמת סיכון כמו עישון רגיל?
כל מילה!דייי
תבינו קצת לנפש של הנערים בגילאים הכי קשים של החיים!
אם התנאים אמרו על הדור הזה "ייתי ולא אחמיניה" - תבינו שהניסיונות שאנחנו (אנשים חרדים נורמטיביים ונשואים) מתמודדים איתם הם אחד מאלף מהניסיונות והקשיים שמלוים בחורים צעירים, שאני אפילו לא יכול למנות 10 מהפיתויים שיש היום מסיבה שהאשכול ייחסם...
אז בודאי שהעישון מזיק. ומסוכן. אבל בינינו הורה שיש לו בחור בישיבה גדולה ומצליח בלימוד ומתחזק ומעשן - אני בהחלט מקנא בו, שלא ייפגוש הורים לבחורים אחרים שיתחננו שהילד יישב כל היום ויעשן אבל עם כיפה וכדו'...
מתנצל על הפריקה פה, אבל קורה לי הרבה שהורים מתייעצים איתי (אני עובד עם בחורים) איך לגרום שהילד לא ייעשן - וזה שובר לי את הלב, הילד שלך מתכנן לטוס לאילת עם..... למשך..... וזה מה שמציק לך?!
שטויות והבלים,דייי
תבינו קצת לנפש של הנערים בגילאים הכי קשים של החיים!
אם התנאים אמרו על הדור הזה "ייתי ולא אחמיניה" - תבינו שהניסיונות שאנחנו (אנשים חרדים נורמטיביים ונשואים) מתמודדים איתם הם אחד מאלף מהניסיונות והקשיים שמלוים בחורים צעירים, שאני אפילו לא יכול למנות 10 מהפיתויים שיש היום מסיבה שהאשכול ייחסם...
אז בודאי שהעישון מזיק. ומסוכן. אבל בינינו הורה שיש לו בחור בישיבה גדולה ומצליח בלימוד ומתחזק ומעשן - אני בהחלט מקנא בו, שלא ייפגוש הורים לבחורים אחרים שיתחננו שהילד יישב כל היום ויעשן אבל עם כיפה וכדו'...
מתנצל על הפריקה פה, אבל קורה לי הרבה שהורים מתייעצים איתי (אני עובד עם בחורים) איך לגרום שהילד לא ייעשן - וזה שובר לי את הלב, הילד שלך מתכנן לטוס לאילת עם..... למשך..... וזה מה שמציק לך?!
תיקנתי את המשל.מישהו דיבר פה על לתת סיגריה לבחור?
נראה לי שמדובר כאן על עישון ולא על נהיגה (שכל בר דעת מבין את ההבדל העצום ביניהם).שטויות והבלים,
האם תשב בחיבוק ידיים כשבחור המצליח בלימוד לוקח את מפתחות הרכב שלך, כי ישנם בחורים שטסים לאילת ?
בכל אופן לא משנה המשלתיקנתי את המשל.
אז אולי הגיע הזמן לאפשר פורקן אמיתי ולא מדומה?ולעניות דעתי, אחת הסיבות, שזה סוג של פורקן ושחרור מה שאצל בחורים חילוניים הם יכולים בהרבה דרכים נוספות
בשביל זה יש בין הזמנים...אז אולי הגיע הזמן לאפשר פורקן אמיתי ולא מדומה?
ספורט, לדוגמא.
בחורים בגיל הזה צריכים-חיבים להוציא אנרגיה!
כולי תקווה שהתגובה נכתבה בציניות.בשביל זה יש בין הזמנים...
מתי בדיוק ?אז אולי הגיע הזמן לאפשר פורקן אמיתי ולא מדומה?
ספורט, לדוגמא.
בחורים בגיל הזה צריכים-חיבים להוציא אנרגיה!
דעתי שלי,
שכל הורה צריך לחזק את הילד שלו מבפנים.
לבנות בו בטחון עצמי.
ואגב, סיגריות זאת באמת הבעיה הקטנה.
סמים ואלכוהול הם בעיה רצינית בהרבה-שכמעט כל מי שמתחיל איתם...
טיפ קטן שאפשר ללמד ילד זה להתאמן על הדרך הנכונה להדוף הצעה כזאת.
ובמילים אחרות-סימולציה.
לענות תשובות בסגנון: תודה, אבל אני לא מעונין/ תודה, ההחלטה שלי היא לא לעשות זאת.
וכן ללמד כמה נזק זה גורם, לא בשביל הפחדה, אלא בשביל להעלות מודעות.
מאמינה שמה שחשוב-מוצאים לזה זמן.מתי בדיוק ?
בין הסדרים? בהפסקת צהריים?
ולפעמים דווקא יש מגמה כזו אצל בחורים ואז זה נהפך לטיפוח הגוף\שרירים \קוביות וכו'
אבל וודאי שזה חשוב ,הכרחי ונכון, רק פחות פרקטי אצל בחורים מה גם חדר כושר נורמלי ברמה רק לגברים קשה למצוא וגם במכשירי הליכה וכו יש טלויזיה
קיצער צריך פתרון לספורט זה וודאי השאלה כמה הישיבות יתגיסו לזה.
הכל טוב ונכוןמאמינה שמה שחשוב-מוצאים לזה זמן.
וגם רואה מהשטח.
ואדרבה-שיפתחו את הגוף, זה לא עדיף ע"פ שיזיקו לגוף?
לא חובה חדר כושר, לצאת להליכות, לעשות ריצה, משקולות ותרגילי כושר בסיסיים-אפשר לעשות בכל מקום.
ואם הישיבות היו מתגיסות לתת לזה מקום-ולא רק פיזי, אלא גם רעיוני, אני בטוחה שהם היו יוצאות נשכרות מכך.
ספורט נותן סיפוק, שמחה וחווית הצלחה שנחוצה לכל בחור, בפרט בלחץ התמידי שקיים בעולם הישיבות.
לפעמים, אנשים מבחוץ מסוגלים לראות טוב יותר מורכבויות.ה פשוט שקוף שהמגיבים הרבה פעמים זה בנות, נשים, או כאלו שלא מבינים ולו בגרם מה זה ישיבה...
ולכן הרבה פעמים התגובות בהתאם...
הלוואי אמן, אם הישיבות היום נראות כמו הדרך המסורה וזהו.יש את הדרך המסורה וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: