blue eagle
משתמש סופר מקצוען
אצלי בישיבה גם בחורים מתמידים שטייגניסטים היו מעשנים
רובם הפסיקו בסוף!
רובם הפסיקו בסוף!
ומכבס את המצעים של יריחו.....בלי להכליל ח"ו
זה שילד לא נוגע בסיגריה בבית זה לא אומר שהוא לא מעשן בישיבה
לי יש הרבה חברים שהוריהם לא חולמים שהם מעשנים והילד מעשן בישיבה
ואת הסיגריות הוא משאיר בישיבה
סיפר לי חבר בישיבה שאמא שלו הריחה על המצעים ושאלה אותו על זהומכבס את המצעים של יריחו.....
בדיוק שוחחנו על כך, שבעבר היו רואים אנשים מכובדים הולכים ברחוב עם סיגריה ביד,אאל"ט כיום העישון פחות 'הולך' ממה שהיה לפני 10 שנים. לא?
בחורים מעשנים כי הם בחורים וכו' [עיין בתגובתי לעיל]אז איך אתם מסבירים שכ"כ הרבה בחורים מעשנים אבל מעט מאד אברכים?
האמת שזה נושא לכמה אשכולות עסיסיים אבל עצוב שיש הורים שלא מוכנים להכיל את הילד המתבגר שלהםבלי להכליל ח"ו
זה שילד לא נוגע בסיגריה בבית זה לא אומר שהוא לא מעשן בישיבה
לי יש הרבה חברים שהוריהם לא חולמים שהם מעשנים והילד מעשן בישיבה
ואת הסיגריות הוא משאיר בישיבה
(עד כדי כך שבשתי סיטואציות שונים אמרו לי הורים הבן שלי לא מעשן....... אך האמת עצובה)
אם זה כזה קל להיגמל אתה יכול לסגור את האשכולבחורים מעשנים כי הם בחורים וכו' [עיין בתגובתי לעיל]
וכשמתבגרים אז נגמלים, כן....
לא אמרתי שזה קל רק המציאות היא ששינויים בחיים נישואין ילדים גורמים לאנשים להיגמל ואם לא מסיגריות אלקטרוניות לכה"פ מרגילותאם זה כזה קל להיגמל אתה יכול לסגור את האשכול
הבעיה שמיתמכרים מטיפשות ואחרי זה לצאת מזה זה כבר סיפור
זה לא תמיד עובד מה לעשות.....לדעתי צריך לתת לבחור שרוצה להתחיל לעשן סיגריה אלוקטרונית עם 0 ניקוטין ככה כשתעבור הלחץ החברתי וכו הוא יוכל פשוט לעזוב את זה
על זה אפשר לנסות לדבר עם הבחור הרי לא באמת אכפת לוזה לא תמיד עובד מה לעשות.....
גם בחורים היום פחות ופחות מעשניםבדיוק שוחחנו על כך, שבעבר היו רואים אנשים מכובדים הולכים ברחוב עם סיגריה ביד,
זה היה נקרא אפילו 'מכובד'
היום זה נעלם מהנוף.
אז איך אתם מסבירים שכ"כ הרבה בחורים מעשנים אבל מעט מאד אברכים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: