כי בנקים ומזון לא מזיק לאף אחדאחד הדברים שתמוהים בעיני בנטפרי. מדוע אלו העובדים בגרפיקה למשל צריכים במסלול שלהם גם בנקים ומזון.
אינני זוכרת את שמות האתרים שהיו פתוחים ונחסמו, לצערי.@תמי אחת כתבת למנהל נטפרי?
נראה שאת יודעת להתנסח היטב. (גם כתבת שאת עובדת בכתיבה...)
אני בדרך לזה, בהמשך בע"ה. יותר קשה לי עם הקטע של הניסוח.
מענין..ב"ה
לסיכום אין על נטפרי!
הם עדיין הסינון הכי טוב והכי מהודר שיש. ואין להם שום תחליף.
המשתמשים הפשוטים לא מרגישים בכלל איזה שינוי (רואים לפי אופי התגובות)
אלו שמתמשים יותר לצרכי עבודה מרגישים את כל השינויים, וזה ממש מגביל אותם, לא מדברים כאן על פינוקים, מדברים על צרכים הכרחים לצורך פרנסה נטו. והם אלו שמתחננים כאן,
@תמי אחת כתבת למנהל נטפרי?
נראה שאת יודעת להתנסח היטב. (גם כתבת שאת עובדת בכתיבה...)
אני בדרך לזה, בהמשך בע"ה. יותר קשה לי עם הקטע של הניסוח.
ברור שכך הייתה הכוונה מלכתחילהמענין..
לתומי חשבתי שההיתר להכניס נט הביתה הוא לצרכי פרנסה,
ושהמיזם קם כדי לסייע לאותם מתפרנסים לעשות את זה במינימום פגיעה מתכנים לא ראויים.
למה לא בעמדת מחשבים?ברור שכך הייתה הכוונה מלכתחילה
אבל העולם התקדם והיום הרבה דברים מצריכים תקשורת כמו למשל רישום למעון, הנחה בארנונה, דמי לידה מביטוח לאומי שכבר אין אפשרות לשלוח בפקס למיטב ידיעתי,
במיוחד בתקופת הקורונה שמלא דברים עברו למייל ואינטרנט.
בקיצור היום אינטרנט נצרך גם לא לצרכי עבודה.
ברור שכך הייתה הכוונה מלכתחילה
אבל העולם התקדם והיום הרבה דברים מצריכים תקשורת כמו למשל רישום למעון, הנחה בארנונה, דמי לידה מביטוח לאומי שכבר אין אפשרות לשלוח בפקס למיטב ידיעתי,
במיוחד בתקופת הקורונה שמלא דברים עברו למייל ואינטרנט.
בקיצור היום אינטרנט נצרך גם לא לצרכי עבודה.
אבל לאלו שמכנסים אינטרנט לצורכי עבודה בלבד זה לא חסר.כי בנקים ומזון לא מזיק לאף אחד
כולם אוהבים כסף ואוכל
בהחלט ראוי להערכה, ומרגש לשמוע את הצד שמאחורי הקלעים.דווקא אני זוכר שלא היתה כוונה כזאת מלכתחילה.
אני זוכר שהכוונה שלי באופן אישי הייתה שלי יהיה אינטרנט מסונן בצורה טובה.
אני זוכר את התקופה שהיה 10 מנויים וזה לא התקדם. אז אמרתי מה אכפת לי מי מצטרף או לא מצטרף העיקר שלי יש אינטרנט מסונן בצורה טובה.
בדמיוני אז רציתי שזה יהיה לפי רבנים כל אחד ישתייך לרב מסויים וכל רב יחליט על הקהילה שלו לקולא ולחומרא. ולפי זה זה ילך. בסוף הקב"ה סובב אחרת.
מי אומר שקשור לנטפרי?
אם לדוגמה האתר החליף חברת שרתים שיושבים על אותה אחסון של דברי תועבה זה פתאום עובר סינון..
בלי שנטפרי יצטרכו "להחמיר".
באמת מרתק לשמוע מה היה מאחורי הקלעיםדווקא אני זוכר שלא היתה כוונה כזאת מלכתחילה.
אני זוכר שהכוונה שלי באופן אישי הייתה שלי יהיה אינטרנט מסונן בצורה טובה.
אני זוכר את התקופה שהיה 10 מנויים וזה לא התקדם. אז אמרתי מה אכפת לי מי מצטרף או לא מצטרף העיקר שלי יש אינטרנט מסונן בצורה טובה.
בדמיוני אז רציתי שזה יהיה לפי רבנים כל אחד ישתייך לרב מסויים וכל רב יחליט על הקהילה שלו לקולא ולחומרא. ולפי זה זה ילך. בסוף הקב"ה סובב אחרת.
עשיתם את הבלתי יאומן...העיקר שלי יש אינטרנט מסונן בצורה טובה.
גם ללא "מהדרין"... יש בהם מכשולות של ממש.
אני עכשיו רואה את התגובות שלך. תודה על המענה והאוזן הקשבת.זה בהחלט תופעה שטעונה מחקר למה יותר קל לכתוב בפרום לעיני כולם ויותר קשה לכתוב בפרטי.
אני מבין את זה שאתם רוצים לכבד ובהחלט אני חושב שיש פער עצום בין היחס של האנשים. בפרום הם יותר לוחמניים במייל הם יותר נחמדים.
בתאלכס זה לא נראה לי שאמור להיות קשה לכתוב אלי אני גם לא כזה טוב בכתיבה אפשר לראות שיש לי מידי פעם טעיות והשפה שלי לא כזאת עשירה לכאורה
נשמח לקבל את התשובהמעדכנת: שלחתי מייל ארוך ומפורט למנהל נטפרי.
נכון שההודעות שלו מרגיעות,בקשה/עצה ל @mat -
טיפה יותר שיתוף מצידכם ינמיך מאד את מפלס הלהבות
תראה איך הודעה שלך מסוגלת להרגיע.
כדאי אולי לנדב קצת מידע -
תראו, יש לנו מחסור של בודקי תמונות, מנסים לגייס עוד עובדים
או משהו כמו - יש בשעות אלו ואלו עומס אדיר על השרת, תתאזרו בסבלנות או תפנו בשעות אחרות
אינני יודע
אבל מאמין שיש מצדכם השתדלות אמיתית ללכת לקראת הצרכים האובייקטיביים של המשתמשים
אז נידוב קצת יותר מידע ירגיע מאד.
נראה לי שגם מצידכם זו לא תהיה טרחה גדולה מידי.
תודה ברכה והצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: