מעדכנת: שלחתי מייל ארוך ומפורט למנהל נטפרי.
אני חושבת שאם התכנון להעלות את התשובה שלו לכאןנשמח לקבל את התשובה
אז יהיה הוגן שתיידעי אותו בזה.
מעדכנת: שלחתי מייל ארוך ומפורט למנהל נטפרי.
אני חושבת שאם התכנון להעלות את התשובה שלו לכאןנשמח לקבל את התשובה
m @ netfree.link תמחקו רווחיםמישהו יכול להעלות פה את כתובת המייל של @mat חסום לי בהגדרות קהילה
וכמובן להעלות את השאלה.... כדי שנדע מה היא הייתה ועל מה התשובה....אני חושבת שאם התכנון להעלות את התשובה שלו לכאן
מישהו מכיר את בעית וואנדרייב ונטפרי? במשרד שאני עובדת שומרים קבצים על ענן וואנדרייב שנחסם בנטפרי ואין להם פתרון. מחפשת עצה. כרגע אני גם (וגם אצלי בצער רב מאד) בחפוש אחרי תחליף . הלואי שלמישהי יהיה פתרון בשבילי.
3. נטפרי קמה עם גישה בבסיס של "אינטרנט לצרכי עבודה ולא בילוי".
7. רק חושב על הבדיחה שיש ברשימות תפוצה למכירות בהם יש פרסומת על קטלוג לבגדי נשים עם קישור לבקשת קטלוג "לנשים בלבד", ומה נראה לכם עושים כל הבעלים שעובדים במחשב והאשה שלהם גננת בלי מחשב? הם מורידים 'בשבילה', ומה קורה לבנתיים? את זה נטפרי לא מסכימים לעשות.
10.מרים להנחתה: ומי שראה את הסרטונים האחרונים של ברדק, יודע כמה צדקו נטפרי כשהחליטו מההתחלה לחסום את זה .
מישהו מכיר את בעית וואנדרייב ונטפרי? במשרד שאני עובדת שומרים קבצים על ענן וואנדרייב שנחסם בנטפרי ואין להם פתרון. מחפשת עצה. כרגע אני גם (וגם אצלי בצער רב מאד) בחפוש אחרי תחליף . הלואי שלמישהי יהיה פתרון בשבילי.
אני משתמשת בonedrive לצורך סנכרון בין שתי מכשירים ולא נתקלתי בבעיה.אני. וזה מקשה מאוד (ומדובר על onedrive בדומיין פרטי שמיועד לצורך גיבוי לענן)
לא שמעתי כאן תלונה אחת מהנוסח המתואר כאן.1. מישהו שכח כנראה מה היה בעולמנו לפני נטפרי, ברמת הסינון, המענה ללקוחות, ואיכות הסינון .
2. כנראה שאין מושלם בעולם, פעם התלונות היו על חוסר סינון, כעת "אכשר דרא" והתלונות התהפכו., תמיד יהיה תלונות כי אין דעותינו שוות, (לא פחות מכמות הדעות בנושא כשרויות המאכלים).
4. נטפרי העמידו לעצמם אתגר: "מה שלא תראו ביתד נאמן, לא תראו במחשב",
5. נטפרי לא מתיימרים לשלוט בציבור, הם רוצים לתת שירות למי שרוצה סינון מסוים.
6. מי שיודע יודע, שכיום נטפרי הם הכי גדולים בתחום הסינון.
7. רק חושב על הבדיחה שיש ברשימות תפוצה למכירות בהם יש פרסומת על קטלוג לבגדי נשים עם קישור לבקשת קטלוג "לנשים בלבד", ומה נראה לכם עושים כל הבעלים שעובדים במחשב והאשה שלהם גננת בלי מחשב? הם מורידים 'בשבילה', ומה קורה לבנתיים? את זה נטפרי לא מסכימים לעשות.
8. אין מצב שמשהו יהיה פתוח רק לנשים, הבעל והאשה משתמשים באותו מחשב בדר"כ,
9. נטפרי משתדלים להתאמץ ולענות ענינית במיוחד @mat , כל זמן שזה לא ערעור על עמדות נטפרי , אז אין טעם במענה כי זה פשוט הזמנה לוויכוח.
10.מרים להנחתה: ומי שראה את הסרטונים האחרונים של ברדק, יודע כמה צדקו נטפרי כשהחליטו מההתחלה לחסום את זה .
עושה רושם שלא קראת את השרשור. אלא סתם מלאת אסוסיאציות למילה נטפרי.1. מישהו שכח כנראה מה היה בעולמנו לפני נטפרי, ברמת הסינון, המענה ללקוחות, ואיכות הסינון .
2. כנראה שאין מושלם בעולם, פעם התלונות היו על חוסר סינון, כעת "אכשר דרא" והתלונות התהפכו., תמיד יהיה תלונות כי אין דעותינו שוות, (לא פחות מכמות הדעות בנושא כשרויות המאכלים).
4. נטפרי העמידו לעצמם אתגר: "מה שלא תראו ביתד נאמן, לא תראו במחשב",
5. נטפרי לא מתיימרים לשלוט בציבור, הם רוצים לתת שירות למי שרוצה סינון מסוים.
6. מי שיודע יודע, שכיום נטפרי הם הכי גדולים בתחום הסינון.
8. אין מצב שמשהו יהיה פתוח רק לנשים, הבעל והאשה משתמשים באותו מחשב בדר"כ,
9. נטפרי משתדלים להתאמץ ולענות ענינית במיוחד @mat , כל זמן שזה לא ערעור על עמדות נטפרי , אז אין טעם במענה כי זה פשוט הזמנה לוויכוח.
לא הולכת להעלות לכאן לא את השאלה ולא את התשובה .אני חושבת שאם התכנון להעלות את התשובה שלו לכאן
שביעות רצון היא פונקציה של סטנדרטים. אם אני רוצה הגנה הרמטית, מן הסתם שאני לא אהיה מרוצה מאתרוג.אתרוג מעולה!
יש לי אותו בעבודה ואני יותר ממרוצה!
רק אומר שהוא כבר ענה לי באדיבות רבה, ואמר שהוא מסכים עם הבעיות שהעליתי, ושהם עובדים על פתרונות.
מעודד מאוד!
מהנסיון שלי - אתרוג חוסם דברים שנטפרי פותח, ומצד שני יש להם הרבה בעיות עם תמונות.שביעות רצון היא פונקציה של סטנדרטים. אם אני רוצה הגנה הרמטית, מן הסתם שאני לא אהיה מרוצה מאתרוג.
ממש לא מדובר על תקלה טכנית.וע"ז נשאלת השאלה למה לפתוח אשכול עם 15 דפים על תקלה טכנית שהמנהלים של נטפרי רוצים ומסוגלים לתקן
ועוד עם כותרת כזה מעצבנת
כמו אני מחפש תחליף לכולל המשמעם אותי
כל אחד וההגדרה שלו להגנה מספקתשביעות רצון היא פונקציה של סטנדרטים. אם אני רוצה הגנה הרמטית, מן הסתם שאני לא אהיה מרוצה מאתרוג.
ממש לא מדובר על תקלה טכנית.
מדובר על דברים במהות של הסינון שדורשים פתרון לאנשים מסוימים.
אין בעיה, אולי מצדך, רק יש לדעת ששיטת החסימה של אתרוג שונה לגמרי מנטפרי. בזמן שנטפרי לא ניתן לעקיפה בכלל, כי החסימה יושבת על הספק, שאר החסימות די קלות לפריצה למי שמבין טיפ טיפה במחשבים ואינטרנט. לכן יש לשקול מילים היטב, במיוחד כאלה שמפורסמות בציבור, כי רבים חללים הפילה.כל אחד וההגדרה שלו להגנה מספקת
מבחינתי ההגנה של אתרוג מעולה
לא נפתחים לי אתרים עם תכנים בעיתים
ויש מבחר גדול של אתרים שימושים שנפתחים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: