מיום ליום את שומעת שהתופעה הזאת רק גדלהבהחלט. יש לי הרבה אחים, ומצד בעלי גם אחיינים.
שומעת מה הולך. אולי יש ישיבות מסוימות שזו הנורמה, אבל להכליל את כלל ציבור הבחורים והישיבות? מאיפה העוז?
לא אמרתי כולם אלא רובם.....
מיום ליום את שומעת שהתופעה הזאת רק גדלהבהחלט. יש לי הרבה אחים, ומצד בעלי גם אחיינים.
שומעת מה הולך. אולי יש ישיבות מסוימות שזו הנורמה, אבל להכליל את כלל ציבור הבחורים והישיבות? מאיפה העוז?
זה לא נכון. לא רובם. אולי יש ישיבות ששם שזה רובם. אבל ברוב הישיבות זה לא כךמיום ליום את שומעת שהתופעה הזאת רק גדלה
לא אמרתי כולם אלא רובם.....
24/7 עם מסגר ובריח?הרי הם בישיבה!.....
לדעתי נטפרי צריכים לעשות הפרדהלמרות דברי @mat
כן חל שינוי לאחרונה בחסימות הקישורים של דרייב.
למשל, ביטול אפשרות הורדה של כמה קבצים יחד, וכן כניסה לתיקיה ציבורית ששותפה איתי שעד לא מכבר כן הייתה אפשרית, ועוד ועוד.
וזה אכן מכביד ומעיק.
אבל לא הייתה להם ברירה
זה נעשה בעקבות התופעה של הקישורי סרטים שהסתובבו, וכדו'
העולם נהיה יותר ויותר גרוע, ואכן, בגללו נעשים לפעמים החמרות בחסימה.
אם אתם רוצים להלין על זה שנהיה לכם קשה יותר,
אל תעשו את זה על נטפרי
זה לא הם שגרמו לזה
זה העולם שהתלכלך...
הם בסך הכל עובדים יותר קשה כדי להגן עלינו מפניו...
ו...גם חוטפים על זה מאיתנו בוץ....
אני לא באה להיתווכח איתך...זה לא נכון. לא רובם. אולי יש ישיבות ששם שזה רובם. אבל ברוב הישיבות זה לא כך
נו, מה את באה לומר בזה?אני לא באה להיתווכח איתך...
תעשי תחקיר ותראי מציאות....
בפרופו ישיבות טובות
חייב לשתף בסיפור
יש לנו חברים שחוזרים בתשובה שיש להם 4 ילדים יש להם 2 בנים אחד הלך בדרך אחרת לצערי והשיני היה ממש בחור טוב מכל הבחינות ואפילו קיבלו אותו לאחת מהישיבות הטובות בארץ!!
ממש אנשים שמרו עליו ולכן שלחו אותו לישיבה כזאת לאחר שנתיים הבן היתקלקל מקבוצת בחורת שהיו בישיבה...
לא יודעת מה קרה שם יכול להיות ששלחו אותו לישיבה שיותר מידי היה מישמר ריני וזה מה שגרם לו לרדת....אבל לענינו אותו בחור שמרו עליו ובסוף הוא הידרדר בתוך הישיבה עצמה....
אני באה לומר שיש ישיבות שאת לא חולמת אפילו שהתופעה הזאת לצערי קיימת......נו, מה את באה לומר בזה?
אמרתי שזו תופעה שלא קיימת?
הדיון היה לגבי האחוזים. אין לי ענין להשתבלל בנושא.
גם ישיבות טובות זה כבר לא אומר כלום. יש ישיבות מעולות בסגנון פתוח יותר, ויש ישיבות ברמה לימודית פחוץ, ויותר פרומערית. ישיבה טובה לא מדד לכלום, לצערינו.
באמת נשמח לדעת מיהם.רבנים של נטפרי
כיצד?לדעתי הדיון פרוג נועד להוציא כעסים.
מי שבאמת רוצה להועיל/לשנות יכול לפנות לרבנים של נטפרי ולשכנע אותם.
הם אנונימיים?כיצד?
קודים אישיים זה גם רעיון מצויין לבעלות עסקים שרוצים לשווק קורסים שיהיו פתוחים בנטפריאני חושבת שצריך לבקש מנטפרי קבוצות עם קודים אישיים
ואולי גם עם הגבלת זמן.
לדוגמא- נשים יכולות להכנס לאתרי קניות אם סיסמא אישית
ואחרי 10 דקות יוצא אוטומטי.
כנ"ל עוד קבוצות לפי צורך
הסגירה ההרמטית ללא אפשרות לפתוח כלום- מאוד מאוד קשה.
הם יכולים למכור את השרות הזה בתוספת תשלוםקודים אישיים זה גם רעיון מצויין לבעלות עסקים שרוצים לשווק קורסים שיהיו פתוחים בנטפרי
שהם ימכרו את הקורס עם קוד אישי.
אני לא חושב שהם נמצאים במקום הזה שרוצה לקחת עלזה עוד כסףהם יכולים למכור את השרות הזה בתוספת תשלום
סכום כלשהו לכל מסלול (גברים, נשים, עסקי)
וכן- לגבות מבעלי אתרים שיש בעיות סינון - לשלם עבור כל כניסה שסוננה או משהו בסגנון.
שיהיה שווה לשני הצדיים.
הרב סילמןבאמת נשמח לדעת מיהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: