כתוב במתכון שמבשלים את הקרם.קמח בציפוי?
ולא אופים את זה?
נשמע לי קצת מוזר, איזה מרקם זה יוצא?
כתוב במתכון שמבשלים את הקרם.קמח בציפוי?
ולא אופים את זה?
נשמע לי קצת מוזר, איזה מרקם זה יוצא?
אחותי אמרה לי עכשיו שהכינה מס' פעמים (מהאתר 'כל רגע'), והסבה את תשומת ליבי שהקרם עם הקמח עובר בישול, ככה במתכון.אכן טעות הדפסה
אפשר לוותר על השוקולד במילוי ובציפוי? יש לי בעיה עם קקאו...עוגה קלי קלות אפשר בקערה אחת בלי לשטוף בין הבצק למילוי
עוגת קפוצ'ינו
לבצק
5 כוסות קמח
כוס סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
1.5 כוס שמן
ללוש ולשטוח
מילוי
2 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
קצת מלח
6 כפות גדושות קפה נמס
2 כפיות וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
לערבב ולשפוך מעל הבצק
לאפות עד להתייצבות בחום בינוני- 180 c
להוציא מהתנור ולפזר מיד חבילה וחצי שוקולד לחכות דקה שתיים עד שנמס ולשטוח
אפשר למרוח עם מברשת סיליקון-נותן טקסטורה יפה.
לשדרוג- לפזר מעל אגוזים טחונים/ ברס/ אבקת איבוק זהב (אגוזים לפני שמתקשה, אבקת איבוק אחרי)
איזה תבנית תנור ??עוגה קלי קלות אפשר בקערה אחת בלי לשטוף בין הבצק למילוי
עוגת קפוצ'ינו
לבצק
5 כוסות קמח
כוס סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
1.5 כוס שמן
ללוש ולשטוח
מילוי
2 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
קצת מלח
6 כפות גדושות קפה נמס
2 כפיות וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
לערבב ולשפוך מעל הבצק
לאפות עד להתייצבות בחום בינוני- 180 c
להוציא מהתנור ולפזר מיד חבילה וחצי שוקולד לחכות דקה שתיים עד שנמס ולשטוח
אפשר למרוח עם מברשת סיליקון-נותן טקסטורה יפה.
לשדרוג- לפזר מעל אגוזים טחונים/ ברס/ אבקת איבוק זהב (אגוזים לפני שמתקשה, אבקת איבוק אחרי)
לא ענקיתאיזה תבנית תנור ??
תבנית רגילה A4? ח"פלא ענקית
יש לי דלונגי וזה גדול מידי
לא. זה כבר קטן מדי. זה יצא מדי גבוהתבנית רגילה A4? ח"פ
איזו כוס? איזו תבנית?עוגת שוקולד, קצף ופירורים
שכבה ראשונה:
3 כוסות קמח
כפית א. אפיה
3/4 כוס שמן
4 חלמונים
3 כפות סוכר
מערבבים לבצק פירורי. שוטחים 2/3 בתבנית גדולה והשאר שומרים בצד.
שכבה שניה:
3 ביצים
כוס סוכר
5 כפות קקאו
2 כפיות רום
כוס שמן
שקית סוכר וניל
לערבב ולשטוח על הבצק.
שכבה שלישית:
4 חלבונים
להקציף ולהוסיף בהדרגה:
3/4 כוס סוכר.
להוסיף:
5 כפות פודינג וניל
ולקפל. לפזר מעל את יתרת הבצק.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה
כוס ח"פ, תבנית ח"פ גדולה, לא ענקיתאיזו כוס? איזו תבנית?
דרישות דרישות.תודה על המתכון, יש לי אותו כבר
אשמח לעוד מתכונים בסגנון כי נמאס לי כבר מהמתכון הזה....
עוגה קלי קלות אפשר בקערה אחת בלי לשטוף בין הבצק למילוי
עוגת קפוצ'ינו
לבצק
5 כוסות קמח
כוס סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
1.5 כוס שמן
ללוש ולשטוח
מילוי
2 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
קצת מלח
6 כפות גדושות קפה נמס
2 כפיות וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
לערבב ולשפוך מעל הבצק
לאפות עד להתייצבות בחום בינוני- 180 c
להוציא מהתנור ולפזר מיד חבילה וחצי שוקולד לחכות דקה שתיים עד שנמס ולשטוח
אפשר למרוח עם מברשת סיליקון-נותן טקסטורה יפה.
לשדרוג- לפזר מעל אגוזים טחונים/ ברס/ אבקת איבוק זהב (אגוזים לפני שמתקשה, אבקת איבוק אחרי)
הכנתי בתבנית בינונית,יצא די נמוך,ולא נשאר לי בצק לפורר מעל,עוגת שוקולד, קצף ופירורים
שכבה ראשונה:
3 כוסות קמח
כפית א. אפיה
3/4 כוס שמן
4 חלמונים
3 כפות סוכר
מערבבים לבצק פירורי. שוטחים 2/3 בתבנית גדולה והשאר שומרים בצד.
שכבה שניה:
3 ביצים
כוס סוכר
5 כפות קקאו
2 כפיות רום
כוס שמן
שקית סוכר וניל
לערבב ולשטוח על הבצק.
שכבה שלישית:
4 חלבונים
להקציף ולהוסיף בהדרגה:
3/4 כוס סוכר.
להוסיף:
5 כפות פודינג וניל
ולקפל. לפזר מעל את יתרת הבצק.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה
ברגע שמתקררת@ציפופו 1 אחרי כמה זמן מהאםיה אפשר לחתוך את העוגה?
מעניין, יוצא לי תמיד מעולה ומספיק לפורר גם מעל. מה שכן לפני האפייה זה נראה שכבה מאוד דקה אבל היא תופחת באפייה ומקבלת נפחהכנתי בתבנית בינונית,יצא די נמוך,ולא נשאר לי בצק לפורר מעל,
אבל יצא טעים בטעם נוסטלגי
תודה
עוגה קלי קלות אפשר בקערה אחת בלי לשטוף בין הבצק למילוי
עוגת קפוצ'ינו
לבצק
5 כוסות קמח
כוס סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
1.5 כוס שמן
ללוש ולשטוח
מילוי
2 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
קצת מלח
6 כפות גדושות קפה נמס
2 כפיות וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
לערבב ולשפוך מעל הבצק
לאפות עד להתייצבות בחום בינוני- 180 c
להוציא מהתנור ולפזר מיד חבילה וחצי שוקולד לחכות דקה שתיים עד שנמס ולשטוח
אפשר למרוח עם מברשת סיליקון-נותן טקסטורה יפה.
לשדרוג- לפזר מעל אגוזים טחונים/ ברס/ אבקת איבוק זהב (אגוזים לפני שמתקשה, אבקת איבוק אחרי)
אותה עוגה בהכפלת כמויותעוגת שוקולד-צ'יפס 2 שכבות ללא מיקסר
שכבה ראשונה:
2.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר וניל
3/4 שקית אבקת אפיה
לשים בתבנית, לערבב ביד ולהדק לתבנית
שכבה שניה:
1 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן
2 ביצים
3כפות קפה נמס
1.5 כוס שוקולד-צ'יפס
ושאר שקית האבקת אפיה
לערבב מעל השכבה הראשונה ולהכניס לתנור
משהי נסתה להוריד מעט מכמות השמן? יצא מוצלח? וכמה להוריד?עוגה קלי קלות אפשר בקערה אחת בלי לשטוף בין הבצק למילוי
עוגת קפוצ'ינו
לבצק
5 כוסות קמח
כוס סוכר
2 ביצים
2 סוכר וניל
1.5 כוס שמן
ללוש ולשטוח
מילוי
2 כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קמח
4 ביצים
קצת מלח
6 כפות גדושות קפה נמס
2 כפיות וניל
2 כוסות שוקולד צ'יפס
לערבב ולשפוך מעל הבצק
לאפות עד להתייצבות בחום בינוני- 180 c
להוציא מהתנור ולפזר מיד חבילה וחצי שוקולד לחכות דקה שתיים עד שנמס ולשטוח
אפשר למרוח עם מברשת סיליקון-נותן טקסטורה יפה.
לשדרוג- לפזר מעל אגוזים טחונים/ ברס/ אבקת איבוק זהב (אגוזים לפני שמתקשה, אבקת איבוק אחרי)
תודה רבה על המתכון.עוגת שוקולד, קצף ופירורים
שכבה ראשונה:
3 כוסות קמח
כפית א. אפיה
3/4 כוס שמן
4 חלמונים
3 כפות סוכר
מערבבים לבצק פירורי. שוטחים 2/3 בתבנית גדולה והשאר שומרים בצד.
שכבה שניה:
3 ביצים
כוס סוכר
5 כפות קקאו
2 כפיות רום
כוס שמן
שקית סוכר וניל
לערבב ולשטוח על הבצק.
שכבה שלישית:
4 חלבונים
להקציף ולהוסיף בהדרגה:
3/4 כוס סוכר.
להוסיף:
5 כפות פודינג וניל
ולקפל. לפזר מעל את יתרת הבצק.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה
הכנתי אתמול,עוגת טעמי
המדידה בכוס חד פעמית חמה
תבנית חד פעמית בנונית
לשכבה א:
לשכבה ב:
- 3 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1 אבקת אפיה
- 2 ביצים L
- 1 כוס שמן
- ½ כוס אגוזים קצוצים
לשכבה ג:
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים L
- 1 סוכר וניל
- 6 כפות דבש
- 4 כפות נס קפה
- 3 כפות יין
אופן ההכנה לעוגת טעמי שלוש שכבות:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 9 כפות שמן
- 8 כפות שטוחות קמח
הכנת שכבה א:
הכנת שכבה ב':
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד ומשטחים בתבנית
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ 20 דקות
הכנת שכבה ג':
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים עד לאיחוד ושופכים על הבצק האפוי
- מכניסים שוב לתנור ואופים במשך חצי שעה נוספת
בהצלחה רבה ובתאבון
- מכניסים לסיר את כל המצרכים וממיסים על הגז את השוקולד והשמן
- מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך כ-2 דקות
- מורחים את השוקולד על העוגה ומכניסים להקפאה במשך מספר שעות עד להתקשות.
- חותכים לריבועים ומגישים קר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: