לאיזה גודל תבנית?עוגת שוקולד, קצף ופירורים
שכבה ראשונה:
3 כוסות קמח
כפית א. אפיה
3/4 כוס שמן
4 חלמונים
3 כפות סוכר
מערבבים לבצק פירורי. שוטחים 2/3 בתבנית גדולה והשאר שומרים בצד.
שכבה שניה:
3 ביצים
כוס סוכר
5 כפות קקאו
2 כפיות רום
כוס שמן
שקית סוכר וניל
לערבב ולשטוח על הבצק.
שכבה שלישית:
4 חלבונים
להקציף ולהוסיף בהדרגה:
3/4 כוס סוכר.
להוסיף:
5 כפות פודינג וניל
ולקפל. לפזר מעל את יתרת הבצק.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שמשחים מלמעלה
ותודה רבה על כל מי שמעלה מתכונים!