כמה זמן אפיה ובאיזה טמפרטורה?יש לי מתכון עסיסי לחזה עוף/שניצלונים קל ומהיר להכנה
חותכים את החזה לקוביות או רצועות
מערבבים בקערה
חצי כוס פרורי לחם
רבע כוס שמן
אבקת שום
פפריקה
אבקת מרק בצל
(הכמויות הם בערך להגדיל לפי כמות החזה)
להוסיף את החזה לערבב היטב לשפוך לתבנית
ולתנור........
יוצא טעים ועסיס בדיוק כמו שניצל מטוגן
בתאבון
צריך להפוך באמצע ?
אף פעם לא ניסיתי שניצלים בתנור
האם חייב לפרוס שורה אחת בתבנית או שיכולים להיות צפופים ?
תודה !