בלתק
יש לי 3 סוגי שניצלים קלים ומטריפים:
1. לטבול ברוטב צילי או טריאקי או שתיהם ביחד ואז לטבול בפרורי זהב ( אגב בדקתי פעם ומבחינה בריאותית של אוסם הכי טוב כי הוא בלי שמן דקלים) ולרסס קצת שמן מעל.
2.לטבול את השניצל מיד בתוך קורנפלקס גרוס דק! ומעל לרסס שמן.
3.לטבול קודם בקמח ואחר כך בביצה עם תבלינים ואחר כך בפירורית , הטבילה בקמח נותן טעם מיוחד!
אני עושבה את זה בדרך כלל במיני קיטשן אבל אפשר גם בתנור או לטגן ואני מרססת בספריי שמן שאני קונה בעלי אקספרס,
יש לי 3 סוגי שניצלים קלים ומטריפים:
1. לטבול ברוטב צילי או טריאקי או שתיהם ביחד ואז לטבול בפרורי זהב ( אגב בדקתי פעם ומבחינה בריאותית של אוסם הכי טוב כי הוא בלי שמן דקלים) ולרסס קצת שמן מעל.
2.לטבול את השניצל מיד בתוך קורנפלקס גרוס דק! ומעל לרסס שמן.
3.לטבול קודם בקמח ואחר כך בביצה עם תבלינים ואחר כך בפירורית , הטבילה בקמח נותן טעם מיוחד!
אני עושבה את זה בדרך כלל במיני קיטשן אבל אפשר גם בתנור או לטגן ואני מרססת בספריי שמן שאני קונה בעלי אקספרס,