פלמינגו 67
משתמש סופר מקצוען
מבקשת מידע על:
1. אחותי לשעבר - תמר מור
2. חיסול לא ממוקד - ש שגב
תודה!
1. אחותי לשעבר - תמר מור
2. חיסול לא ממוקד - ש שגב
תודה!
פחות אהבתי (הרבה מסביבי שקראו את זה פחות התחברו...1. אחותי לשעבר - תמר מור
התחלתי לקרוא, ונראה לי קצת... חסר תכלית.פחות אהבתי (הרבה מסביבי שקראו את זה פחות התחברו...
היא עדיין כותבת או עובדת בעוד משהו?ממליצה מאד על מעבר להרי החושך של חיה לוברבום - ספר מדהים במיוחד.
מה שידוע לי ומה שזכור לי זה של מ ארבל לבד.שלו לבד?
לא בטוחה.
מה כתוב שם?
חדש של מיה?יש לה גם ספר נידונה לכישלון
עולם חרש ועולם נכה - היא הופכת לך את העולם כאילו כולם חרשים ואז מי ששומע הוא הבעייתי וכו' זה פשוט מדהים אהבתי מאוד
הספר נידונה לכישלון - זה גם בסגנון הזה אבל שם זה רק מדינה אחת שאסור שם להיכשל כי זה לא מוסרי כשלון
ספר נוסף מדהים במיוחד-
של מ. קינן המלך הבא בתור
ספר עם מסרים מדהים, משהו מיוחד מאוד
כןחדש של מיה?
הרשת של הנוכלים ש"תפסה את נפתלי"כתבו פה על סתרים של רוזן, אפשר שאלה?
מה הקשר בין הסיפורים? זוכרת שקראתי בנשימה עצורה, אבל בסוף פשוט לא הבנתי מה העלילה. מה הקשר בין הסיפור של הבחור ישיבה ההוא (נפתלי?) לבין הסיפור על המשפחה שהבן שלהם בעזה? הם בכלל לא התחברו בסוף. כמו 2 סיפורים מקבילים שכתובים באותו ספר... מה הקטע?
מסומן.עוד שאלה: אילו ספרים של מיה קינן עוד לא קראתי? אני במטרה לקרוא את כ-ו-ל-ם!
מה שכן קראתי:
ממלכה במבחן
אדמה פראית
לב של קרח
עגור הברונזה
אחד מאלף
המחוג הרביעי
אמת או חובהעוד שאלה: אילו ספרים של מיה קינן עוד לא קראתי? אני במטרה לקרוא את כ-ו-ל-ם!
מה שכן קראתי:
ממלכה במבחן
אדמה פראית
לב של קרח
עגור הברונזה
אחד מאלף
המחוג הרביעי
המלך הבא בתורעוד שאלה: אילו ספרים של מיה קינן עוד לא קראתי? אני במטרה לקרוא את כ-ו-ל-ם!
מה שכן קראתי:
ממלכה במבחן
אדמה פראית
לב של קרח
עגור הברונזה
אחד מאלף
המחוג הרביעי
על מה זה?ואם מדברים על ספר מרתק!! בנוי טוב והכל בסוף מתחבר היטב!!!! לפרטי פרטים בצורה גאונית,
זה הספר "הרשת - תכנית אברהרט" של נחמן סלצר ספר מרתק ברמות!! א"א לעזוב אותו!!!
חומות של נייר - על המורה רוחמי גרוסעוד שאלה: אילו ספרים של מיה קינן עוד לא קראתי? אני במטרה לקרוא את כ-ו-ל-ם!
מה שכן קראתי:
ממלכה במבחן
אדמה פראית
לב של קרח
עגור הברונזה
אחד מאלף
המחוג הרביעי
אמת או חובה
מישהו כמוני
לפרוש כנפיים
חומות של נייר
איך אני יכולה להשיג אותם? (לקנות)המלך הבא בתור
מקום אחר
את הספר מקום אחר כבר אי אפשר לקנות כי הוא מאד ישן.איך אני יכולה להשיג אותם? (לקנות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: