וכמובן איך אפשר שלא - 'עליה השלום' של דבורי רנד.תודה! אני אזכור לפעם הבאה שמישהו יבוא...
אבל הוא לא לקרא שוב ושוב כמו פחות או יותרוכמובן איך אפשר שלא - 'עליה השלום' של דבורי רנד.
לא קראתי.את "משהו כמוני" של מיה כבר קראת? הוא אמנם סיפורים סיפורים אבל ממש יפה.
יש עוד ספר של מיה סיפורים סיפורים- 'לפרוש כנפיים'. אחד הספרים. אני משוגעת עליו!!! ממליצה מאוד!
מזדהה איתך.לא קראתי.
ואגב, הספרים של דבורי רנד ממכרים!!!! אבל קשה לי לקרוא אותם יותר מדי. לא יודעת למה, אבל זה כבד לי. אולי יותר מדי רגש נוטף... אבל אני כן בנאדם רגשן, אז לא יודעת... וגם לפעמים אחרי שאני קוראת הרבה דבורי רנד הכתיבה שלי משתנה, סוג של נהיית חיקוי של דבורי. וזה מרגיז אותי, כי דבורי יש רק אחת ולי יש את הסגנון שלי....
תודה על ההזדהות! כבר חשבתי שאני היחידה....מזדהה איתך.
אחרי שקראתי את 'תחנות' נהיה לי אנטי מטורף ("היא לא באה לתת היא באה לקחת, זה לא היתה מראה זה היה סכין")
הרגיש לי סדיסטי ומרושע מידי בשבילי. בשומרת השערים גם. ת'כלס לא נגעתי בעוד (חוץ מ'המסע אל קצה הארץ)
אבל, עליה השלום זה בקטע אחר-אחר. ספר משפחתי, עסיסי משעשע, וגם כמובן טיפונת אכזרי מידי לטעמי, אבל ברמה מספיק מעודנת. לכן המלצתי רק עליו. אני לא אוהבת את האחרים של דבורי.
אני חושבת שבספר האחרון שציינת היא קצת איבדה את זה, וחבלאין את הדמות 'הרעה' מול הדמות 'הטובה'. יש הבנה יפה ועדינה לאישיות של כל דמות ולמקום בו היא נמצאת.
אני אישית מדרגת הפוך בדיוק...מבין שלושתם ככה בדיוק הייתי מסדרת:
הכי יפה מסומן, אח"כ אמת או חובה, אח"כ המלך הבא בתור
ספר חמוד, אבל די קיטשי!עליה השלום - אני אבקש שיביאו לי ונראה מה זה....
חוה רוזנברגהבנתי שזה שם עט של סופרת מוכרת אחרת, לא זוכרת כרגע מי
אני קראתי, ספר מטורף. מאוד אהבתי.ושאלה - מישהו/י קרא את הספר החדש של גרשונוביץ? הרעל בבית הלבן?
קראתי (הוא לא כזה חדש), אני אישית נהנית מהחולניות שלו...ושאלה - מישהו/י קרא את הספר החדש של גרשונוביץ? הרעל בבית הלבן?
החולניות שלו מגעילה ממש.קראתי (הוא לא כזה חדש), אני אישית נהנית מהחולניות שלו...
זה ספר חרדי?החולניות שלו מגעילה ממש.
אני כן קוראת את הספרים שלו, אבל במיוחד בספרים האחרונים שלו יחסית, הוא מתעלה על עצמו בגועליות שהוא מכניס לספרים...
למה הכוונה?מהחולניות
כן, חרדי.זה ספר חרדי?
מי כתב אותו/איפה אפשר להשיג?
יש לסופר קטע לתאר דברים בפרוטרוט - ולפעמים זה מומחש גם בקטעים שלא כל כך נחמד לדמיין... והתיאורים... אהמ... מלאי תוכן ודמיוןלמה הכוונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: