כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע מחיר מחנה הקיץ לנערות. מה אפשר לעשות?

מצב
הנושא נעול.

shani123

משתמש מקצוען
אולי קצת לא קשור לפה,
אבל לעניות דעתי המחנה הוא פשוט חובה!!!
הבנות חייבות שחרור!!!
אחרי תקופה קשה של בגרויות ומבחנים ועומס לא נורמלי
ומציאות של מחנה זה פשוט חובת השעה!!!
קשה לשלם, ולפעמים הסמינרים באמת מגזימים
אבל תדעו שההשקעה שווה וחשובה לא פחות מתשלום שכר לימוד
אם לא המחנה הבנות שלכם היו הולכות ומחפשות דרכים אחרות להשתחרר, יוצאות לבד בלי ביקורת רוחנית
מה נראה לכם? שהן פראייריות?
הן היו יוצאות לחופש אולי יותר זול אבל בלי שום פיקוח
אז תשלמו באהבה, תעריכו שנותנים להן חופש ושחרור ברמה הרוחנית הכי גבוהה
ומספקים להן את הצורך הבסיסי הזה בצורה נכונה

ואפשר גם לבקש מהן לעזור במימון ולעבוד קצת
אבל אל תעשו מהמחנה כאילו הוא חתיכת מותרות בלתי נצרכת
3 ימים מתוך חודשיים חופש, זה נחמד.
זה לא באמת מספק את התעסוקה לכל החופש... גם אם זה עולה אלפי ש"ח ל3 ימים...

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
להתבזות ולבקש הנחה????!!!
אם לבקש הנחה ממחיר גבוה זה להתבזות, די מובן למה המחירים נותרו וכדי ביזיון ובעיקר - וקצף ( ואולי וכדי בזיון וכסף...)
אגב, מדהים לראות איך דווקא משפחות מעוטות יכולת לא מעיזות להשמיע ציוץ בנוגע למחירים מוגזמים, כדי לא להיתפס במערומיהן. איזו מורה אמרה לי פעם בביטול שרק העשירים צועקים על מחירים גבוהים, ולכן אין צורך להתייחס לצעקות, כי ממילא יש להם איך לשלם. לדעתי היא שגתה במסקנתה - יש צורך להתייחס משום שהם בעצם משמיעים את קולו של הרוב המבוייש והדומם.

נערך לאחרונה ב:

נצנוץ✨

משתמש מקצוען
יוצרי ai
אני פשוט בהלם.
אצלנו המחנה עלה בין 200 ל300 לכל בת ובנות התלוננו שזה יקר...
וזה לא שישנו בחורבה או משהו

אמ123

משתמש פעיל
אמא יקרה,
יקר זה ענין יחסי... בשביל העלויות של הסמינר - זה לא יקר בכלל. כל דבר עולה הון.
בשביל תקציב משפחתי ממוצע- זה באמת נתח גדול..
אבל, צריך לזכור שחינוך מתחיל בבית.
אנחנו מגדלים נסיכים ונסיכות- ומרגישים חובה לספק להם ה-כ-ל.
למה?
הבנות המסכנות עובדות קשה- לומדות כל היום - צריך לתת להן חופש ו.. תקציב...
כי אם לא ניתן להם להנות.. אוי ואבוי...הם יחפשו את ההנאות ברחוב וכו' וכו' כל אחת כיד החרדות הטובה עליה..
נקודת המוצא הזאת בעייתית.
לימודים בסמינר הם חובות החיים ולא משהו שמצריך פיצוי אחר כך.
גם את, אמא, הולכת לעבודה ומתאמצת יום יום. אולי בנות הסמינר שלך צריכות להכין לך חופש של כמה ימים כאות הוקרה על כל השנה שטרחת למענן?
צריך להניח את הדברים במקום הראוי להן. קצת פרופורציה.
צריך לתכנן ורצוי מראש, מהן יכולות התקציב של המשפחה שלי.
כמה אני רוצה ויכולה לתת. מה נעשה עם השאר.
אפשר להתארגן כקבוצת הורים ולבוא בשיח מכבד להנהלת הסמינר כשהאתגר משותף: איך אנחנו מורידים את רף הצריכה הגבוה והמיותר הזה?
מה מתאים לנו כהורים לדרוש מהבנות?
צריך לשתף אותן באחריות.
לבקש הנחה או לבקש מהבנות להשתתף כספית זאת לא בושה ולא תוצאה של מסכנות.
זה ענין של סדר עדיפויות ובחירה מושכלת של הערכים בבית שלכם.
מרגיש לי שקצת הלכנו לאיבוד בדרך..
הילדים שלנו יעריכו אותנו ואת החיים הרבה יותר אם נשתף אותם באחריות.
והרבה פחות אם נהיה רק הכספומט שלהם.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
נכון, אבל אם לא - אף אחת לא תגיע (תראי לי בת סמינר אחת שתסכים לסוע כל המחנה בתחבורה ציבורית, לישון בשקש"ים על החוף, להביא את כל האוכל מהבית, ושהאטרקציות יהיו נדנדה בפארק נתניה או איפה שלא תרצי)

ואם אף אחת לא תגיע למחנה - בנות עוד יותר לא ירצו לבוא לסמינר כי "לא רק שהסמינר מעביד אותי בפרך, הוא גם לא מוציא אותי לטיולים"
זה בשביל מי הרמה הגבוהה - שלא כזאת גבוהה, לפחות יחסית לנופשים במשפחה שלי שחצי מהם בבית החצי נטוש של הסבתא מהצפון והחצי השני באנ"אות למיניהם ובכלל לא בבתי מלון או צימרים ברמה שקרובה לזה.

למה הסמינר לא מתקצב את זה מעצמו - כי גם לסמינר אין יותר מידי הרבה כסף (לפחות בסמינר אצלנו)
מה זה בנות לא ירצו לבוא לסמינר?
ישארו בבית בזמן הלימודים?
או שהרישום לסמינר ירד נמלכתחילה?
אני לא מאמינה שבת לא תלך לסמינר מוביל ומצוין שהרישום אליו גם כך מפוצץ ויותר ומלא בנות מסורבות כל שנה
רק בגלל שהמחנה נערך במקום שפוי ולא בצפון צפון רמת הגולן,
היה סמינר מוביל מאד בירושלים
שהיה עושה מחנה כל שנה 4 לילות והתלמידות לא היו מפסיקות להתגאוץת בזה
לפני כמה שנים- הוא ירד ל 2 לילות = חצי
ולמרבה ההפתעה הרישום ממשיך לעלות על גדותיו והבות מתייצבות בשעריו בוקר בוקר...
לא אמרתי לא לעשות מחנה בכלל
אבל מחנה של לילה אחד בבית הארחה במיקום יחסית קרוב עם אטרקציות חביבות יכול בהחלט לשחח ולהנות בנות שיתרגלו לכזו רמה
ובטח לא יגרום לסגירת הסמינר מחוסר מתעניינות בגלל רמת המחנה...

ואגב, הערה קטנה- הסמינר לא מעביד אף אחת בפרך- זמן של בחורה הוא ללמוד
בדיוק כמו שכתבו כאן- אם כבר אח"כ האשה עובדת בפרף בעבודה ובגידול הילדים ב"ה ורב הנשים כאן לא חולמות לפרגן לעצמן נופש בכזו רמה...

לילי 1

משתמש מקצוען
אם לבקש הנחה ממחיר גבוה זה להתבזות, די מובן למה המחירים נותרו וכדי ביזיון ובעיקר - וקצף ( ואולי וכדי בזיון וכסף...)
אגב, מדהים לראות איך דווקא משפחות מעוטות יכולת לא מעיזות להשמיע ציוץ בנוגע למחירים מוגזמים, כדי לא להיתפס במערומיהן. איזו מורה אמרה לי פעם בביטול שרק העשירים צועקים על מחירים גבוהים, ולכן אין צורך להתייחס לצעקות, כי ממילא יש להם איך לשלם. לדעתי היא שגתה במסקנתה - יש צורך להתייחס משום שהם בעצם משמיעים את קולו של הרוב המבוייש והדומם.
כ"כ נכון
ונכון בהמון פינות בחיים
ואני מעידה את זה מעדות אישית ממש, אנשים שיש להם מרגישים ממש טוב להשמיע את הזעקה הזאת. זה נותן לעצמם דימוי של מי שאכפת לו מהכסף ולא עשיר פזרן ומפונק.
ואנשים שיש להם מפחדים ומתביישים.
וכתוצאה מכך, בכתה של הבת שלי, מרגיש לי לפעמים שדוקא אלו שאין להם הם שמעלים את הרף ומותחים את גבולות הסטנדרט

עולם הפוך

לילי 1

משתמש מקצוען
לא שזה ישנה במשהו

אבל דענה לכן,

בעולם מקביל אחר
(בו הסתפקות במועט זה לא אילוץ אלה מטרה וערך)
בנות תיכון ישנות בשק"שים על הרצפה בתיכון של עיר אחרת
ללא מקלחות
מצחצחים שיניים בכיור של השירותים
מבשלים ביחד ארוחות בתנאי שדה
מתנדבות בקטיף

מתגבשים,
משתחררים,
ונהנים עד השמים

( @טילון ,נכון?)

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
לא שזה ישנה במשהו

אבל דענה לכן,

בעולם מקביל אחר
(בו הסתפקות במועט זה לא אילוץ אלה מטרה וערך)
בנות תיכון ישנות בשק"שים על הרצפה בתיכון של עיר אחרת
ללא מקלחות
מצחצחים שיניים בכיור של השירותים
מבשלים ביחד ארוחות בתנאי שדה
מתנדבות בקטיף

מתגבשים,
משתחררים,
ונהנים עד השמים

( @טילון ,נכון?)
נכון. לא תמיד זה עד כדי כך (תלוי הרבה פעמים בגודל המוסד), אבל בהחלט ממש לא מה שמתואר פה.
מצד שני, כל השנה ההורים משלמים המון כסף למוסדות על השוטף (יכול להגיע גם ל1000 ש"ח לחודש). במוסדות עם פנימייה זה אפילו יותר. לא בקיאה במחירי התיכונים החרדיים, אבל אם התרשמתי נכון הם עולים פחות. אני צודקת?

נערך לאחרונה ב:

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
דבר ראשון- לגבי עלות המחנה עצמו- אין כ''כ מה לעשות
מה שכן- וראיתי שרובכן ציינתן- זה כל העלויות הנלוות- פיג'מה, ממתקים כפכפים וכו-
וזה באמת שאין סיבה שההורים ישלמו
לכל בחורה יש כסף! דמי חנוכה- פורים-כיס-ביביסיטר
אם היא תקח את זה עליה כמו רב הבנות , יקרו 2 דברים-1. ההורים פחות יקרעו, 2. היא תראה שזה לא כזה נחוץ...
(זוכרת בזמני, לא חושבת שהייתה בת שהיתה צריכה לבקש כסף מההורים לדברים כאלה, זה כבר מרגיש לא נעים כלפי ההורים, יש גבול...ומדובר על סמינר איכותי מאודדד!!!!)

המסודרת

משתמש מקצוען
כאחת שיצא לה להיות מעורבת בארגון מחנה סמינר,
מחנה עולה בערך פי 3 ממה שהבנות משלמות...
אני בטוחה שלא לוקחים ממנו יותר ממה שצריך
אבל למה מגיעים למחירים האלו בכלל?
(רק התוכניה שהן הגישו לי עלתה להם.... הבנות לא ירשמו למחנה בלי זה?)

לילי 1

משתמש מקצוען
נכון. לא תמיד זה עד כדי כך (תלוי הרבה פעמים בגודל המוסד), אבל בהחלט ממש לא מה שמתואר פה.
מצד שני, כל השנה ההורים משלמים המון כסף למוסדות על השוטף (יכול להגיע גם ל1000 ש"ח לחודש). במוסדות עם פנימייה זה אפילו יותר. לא בקיאה במחירי התיכונים החרדיים, אבל אם התרשמתי נכון הם עולים פחות. אני צודקת?
צודקת
לבושתי אני לא יודעת כמה אני משלמת אבל בכתות התיכון מדובר בסכום חודשי נמוך
(לעומת כיתות הסמינר, ה' ו', בהם העלות היא באלפים וגם שם יש מחנות ופעילויות פיג'מות וממתקים)

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
ואני מעידה את זה מעדות אישית ממש, אנשים שיש להם מרגישים ממש טוב להשמיע את הזעקה הזאת. זה נותן לעצמם דימוי של מי שאכפת לו מהכסף ולא עשיר פזרן ומפונק.
אני חושבת שהם לא עושים את זה לשם הדימוי
אלא כי באמת אכפת להם מהכסף
קנה המידה שלהם לערך הכסף יכול להיות שונה מאד -הם יכולים להיות בעלי מודעות גדולה יותר למה שאפשר לעשות איתו ולהערכה ממונית של עצמים וחוויות.

לילי 1

משתמש מקצוען
אני חושבת שהם לא עושים את זה לשם הדימוי
אלא כי באמת אכפת להם מהכסף
קנה המידה שלהם לערך הכסף יכול להיות שונה מאד -הם יכולים להיות בעלי מודעות גדולה יותר למה שאפשר לעשות איתו ולהערכה ממונית של עצמים וחוויות.
חולקת חלקית :)
גם מודעות וקנה מידה (וחיים עם חיבור לקרקע ולא אין לי אז ה' יעזור וזה לא משנה שקל פה אלף שם)

אבל אני חווה בזה גם צדקנות

sk1203

משתמש מקצוען
מה זה בנות לא ירצו לבוא לסמינר?
ישארו בבית בזמן הלימודים?
או שהרישום לסמינר ירד נמלכתחילה?
אני לא מאמינה שבת לא תלך לסמינר מוביל ומצוין שהרישום אליו גם כך מפוצץ ויותר ומלא בנות מסורבות כל שנה
רק בגלל שהמחנה נערך במקום שפוי ולא בצפון צפון רמת הגולן,
היה סמינר מוביל מאד בירושלים
שהיה עושה מחנה כל שנה 4 לילות והתלמידות לא היו מפסיקות להתגאוץת בזה
לפני כמה שנים- הוא ירד ל 2 לילות = חצי
ולמרבה ההפתעה הרישום ממשיך לעלות על גדותיו והבות מתייצבות בשעריו בוקר בוקר...
לא אמרתי לא לעשות מחנה בכלל
אבל מחנה של לילה אחד בבית הארחה במיקום יחסית קרוב עם אטרקציות חביבות יכול בהחלט לשחח ולהנות בנות שיתרגלו לכזו רמה
ובטח לא יגרום לסגירת הסמינר מחוסר מתעניינות בגלל רמת המחנה...

ואגב, הערה קטנה- הסמינר לא מעביד אף אחת בפרך- זמן של בחורה הוא ללמוד
בדיוק כמו שכתבו כאן- אם כבר אח"כ האשה עובדת בפרף בעבודה ובגידול הילדים ב"ה ורב הנשים כאן לא חולמות לפרגן לעצמן נופש בכזו רמה...
לא. לא ישארו בבית - בשביל התעודה.
אבל כולן תגענה ממורמרות וכועסות על הסמינר.

ולא דיברתי על להוריד מארבעה לילות לשניים.
דובר פה על ביטול המחנה, או החלפתו במשהו אחר.

בנות מחכות לזה, עוברות שבועיים (במקרה הטוב ביותר) מבחנים.

וכן, אצלנו עושים לילה אחד, במקום לא הכי צפוני / כמעט מרכז (כמעט, כי בכל זאת קיץ), הרבה מהפעילויות הן פנימיות / זולות מאוד, הגרפיקאיות הן המורה לגרפיקה ותלמידותיה, לא שוכרים מועדונים מפוצצים בשביל הרקדה, ועדיין עולה 400 שח (לא מדברת על אלו שהתלוננו שחייבים להרשם לאתנחתא ושני לילות עולים כך וכך)

ולגבי האישה שעובדת יותר - נכון. גם לזה הן יגיעו. אבל כרגע הן בשלב שהן נערות צעירות, ולא צריכות לשאת את כל עול הבית על כתפיהן כמו האימהות שלהן, אלא רק לעזור.

לא יעלה בדעתך להגיד לילד בן 5 ש- רעבבבב ו- רררוצה כבר לאכול, אמא-אא-א-אא (מדברת על שעה שבאמת הגיוני שילד יהיה מורעב) שיגמור קודם את העבודה מהגננת (שאמורה לקחת לו שעה וחצי)
למרות שאת עצמך כן מבשלת-מנקה-מסדרת-פותחת-סוגרת-קונה-מדברת-מקשיבה-מתקשרת-מזיזה-לוקחת-מחזירה ומגלה לקראת חצות (הלילה!) שעוד לא אכלת ואת מתלבטת אם לאכול עכשיו ואז להשלים את השינה בדרך לעבודה או לישון עכשיו ולאכול בדרך לעבודה, כי גם בעבודה בקושי יש זמן לאכול

זו דעתי בכל אופן

לווים

משתמש מקצוען
זה ממש לא רק אטרקציות
היןם הכול עולה מאוווד יקר.
החל מאוטובוסים. אבטחה. אוכל וכו.
לא מחייב בכלל שאם היו עןשים פחות ברמה (נניח אולם ריקודים יותר זןל) ההפרש היה מצטמצם.

כל הנושא סביב המחנה של קנית פיגמה וכו זה כבר לא קשור לרמת המחנה.

מה עושים? ואין הרבה מה לעשות... זה רק להתארגן מראש ולתקופה גדולה של הוצאות.
לבקש מהקב"ה שימלא חסרוננו
ולהודות על הבריאות ועל מה שיש.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
לא יעלה בדעתך להגיד לילד בן 5 ש- רעבבבב ו- רררוצה כבר לאכול, אמא-אא-א-אא (מדברת על שעה שבאמת הגיוני שילד יהיה מורעב) שיגמור קודם את העבודה מהגננת (שאמורה לקחת לו שעה וחצי)
למרות שאת עצמך כן מבשלת-מנקה-מסדרת-פותחת-סוגרת-קונה-מדברת-מקשיבה-מתקשרת-מזיזה-לוקחת-מחזירה ומגלה לקראת חצות (הלילה!) שעוד לא אכלת ואת מתלבטת אם לאכול עכשיו ואז להשלים את השינה בדרך לעבודה או לישון עכשיו ולאכול בדרך לעבודה, כי גם בעבודה בקושי יש זמן לאכול
אם נמשיך עם הדוג' שלך- שלא ממש קשורה לנושא
כי אף אחד לא דיבר חלילה על למנוע צרכים בסיסיים מנערה
אז כן,
בעיניי הגיוני להגיד לילד בן 5 שלא קונים לו מגנום אם המשפחה בקושי מפרגנת לעצמה קרטיב קרח
ושוב- שימי לב שאף אחד לא דבר על לא לעשות מחנה אלא להוריד ברמה
כמו שכתבו כאן- לא צריך מזכרת ותוכניה מעוצבות מליו דולר
בחורות נורמטיביות- גם כאלה שעוברות שבועיים מבחנים לא יגיעו לסמינר ממורמרות אם לא יספקו להן את זה...

sk1203

משתמש מקצוען
אם נמשיך עם הדוג' שלך- שלא ממש קשורה לנושא
כי אף אחד לא דיבר חלילה על למנוע צרכים בסיסיים מנערה
אז כן,
בעיניי הגיוני להגיד לילד בן 5 שלא קונים לו מגנום אם המשפחה בקושי מפרגנת לעצמה קרטיב קרח
ושוב- שימי לב שאף אחד לא דבר על לא לעשות מחנה אלא להוריד ברמה
כמו שכתבו כאן- לא צריך מזכרת ותוכניה מעוצבות מליו דולר
בחורות נורמטיביות- גם כאלה שעוברות שבועיים מבחנים לא יגיעו לסמינר ממורמרות אם לא יספקו להן את זה...
קודם כל כוונתי היתה על מה שכתבת שאם את לא נוסעת לנופש אז למה שהבת שלך תצא ל"נופש" עם חוברות - שמבחינה חברתית לפחות אצלנו זה די חובה להגיע

בכל מקרה אצלנו באמת אין מזכרת ותוכניה ודברים כאלה, אז נראה לי שזה די דו שיח חרשים (אצלנו באמת אין הוצאות שנראות לי מיותרות, למרות שבנופש משפחתי אני לא אשקיע 400 שח לנפש)

לווים

משתמש מקצוען
קודם כל כוונתי היתה על מה שכתבת שאם את לא נוסעת לנופש אז למה שהבת שלך תצא ל"נופש" עם חוברות - שמבחינה חברתית לפחות אצלנו זה די חובה להגיע

בכל מקרה אצלנו באמת אין מזכרת ותוכניה ודברים כאלה, אז נראה לי שזה די דו שיח חרשים (אצלנו באמת אין הוצאות שנראות לי מיותרות, למרות שבנופש משפחתי אני לא אשקיע 400 שח לנפש)
נכון!
מה לעשות אנחנו ההורים ויש ילדים ויש צרכים לילדים
ובתור הורים אנחנו נאלצים לותר ולחסוך מאיתנו לפעמים...

ונכון ואולי באמת הגזמה ויקר....
אבל היום הכול עולה.
את זה כולנו יןדעים.
והדור חי בשפע
ויש סדר עדיפות לכול דבר.
ומחנה בקיץ וחופש זה לא הפתעה. זה תמיד חוזר על עצמו כל שנה.
לכן ההמלצה שלי למשפחות שלפעמים באמת מרגישות שקשה להם זה להתארגן מראש.
לשים קצת כסף בצד כל חודש. זה הרבה פחו יכאב בכיס.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה