כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע מחיר מחנה הקיץ לנערות. מה אפשר לעשות?

מצב
הנושא נעול.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
את יכולה להוסיף קולולם כל הלילה כחצי מהבנות על אופטלגין ומסתובבות בחוץ.
בתור מורה זה ממש מחריד אותי ומעדיפה בלילות הללו לא להגיע מאשר להיות בתוך האולם..
וים כסף הולך על התוכנית הטפשית הזאת.
כל הקאפות המנונים המצגות המצגות מילים שמתישות את הבנות לא מעניינות באמת...
תוכניות מוזרות שחוץ מזה שיספרו בחוץ את יודעת?
סמינר איקס של הרבנית וי שכרו את אי כל הלילה...
נו בחייאת.
הבנות לא צריכות זאת.
100%

זוכרת שסחבו אותנו באמצע הלילה באוטובוסים לים המלח להרדם על כסאות נח בחוף לצלילי זמרת עלומה שהתבודדה על הבמה.

וכמו שרמזה @ברבור1 , חלק מההוצאות משרתות אינטרסים זרים.
(זוכרת כשהייתי קרובה מעט לחלונות הגבוהים, שמעתי מקרוב איך זה עובד ונדהמתי).

beedebi

משתמש פעיל
טוב שהנושא עולה..
אצלינו רק המחנה 600 ש"ח + 30 ש"ח לחולצה/כותנת של הסמינר לבריכה.
שום מלון. רק פנימיה..
וזה כולל מקקים וחיות אחרות
והאוכל - ממש לא בהתאם סגנון שניצל תירס במקרה הטוב..

shani123

משתמש מקצוען
אם לבקש הנחה ממחיר גבוה זה להתבזות, די מובן למה המחירים נותרו וכדי ביזיון ובעיקר - וקצף ( ואולי וכדי בזיון וכסף...)
הנה הסבר:
ואגב חברה שכן הצליחה להוצאי סבסוד למחנה הסבסוד לבת בסמינר עמד על 60 שקלים, ולבת בתיכון 30 שקלים,
ממש "הקלה משמעותית"....
כי כדי לקבל 30 שח הנחה
צריך להגיע פיזית לסמינר, לדבר ולבקש מההנהלה הנחה
+ להסביר באמת מה הסיבה
+ להגיש תלושי שכר ופרוט חשבון ואישור כולל וכו'
ולהמתין לאישור הוועדה.

אז כן, זה נקרא להתבזות.
אני ארוץ לעבודה לשעה, וארויח טיפה יותר מה30 שח הבזויים הללו....

בזמני, כשהייתי נערה
יכולתי לגשת בעצמי, בהפסקה, לרכזת השכבה ולבקש הנחה בשם הורי
היו פעמים שקיבלו 100-200 ש"ח הנחה והיו פעמים שקיבלו מטלת חופש בסמינר לסבסוד, ויש אפילו בנות שהגיעו למחנה ללא תשלום כלל.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אז כן, זה נקרא להתבזות.
את צודקת לגמרי
מביש
לקיים מה שנאמר 'יגון - והנחה'

הם עדיין מלמדים על בית של תורה ופת במלח ושאר ירקות? או ששאר הירקות הפכו לסינטה?

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
רוצה לעלות את הנושא שוב:
לאחר דיון שלם שהיה כאן בנוגע לרף מחירים הגבוה של הסמינרים למחנות הקיץ.
מה אפשר לעשות כדי להוריד עלויות?
לא הגיוני שבתור אמא ל-4 תיכוניסטיות אשלם מעל 2,000 ש"ח בשביל 3 ימים!!!
בלת"ק:
בסמינר של בתי מחנה של 2 לילות עולה כ600 ש"ח, אבל בנות שמשתתפות בימי הפעלה מטעם הסמינר לטובת ילדי הח"מ בעיר, מקבלות הנחה של 200 ש"ח.
-כל אחת יכולה להשתתף.
כך הסמינר למעשה מעניק לבנות אפשרות לסבסד לעצמן ומתוך חוויה.
נראה לי פתרון חכם מאוד.

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
בלת"ק:
בסמינר של בתי מחנה של 2 לילות עולה כ600 ש"ח, אבל בנות שמשתתפות בימי הפעלה מטעם הסמינר לטובת ילדי הח"מ בעיר, מקבלות הנחה של 200 ש"ח.
-כל אחת יכולה להשתתף.
כך הסמינר למעשה מעניק לבנות אפשרות לסבסד לעצמן ומתוך חוויה.
נראה לי פתרון חכם מאוד.
ממנו יראו וילמדו..!
פתרוןו חכם , איכותו וחינוכי...

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
המחנה השנה עולה מעל 1000 ש"ח...
תעזרו לי להנגיש לבנות שהשנה הן לא יילכו?
לכל אחת?
איפה אתם גרים?
ואני הייתי מציעה לבת גם אופציה של לממן חצי - אם זה מתאים לכם כמובן
שתהיה לבת בחירה שלה אם ללכת או לא
ועוד אופציה שהייתי מתקשרת למנהל הביתה- ושואלת אותו איך הוא מקבל בנות אברכים (רק?) וזה המחירים
כאילו משפחה עם 3 בנות בסמינר שזה מצב רווח ב"ה צריכות לשלם כמעט חצי משכורת כדי שהוד מעלת הנערות הכבודות תישנה בבתי מלון מפוארים ותעופנה בכדור פורח בזריחה?

ועוד מעט נערונת בי' תצטט את ההודעה ותכתוב שכן, בטח ואין ברירה, והיו להן שבועיים וחצי מבחנים קשים נוראאאאאא
ואם לא יהיה מחנה ברמה של רחפן שזורק מזכרות לכל בת באופן אישי ומונית אישית שמסיעה כל בת למלון הפאר שנשכר עבורן
היא תתחיל את השנה הבאה ממורמרת או שהיא לא תבוא ללימודים בכלל אלא רק למבחנים בשביל התעודה,
ואיזו רעה האמא שלא חושבת על הבת שלה ועל הצרכים הכי בסיסיים שלה
(ובא לי לשים אימוג'י כועס מראש לכל מיני ניקיות שזה סגנון ההודעות שלהן כאן)

נערך לאחרונה ב:

ניק 4339

משתמש פעיל
לכל אחת?
איפה אתם גרים?
ואני הייתי מציעה לבת גם אופציה של לממן חצי - אם זה מתאים לכם כמובן
שתהיה לבת בחירה שלה אם ללכת או לא
ועוד אופציה שהייתי מתקשרת למנהל הביתה- ושואלת אותו איך הוא מקבל בנות אברכים (רק?) וזה המחירים
כאילו משפחה עם 3 בנות בסמינר שזה מצב רווח ב"ה צריכות לשלם כמעט חצי משכורת כדי שהוד מעלת הנערות הכבודות תישנה בבתי מלון מפוארים ותעופנה בכדור פורח בזריחה?

ועוד מעט נערונת בי' תצטט את ההודעה ותכתוב שכן, בטח ואין ברירה, והיו להן שבועיים וחצי מבחנים קשים נוראאא
ואם לא יהיה מחנה ברמה של רחפן שזורק מזכרות לכל בת באופן אישי ומונית אישית שמסיעה כל בת למלון הפאר שנשכר עבורן
היא תתחיל את השנה הבאה ממורמרת או שהיא לא תבוא ללימודים בכלל אלא רק למבחנים בשביל התעודה,
ואיזו רעה האמא שלא חושבת על הבת שלה ועל הצרכים הכי בסיסיים שלה
(ובא לי לשים אימוג'י כועס מראש לכל מיני ניקיות שזה סגנון ההודעות שלהן כאן)
מסכימה עם כל מילה.
והלוואי שהרחפן והמונית הפרטית היו בדיחה,לצערינו עוד כמה שנים זה עלול להתממש...

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
1. בבקשה, הבנות הנחמדות שכתבו פה וציינו גיל מדויק (כיתה ט' וכו')- אל תכתבו פרטים אישיים בהמשך, בטח לא כתובת מייל או מס' טלפון. בכלל. בשום נושא אחר בפרוג.

2. לעניין המחיר, 1000 לבת למחנה, אכן נשמע מוגזם. בנות לא צריכות הסרטות מרחפן. גם לא כדור פורח. הן כן צריכות מחנה סטנדרטי שיאוורר אותן, אני חושבת שעלות של עד 600 ש"ח כולל כל פעילות הקיץ- היא הגיונית.

3. כל מוסד לימודי חייב לתת דרך לקבל הנחה לבנות שהוריהן מתקשים לשלם את המחיר הזה!
עדיפות לדרך חינוכית, כמו שכתבו כאן- התנדבות/עזרה בתחוך הסמינר/היבחנות על חומר מסוים וכו'.
אם לא, הקימו קופת עזר לבנות מבתים מעוטי יכולת! יש הורים שהיו תורמים בשמחה 50 ש"ח לקופה כזאת, לטובת בנות מתקשות באמת. משפחה מתמודדת כלכלית אמורה לקבל, לדעתי, הנחה של כ-50%, לפי היכולת.

4. בבחירתם של כל הורים אם לאפשר לבת להרוויח כסף מהצד בצורה מבוקרת וממוסדת. אני בתור נערה/בחורה הרווחתי אלפי שקלים ששימשו אותי להוצאות רציניות אחרי החתונה, כולל קניית רהיטים ועוד.
כל בת יכולה להרוויח כסף בצורה שמורה.
בשיעורים פרטיים, קייטנות, הדרכה ועוד. (לא מדברת על עבודה ממש, בגיל הגבוה יותר.)
וכומבן- כל בת, עם מעט יכולת בתחום כלשהוא (בישול/גיהוץ/השכלה) יכולה לממן 600 ש"ח באופן ח"פ בקיץ.

חיה❤

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
בתור תיכוניסטית בתיכון שלא מקיים 'מחנה' (תיכון חב"ד אם זה משנה) אני חייבת לציין שלא קורה כלום לבנות, והם לא חוזרות ללימודים ממורמרות או מדוכאות, וגם לא באות רק למבחנים כי אין מחנה, או מרגישות נורא ואיום וגם לא מתמוטטות מלחץ לימודי... זה אפשרי לגמרי (גם לממן לבד מחנה או חצי אפשרי ביותר)

sk1203

משתמש מקצוען
בתור תיכוניסטית בתיכון שלא מקיים 'מחנה' (תיכון חב"ד אם זה משנה) אני חייבת לציין שלא קורה כלום לבנות, והם לא חוזרות ללימודים ממורמרות או מדוכאות, וגם לא באות רק למבחנים כי אין מחנה, או מרגישות נורא ואיום וגם לא מתמוטטות מלחץ לימודי... זה אפשרי לגמרי (גם לממן לבד מחנה או חצי אפשרי ביותר)
כי יודעים שזה המצב. שאין מחנה בתיכון (מה גם שאני מאמינה שיש דברים אחרים. מכירה מישהי שלמדה בתיכון חב"ד ונסעו לארה"ב לרגל יום השנה של הרבי מליובאוויטש ל4 לילות, אז אני לא אומרת שאצל כולן זה ככה, אבל נראה לי שבחב"ד אין שום פעילות חברתית)
בכל מקרה בתיכונים של קלאסה בני ברק - ירושלים יש מחנה, ולשנות ממציאות של יש מחנה (במקומות מסויימים אפילו של שניים או שלושה לילות) למציאות שפתאום מחליטים שאין יותר מחנה - זה קשה על גבול הבלתי אפרי.
נסי לדמיין מנהלת או מורה שצריכה לעמוד מול X בנות ולשמוע מהם כמה הסמינר (...) (משאירה לכל אחת להשלים כיד הדמיון או המציאות הטובה עליה) שאין מחנה. אני לא הייתי עומדת בזה

אשכרה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אולי אירגון בתיה ששוחה במילארדים יכול לעזור בסיפסוד קצת יותר מ40 ש"ח לבת
במקום לעשות אירועים מוגזמים בארנה בעלויות של למעלה מ20 מליון (יודעת מהשטח)

חיה❤

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
כי יודעים שזה המצב.
מצב יוצרים..
ה"ב לרגל יום השנה של הרבי מליובאוויטש ל4 לילות,
זה היה לא מזמן וזה דבר די מיוחד, אבל בגדול בנות חבדניקיות נוסעות לרבי במהלך השנה כך או כך והם הוזילו עלויות דווקא (זה היה חלק ממבצע או משהו)
"ד אין שום פעילות חברתית)
יש ואפילו מאד מושקעת, אצלנו יש סמניריון יומיים בחורף וטיול שנתי כולל לינה בקיץ, אבל לא משלמים על זה, לפחות לא ככה.
בכל מקרה בתיכונים של קלאסה בני ברק - ירושלים יש מחנה, ולשנות ממציאות של יש מחנה (במקומות מסויימים אפילו של שניים או שלושה לילות) למציאות שפתאום מחליטים שאין יותר מחנה - זה קשה על גבול הבלתי אפרי.
זה נכון, לא אמרתי אל תעשו מחנה(וסתם שתדעו שיש מציאויות כאלה), תעשו אבל אל תתייחסו לזה כמצרך חובה(ואז תפתחו אשכולות מלאי תלונות:))..
כך או כך להוריד קצת את הרף תמיד אפשר, אבל את זה נראה לי כתבו פה בשישה עמודים כבר..

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה