TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
יש יהיה לי עוד יום להתפלל על זכיה בירושליםזה אומר שתוצאות ההגרלה יתעכבו??????
יש יהיה לי עוד יום להתפלל על זכיה בירושליםזה אומר שתוצאות ההגרלה יתעכבו??????
זה מה שענו לי ממשרד השיכוןאשמח לדעת אם מישהו יודע אם יש סיכוי שיפתחו את ההגרלות הבאות גם למשפרי דיור
אתמול סיפר לי חבר מחוסר דיור לפי תומו שהוא נרשם בהגרלה האחרונה לירושלים ולעוד 2 הגרלות באופקים. לשאלתי מדוע הוא נרשם רק ל2 הגרלות באופקים, ומדוע לא נרשם לעוד עיר שלישית, הוא ענה לי בתמיהה: "מה זאת אומרת מותר להירשם רק 3 פעמים?"...על בסיס זה המלצתי למשרד השיכון שמה שאולי צריך לעשות בשביל שאנשים לא יטעו זה שבעמוד שבו מצטרפים להגרלה יהיה כתוב למעלה שניתן להצטרף ל3 ערים ולכל ההגרלות שבאותו העיר,
ואולי אפילו לאחר שלוחצים על הרשמה לאחד הפרויקטים יהיה כתוב, שנכנסת להגרלה X, אתה יכול להשתתף אף בכל הפרויקטים באותו העיר, ועוד בעיר אחת או שתיים,
הדבר יביא לתועלת עבור אותם שטועים, ויהיה ניתן לראות שאז אין הרבה הבדלים בין הפרויקטים,
הזוי,אתמול סיפר לי חבר מחוסר דיור לפי תומו שהוא נרשם בהגרלה האחרונה לירושלים ולעוד 2 הגרלות באופקים. לשאלתי מדוע הוא נרשם רק ל2 הגרלות באופקים, ומדוע לא נרשם לעוד עיר שלישית, הוא ענה לי בתמיהה: "מה זאת אומרת מותר להירשם רק 3 פעמים?"...
כשהסברתי לו את טעותו - שאפשר להירשם לכל ההגרלות בעיר, ושאפשר כמובן להירשם ל3 ערים שונות - הוא פשוט אכל את הלב...
תכלס, יש כמוהו עוד למעלה מ800 זכאים רק מהנרשמים לאופקים שלא היו מודעים לכך. חייבים שדבר זה יוצג באופן ברור בהגרלה הבאה.
בדיוק עכשיו בדקתי אצלי,מה קורה עם האתר??
אצלי זה עובד. אבל כותב שהאתר לא מבוטח, לא יודע מה הפירוש...בדיוק עכשיו בדקתי אצלי,
עדיין לא פעיל,
אולי צריך לשאול את משרד השיכון
ירושלים זה לפני אופקיםהזוי,
לכן הוא גם בחר בירושלים, כי במידה וההגרלה באופקים זה יהיה מההגרלות הראשונות שם, סיכויי הזכיה גם לא גבוהים,
נקווה שלפחות את זה יטפלו,
וכן מעניין מאיזה מגזר בעיקר טועים בזה,
זה אומר שלא להכניס סיסמאות או פרטים אישיים באתראצלי זה עובד. אבל כותב שהאתר לא מבוטח, לא יודע מה הפירוש...
התכוונתי שבאותם ההגרלות שהוא יצטרף מאופקים שעדיין הרבה מהרשומים לאופקים נמצאים שם, זה אחוזים נמוכים,ירושלים זה לפני אופקים
סדר ההגרלות הן לפי גודל עיר
כן העו"ד באשכול אחר כתב שמדמה לו 4 חדשיםזכור לי גם שראיתי דבר כזה
כמדומני זה היה כאן בפרוג
משהו כתב שהוא משער 4 חודשים
יש למישהו מידע בענין?נו.
מתי יהיו תוצאות?
המייבינים אומרים שממש כל יום צריך לצאת התוצאותיש למישהו מידע בענין?
???????יש תוצאות
אבל אחד מהמייבנים אמר לי שהתוצאות עוד יכול להשתנות לטובה
דהיינו מי שזכה עדיין לא הוסר מכל ההגרלות
ע"כ עם יש מישהו שזכה אם אפשר לעלות על הבמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: