לי יש.לא באמת צריך מי שנמצא בפרויקט שיגיב ניפתח קבוצה בגמייל
בטוח שאתה מדבר על 'אפי קפיטל'? אולי זה ברייסדור או מישהו אחר?כן הם בקומה -3 ניראה לי לפי מה שראיתי
תמונות מהשטח יש למישהו?לבקשת רבים
פחתנו קבוצה בצ'אט (מייל)
שתהווה כתחליף לוואטספ
עבור זוכי מחיר למשתכן ברמת שלמה
זה הקישור של הקבוצה .
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
לפרוג אין ניקים ברמת שלמה? מי יכול לעזור? בעיקר החלק של אפי קפיטלתמונות מהשטח יש למישהו?
תמונות מהשטח יש למישהו?
יש לי ניטפרי וזה חסום אולי נפתח קבוצה של צאט בגמייללבקשת רבים
פחתנו קבוצה בצ'אט (מייל)
שתהווה כתחליף לוואטספ
זה הקישור של הקבוצה .
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
גם אצלי זה חסום... מה הבעיה לשרשור כאן בפרוג? המנהלים לא מרשים?יש לי ניטפרי וזה חסום אולי נפתח קבוצה של צאט בגמייל
כולנו כבר אחרי חוזה (רובנו עוד מלפני למעלה מחצי שנה) השאלה אם מישהו יכול לעדכן מה קורה בשטח בפועל, זה יהיה למשיב נפש...ברוך ה'
גם לי יש דירה באפי קפיטל רמת שלמה {אני כבר אחרי חוזה}.
אם יש איזשהו קבוצה אשמח להתחבר.
עבור פרויקט מסוים? (אפי קפיטל)לבקשת רבים
פחתנו קבוצה בצ'אט (מייל)
שתהווה כתחליף לוואטספ
זה הקישור של הקבוצה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: