תלוי איזה דירות של 4 חדרים מגרש 29 זה לאבגדול זה דירות יפות
חוץ מזה שהסלון מעבר
תלוי איזה דירות של 4 חדרים מגרש 29 זה לאבגדול זה דירות יפות
חוץ מזה שהסלון מעבר
בגדול זה דירות יפות
חוץ מזה שהסלון מעבר
נשארו רק חמישה חדרים במליון שמונה מאוד פלוס מינוס. זה שווה מאוד השאלה אם יש לכם הון עצמי
לא מדוייק. עד 90% מערך של עד מליון שמונה מאות. הדירות שוות יותר אז חייבים לפחות שליש הון עצמיאבל נותנים משכנתא גבוהה מאוד, אז לא צריך הון עצמי גבוה כל כך.
נשארו יותר נראה לי 22לפי מה שרואים באתר נשארו ס"ה 4 דירות
נשארו יותר נראה לי 22
רוב הדירות שם הם 1.8 ומיעוטם 1.9 ו2, ככה שרובם של הדירות עדיין המימון הוא 90% או קרוב לכך.לא מדוייק. עד 90% מערך של עד מליון שמונה מאות. הדירות שוות יותר אז חייבים לפחות שליש הון עצמי
השווי!!!! זה שווה הרבה יותר. א"א 90% משכנתא בקיצוררוב הדירות שם הם 1.8 ומיעוטם 1.9 ו2, ככה שרובם של הדירות עדיין המימון הוא 90% או קרוב לכך.
בהערכה גסה שוות עוד 700 בחוץ.אמת.
השאלה האם כל הדירות שם משתלמות (חוץ מהנושא של המימון הגבוה) ?
זאת אומרת, בכמה המחיר של הדירות האלה יקרות יותר בשוק החופשי היום ?
תודה!בהערכה גסה שוות עוד 700 בחוץ.
לא הבנתי. אתם זכיתם במחיר למשתכן? הכל אותו הכללתודה!
זה נכון גם לגבי הדירו שנשארו בהגרלה 962 ?
קרובים יחסית ברשימת ההמתנה... מסתפקים אם לבטל את ההרשמה או לא כדי שלא יקראו לנו וזה יבטל את הזכות במקומות אחרים.לא הבנתי. אתם זכיתם במחיר למשתכן? הכל אותו הכלל
לא הייתי ממליצה לבטל כרגע. אבל אין אין לכם הון עצמי מספק גם לא ייתנו לכם משכנתא וגם אם ייתנו הריביות שיצאו מכך לא יהיו שוות את המחיר של הדירה ואז יהיה לכם עדיף לקנות במקום אחרקרובים יחסית ברשימת ההמתנה... מסתפקים אם לבטל את ההרשמה או לא כדי שלא יקראו לנו וזה יבטל את הזכות במקומות אחרים.
לא הייתי ממליצה לבטל כרגע. אבל אין אין לכם הון עצמי מספק גם לא ייתנו לכם משכנתא וגם אם ייתנו הריביות שיצאו מכך לא יהיו שוות את המחיר של הדירה ואז יהיה לכם עדיף לקנות במקום אחר
מידיעה: כעת מזמנים את האנשים שברשימת הזוכיםתודה על כל המידע החשוב.
האם ידוע לכם אם קוראים כעת לאנשים שבתוך רשימת הזוכים (ל109 הראשונים) או שה22 דירות שנשארו זה אחרי אותם אנשים ומזמנים כבר את רשימת הממתינים ?
אפשר לשאול איזה מספר (אני ממתין בהגרלה אחרת ורוצה לדעת אם יש לי סיכוי)קרובים יחסית ברשימת ההמתנה... מסתפקים אם לבטל את ההרשמה או לא כדי שלא יקראו לנו וזה יבטל את הזכות במקומות אחרים.
תודה על כל המידע החשוב.
האם ידוע לכם אם קוראים כעת לאנשים שבתוך רשימת הזוכים (ל109 הראשונים) או שה22 דירות שנשארו זה אחרי אותם אנשים ומזמנים כבר את רשימת הממתינים ?
אפשר לשאול איזה מספר (אני ממתין בהגרלה אחרת ורוצה לדעת אם יש לי סיכוי)
האנשים שזכו היו בראשון עד שלישי. לדעתי ה22 שנשארו זה לאחרים אבל תתקשרו לאפי קפיטל במקום להתחבט.מידיעה: כעת מזמנים את האנשים שברשימת הזוכים
קשה ללמוד מהגרלה להגרלה אחרתאפשר לשאול איזה מספר (אני ממתין בהגרלה אחרת ורוצה לדעת אם יש לי סיכוי)
אתם לקחתם שם?יש את יוסי בינדר מומחה במשכנתאות 0527124713
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: