רוצה לקחת אצלו בעזר"ה [ מכיר אותו ממשפחה שעשו אצלו...]אתם לקחתם שם?
רוצה לקחת אצלו בעזר"ה [ מכיר אותו ממשפחה שעשו אצלו...]אתם לקחתם שם?
לא יודעת למה צריך להתאגד.יש כאן כאלו שחתמו?
שיוכלו להחכים אותי איך הם לוקחים המשכנתא? יועצים וכו'
חוץ מזה, צריכים לאגד את כל רוכשי הדירות (זה מה שראיתי בפרויקטים אחרים, לא שאני מבין את הצורך, אבל...)
אז מה ההסבר שבערך 40%!! מהאנשים מוותרים על זכיה שכזאת.בהערכה גסה שוות עוד 700 בחוץ.
כרגע בחרו רק זוכי שלב א' שזה 80 ומשהו דירות. שלב ב' וג' עוד לא נקראו ולשוק החופשי זה בכלל לא יצא עדייןאז מה ההסבר שבערך 40%!! מהאנשים מוותרים על זכיה שכזאת.
(לפי מה שניתן לראות נשארו 40 דירות אחרי שלב בחירת הדירות של הזוכים)
במחילה על הבורות. מה זה אומר שלב א' ? לא כל ה100 זוכים הוזמנו לבחירת דירות ?כרגע בחרו רק זוכי שלב א' שזה 80 ומשהו דירות. שלב ב' וג' עוד לא נקראו ולשוק החופשי זה בכלל לא יצא עדיין
לאס
במחילה על הבורות. מה זה אומר שלב א' ? לא כל ה100 זוכים הוזמנו לבחירת דירות ?
איפה הם נמצאים האקסלים ?לא
יש שלוש הגרלות. תסתכל באקסלים של משרד השיכון אולי תבין יותר
חלק מהאנשים נרשמו בשביל דירות קטנות, וכמעט לא היה,אז מה ההסבר שבערך 40%!! מהאנשים מוותרים על זכיה שכזאת.
יכול להיות שזה הגרלות מועד ב' וג'.איפה הם נמצאים האקסלים ?
לגבי מה שכתבתם על השוק החופשי. אני לא מדבר על השוק החופשי, אלא על אדם שנמצא בתור של הממתינים בהגרלה.
אגב המיקום שלנו בזכיה לא השתנה משך כל השנתיים וחצי וכשאמרתי את זה למי שישב איתנו, אמר שעוד לא היה להם פרוייקט שאנשים לא ביטלו זכיות. ברמה כזו.אז מה ההסבר שבערך 40%!! מהאנשים מוותרים על זכיה שכזאת.
מוזראגב המיקום שלנו בזכיה לא השתנה משך כל השנתיים וחצי וכשאמרתי את זה למי שישב איתנו, אמר שעוד לא היה להם פרוייקט שאנשים לא ביטלו זכיות. ברמה כזו.
יש עכשיו הגרלת המשך לפרוייקט הזה.בהגרלה 962 יש עכשיו גם בחירת דירות
אפשר להתקשר אליהם *3888יש עכשיו הגרלת המשך לפרוייקט הזה.
מה האתר שלהם? אילו דירות נשארו?
פרוייקט אחר של רייסדור בכללנשארו בבניינים 5ו6Log In ‹ ירושלים A ו- B — WordPress
mi.reisdor.co.il
משום מה הדירות לא זהות לתוכניות הדירה שבאתר. כך שצריך לנחש.
לאיש איגוד רוכשים בהגרלה 963-אפיקפיטל?
יהיה הגרלת המשך בירושלים? או שנגמר כבר?יש עכשיו הגרלת המשך לפרוייקט הזה.
מה האתר שלהם? אילו דירות נשארו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: