מאידך, בקצב עליות המחירים בית שמש עקפה את בני ברק מזמן, ולכאורה תעקוף את בני ברק גם במחרים עצמם.אם כך אנחנו במצב טוב, כי אם בית שמש עוקפת את ב"ב והמחירים פה עדיין נמוכים בהרבה אז כנראה בי"ש זה סיפור הצלחה.
מאידך, בקצב עליות המחירים בית שמש עקפה את בני ברק מזמן, ולכאורה תעקוף את בני ברק גם במחרים עצמם.אם כך אנחנו במצב טוב, כי אם בית שמש עוקפת את ב"ב והמחירים פה עדיין נמוכים בהרבה אז כנראה בי"ש זה סיפור הצלחה.
נו באמת, זה שיש לכמה מהגולשים כאן דירות שחלק מהכיוונים שלהם קרוב מדי לדירות אחרות שיכול להיות שזה לא מקובל במקומות אחרים ויכול להיות שכן, אין לי מושג, (לדעתי כמעט בכל שכונה אחרת בבי"ש יש כאלה דירות שיש להם היזק ראיה ואין מרווח מספיק) אבל באמת זה מה שהופך את השכונה המתקדמת והמתוכננת הזו לב"ב, שכונה שכל התכנון שלה התמקד באיך לתכנן אותה בצורה הכי נגישה ומסודרת ומותאמת, ההיפך הגמור של ב"ב, מה אומר לי דירות מסוימות שבנו אותם קרוב מדי שכמובן ויתכן וזה ממש ממש לא סימפטי אבל זה המדד היחיד?!את האמת הוא צודק
אני יש לי דירה ברייסדור ו 6 מטר מהחלון שלי יש לי חלון ממול בדיוק של סלון של שכנה
אני גר ב"סלונים" - גבעת ירושלים ויש בדיחה שקוראים לזה סלונים כי כל אחד רואה מה קורה בסלון של השני
שמה זה הרבה יותר גרוע
אני פשוט בהעלם איך העירייה אישרה כאלה תוכניות
אבל זה המצב
מעוניין לשמוע פרטיםמעניין להשכיר דירה שלשה חדרים בד' 2
נו באמת, זה שיש לכמה מהגולשים כאן דירות שחלק מהכיוונים שלהם קרוב מדי לדירות אחרות שיכול להיות שזה לא מקובל במקומות אחרים ויכול להיות שכן, אין לי מושג, (לדעתי כמעט בכל שכונה אחרת בבי"ש יש כאלה דירות שיש להם היזק ראיה ואין מרווח מספיק) אבל באמת זה מה שהופך את השכונה המתקדמת והמתוכננת הזו לב"ב, שכונה שכל התכנון שלה התמקד באיך לתכנן אותה בצורה הכי נגישה ומסודרת ומותאמת, ההיפך הגמור של ב"ב, מה אומר לי דירות מסוימות שבנו אותם קרוב מדי שכמובן ויתכן וזה ממש ממש לא סימפטי אבל זה המדד היחיד?!
נו באמת, זה שיש לכמה מהגולשים כאן דירות שחלק מהכיוונים שלהם קרוב מדי לדירות אחרות שיכול להיות שזה לא מקובל במקומות אחרים ויכול להיות שכן, אין לי מושג, (לדעתי כמעט בכל שכונה אחרת בבי"ש יש כאלה דירות שיש להם היזק ראיה ואין מרווח מספיק) אבל באמת זה מה שהופך את השכונה המתקדמת והמתוכננת הזו לב"ב, שכונה שכל התכנון שלה התמקד באיך לתכנן אותה בצורה הכי נגישה ומסודרת ומותאמת, ההיפך הגמור של ב"ב, מה אומר לי דירות מסוימות שבנו אותם קרוב מדי שכמובן ויתכן וזה ממש ממש לא סימפטי אבל זה המדד היחיד?!
28 דייריםבניני ענק עם 40~ דיירים!
?!אך כל אחת מהם בגודל של קופסאת גפרורים..
נתיב בשדרה !28 דיירים
?!
מצורף מפה יותר עדכני.במפת הקבלנים סימנתי בכחול את המיקום של אפי קפיטל, ובאדום את השטחים שלא ברור במפה מי בונה בהם, מי בונה שם?
ככה זה בכל השכונות החדשות ג2 לדוגמה.מכירה הרבה שכונות והרבה בניות חדשות, לא קיים שכונה עם כל כך כל כך הרבה ניצול של כל שטח בניה ודחיסה של הבנינים אחד על השני.
מעניין באיזה פרויקט אתם.......תכנס לד1 ותתרשם מהבנינים של חזון את גלילי, בנויים מרווח וחלקם ממש מעט דיירים,
אבל לפני שאתה משתכנע, תמשיך ותראה את נתיב בשדרה, בניני ענק עם 40~ דיירים! ואמנם 2 מעליות אך כל אחת מהם בגודל של קופסאת גפרורים..
הלאה, סוף רחוב אביי, הבניינים של קניג, יש 2 הבניינים שבכניסה לחניה שהמרחק בין הדירות העורפיות הוא סביר, הבניינים שיותר בפנים החניה, צמודים ברמה לא רגילה.
ד3, isa group בנינים עם עיצוב יחסית אבל בלוקים בלוקים , לא בדקתי מספר תושבים אבל מספיק לתת עליהם מבט מבחוץ, והחלונות לצערנו בהחלט לא תואמים את ״מה טובו אהליך..״
אפי קפיטל, החזית - נהדר, דירות עורף - ממש בתוך השני
אחרי כן שוב נתיב..
וכן הלאה, מכירה הרבה שכונות והרבה בניות חדשות, לא קיים שכונה עם כל כך כל כך הרבה ניצול של כל שטח בניה ודחיסה של הבנינים אחד על השני.
(המקום היחיד שראיתי - הר יונה, שגם שם הדירות הפנימיות אפשר להעביר ביצה מהמרפסות, וגם שם זה נתיב.. )
ממש עושה רושם שפגעו כאן בעגל הזהב של מישהו...מעניין באיזה פרויקט אתם.......
ימים יגידו איזה אזור יהיה יותר נחשק....
(רק על תגידו שקניתם בד2 כי יש שם אזורים שאולי לא צפופים אבל יותר מהר להגיע לירושלים מאשר לגיע לשם........מנותק לגמרי מהשכונה)
ואם אין עדיין תוכניות כאלו איך אפשר לפעול שיהיה אוטובוסים לערים נוספות?מישהו יודע אם במסגרת שינוי החברת אוטבוסים יהיה קווים מד' לערים אחרות כגון ביתר ירושלים בני ברק?
קודם כל שיהיו אוטובוסים לבית שמש עצמה....ואם אין עדיין תוכניות כאלו איך אפשר לפעול שיהיה אוטובוסים לערים נוספות?
עגל הזהב מי ישמע.........ממש עושה רושם שפגעו כאן בעגל הזהב של מישהו...
קבלו את האמת ממי שאמרה,
יש הרבה מעלות לרמה ד' אבל רווחת הבניינים היא לא אחת מהם.
תחשבו לעצמכם שכל זה ללא תוספת וקומבינות ולפני גידול טבעי בלע"ר.
יהיו מקומות ופרויקטים ממש לא סימפטיים...
זו דעתי הענייה.
אם יש לך דירה ואתה מעונין להשכיר אותה.אשמח לשמוע פרטים 052-7613053/43מעניין להשכיר דירה שלשה חדרים בד' 2
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: