רוצה להיות מתמיד
משתמש רשום
דירה שניתן להמר להשכרה במקום מגוריםמה זה דירה להמרה?
דירה שניתן להמר להשכרה במקום מגוריםמה זה דירה להמרה?
לא מדוייק,דירה שניתן להמר להשכרה במקום מגורים
בינתיים לומדות שם 5 בנות ...למשהו יש מושג מה סגנון האוכלוסיה ששולחת נכון להיום לגנים של בנות מלך?
חסידיות או ירושלמיות?בינתיים לומדות שם 5 בנות ...
הוא (ש. גולדברג) היה אמור לפרוש מתיק הבניה כבר מזמן - לקראת חצי הקדנצניה, ולקבל מארנרייך (גור) סגנות + תיק החינוך, כשמחליפו יקבל את תיק הבניה.הוא לא פרש לטובת נציג גור??
נראה לי שההנהלה יותר חסידי פרום,חסידיות או ירושלמיות?
זה באידיש? (איזה הגייה....)
יש להם תכנית גם לכיתה ד' לשנת הלימודים הבאה?בינתיים לומדות שם 5 בנות ...
למשהו יש מושג מה סגנון האוכלוסיה ששולחת נכון להיום לגנים של בנות מלך?
בינתיים לומדות שם 5 בנות ...
איזה סגנון חסידויות שולחות לשם?קבלו עדכון, זה עומד על 7 בנות... וכעת עם איכלוס הפרוייקטים החדשים, הולכות להצטרף עוד כמה...
הסגנון חסידי, אידיש (הדף קשר באידיש, אבל גם בנות שמדברות עברית שפת אם מסדרות שם מצויין)
מצורף למטה.מישהו יכול להעלות לפה
את עיתון בעניינים האחרון
תודה
תשלח בקשה לכתובת 6450358 ג'מייל וכו'כמו"כ מי יודע איך מצטרפים לקבלת העיתון בדוא"ל
איזה פרויקט מדובר?שורה משמחת
לרוכשים במגן ד/2
האכלוס הוקדם (ללא התחייבות) לסוף השנה האזרחית
0533912194אני שוקל להשכיר את הדירה שלי בקניג ברמה ד' 1.
אשמח לקבל המלצות על מתווכים מביני ענין ותותחי שיווק.
תודה מראש.
יפה נוףאיזה פרויקט מדובר?
לא מבין מה אתה אומר,הוא (ש. גולדברג) היה אמור לפרוש מתיק הבניה כבר מזמן - לקראת חצי הקדנצניה, ולקבל מארנרייך (גור) סגנות + תיק החינוך, כשמחליפו יקבל את תיק הבניה.
מה שקרה, שיצא חוק חדש המחייב קבלת תיק הבניה רק למי שיושב על תקן של שכר כגון סגן וכו', ולכן אינו יכול למסור את הבניה לארנרייך עד שיקבל סגנות מנציג הבית היהודי שפורש. (וזה לא כ"כ פשוט כי יש הסכם שברגע שמתפנה סגנות אז זכות קדימה לדגל התורה...)
איזה סגנון חסידויות שולחות לשם?
יש לך מחירים צפויים?אני מתחיל שיווק חדש בערך עוד חודש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: