והאם אפשר להתקין על קיר שמתחת יש מרפסת ומי אחראי על המים שיוצא מהמזגן ועל התוצאות של היונים והציפוריםלפי מה שאני יודע
הקבלן מכין מרכזי אבל כל אחד יכול לעשות מה שנוח לו
{רק לשמור על היופי מבחוץ }
יש שני כניסות?היי יש לי דירה מוכנה לכניסה מידית בקניג
סלון ענקקק קומה 5
יש מצב להשכיר אותה במחיר גבוה יותר למשפחתון או משהו כזה?
שמים את המזגן לא בחזית של הבנין.שאלה ברמה ד 3 אפשר לעשות לעשות מזגנים עילי או שרק מרכזי? בד 1 ראיתי שהרבה עשוי עילי האם זה חוקי? תודה
זה תלוי אם זה מעל סוכה זה בעיה, אם ממילא זה לא כשר לסוכה אין מניעה,והאם אפשר להתקין על קיר שמתחת יש מרפסת ומי אחראי על המים שיוצא מהמזגן ועל התוצאות של היונים והציפורים
אני קראתי שלשים מעל מרפסת של שכן כשיש מקום מיוחד במסתור כביסה , השכן למטה יכול לחייב את זה שמעליו להזיז את המזגן מחוץ לטווח של המרפסת שלו , ולא צריך סיבה רצינית , עצם זה שיש מקום מיוחד למזגן זה כבר לחובתו של המתקין ולזכותו של התובע , מעבר לזה שאני חושב שזה לא יפה לחסוך כמה שקלים על חשבון השכן מלמטהזה תלוי אם זה מעל סוכה זה בעיה, אם ממילא זה לא כשר לסוכה אין מניעה,
החוק אוסר להשים בחזית, בפועל...
אחת, זו דירה רגילה במקור, על שטח של סלון+ יחידת הורים יש רק סלון ענקקקיש שני כניסות?
זה נכון אולי מבחינת תביעה משפטית, אבל לא מגיעים לזה בד״כ, פשוט כי אנשים מעדיפים לאפשר לשכן ולעשות ככה גם בעצמם.אני קראתי שלשים מעל מרפסת של שכן כשיש מקום מיוחד במסתור כביסה , השכן למטה יכול לחייב את זה שמעליו להזיז את המזגן מחוץ לטווח של המרפסת שלו , ולא צריך סיבה רצינית , עצם זה שיש מקום מיוחד למזגן זה כבר לחובתו של המתקין ולזכותו של התובע , מעבר לזה שאני חושב שזה לא יפה לחסוך כמה שקלים על חשבון השכן מלמטה
בזמננו שרוב המרפסות הכשרות לסוכה ברמה ד קטנות ביותרזה נכון אולי מבחינת תביעה משפטית, אבל לא מגיעים לזה בד״כ, פשוט כי אנשים מעדיפים לאפשר לשכן ולעשות ככה גם בעצמם.
זה לא עניין של חסכון של רק כמה שקלים על הצנרת, פשוט אין מקום במסתור כביסה למנועים של כל המזגנים, אז מי שרוצה לעשות הכל במסתור חייב לעשות מזגן מרכזי וזה משמעותי יותר יקר
@מתעניין 10 וודאי שלא בזה הדיון. מעל סוכה זה בהחלט בעיה.בזמננו שרוב המרפסות הכשרות לסוכה ברמה ד קטנות ביותר
זהו עוול גדול להתקין מעליו מזגן ובכך להקטין עוד יותר את הסוכה
זה תלוי אם זה מעל סוכה זה בעיה, אם ממילא זה לא כשר לסוכה אין מניעה,
החוק אוסר להשים בחזית, בפועל...
אני קראתי שלשים מעל מרפסת של שכן כשיש מקום מיוחד במסתור כביסה , השכן למטה יכול לחייב את זה שמעליו להזיז את המזגן מחוץ לטווח של המרפסת שלו , ולא צריך סיבה רצינית , עצם זה שיש מקום מיוחד למזגן זה כבר לחובתו של המתקין ולזכותו של התובע , מעבר לזה שאני חושב שזה לא יפה לחסוך כמה שקלים על חשבון השכן מלמטה
זה נכון אולי מבחינת תביעה משפטית, אבל לא מגיעים לזה בד״כ, פשוט כי אנשים מעדיפים לאפשר לשכן ולעשות ככה גם בעצמם.
זה לא עניין של חסכון של רק כמה שקלים על הצנרת, פשוט אין מקום במסתור כביסה למנועים של כל המזגנים, אז מי שרוצה לעשות הכל במסתור חייב לעשות מזגן מרכזי וזה משמעותי יותר יקר
מישהו יודע?יש לי דירה ב ד/2 קומת קרקע עם חצר
איכלוס עוד שנה
מישהו יודע האם ניתן לשנות לדירה להמרה?
צריך קשרים בעירייה בשביל זה?
מכירים מישהו שמתעסק עם זה
יש ביקוש בדירות להמרה?
מה זה דירה להמרה?מישהו יודע?
אני מתחיל שיווק חדש בערך עוד חודשאני מחפש מספרי טלפון של משווקים או קבלנים שמוכרים עכשיו דירות ברמה ד. אשמח לכל מספר, תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: