אשמח לקבל את עיתון חדש של שבוע שעבר.
הם עכשיו מוכרים ל 14 חודשים לאיכלוסלמישהו יש מידע על אכלוס של פרויקט קראט קבלן אחים אום בבנינים שעל שדרות האמוראים ?
לכאורה אתה מדבר על צומת האמוראים פומבדיתא, וזו הצומת המופיעה בתמונה.צומת תלמוד ירושלמי נהרדעא אני מנסה להבין למה אין מעבר חציה מסודר? .וזה חשוב למי שראה מה קורה שם שמגיע קו 6 בשעה 8:00 >>>מי שמסכים איתי שיגיב על דברי<<<
נראה כמו פסיפס ישן.צילמתי את זה ממש השבוע וזה כאן ממש מתחת לבית .אין לי מושג מה זה -וזה מעניין אותי מאוד
צפה בקובץ המצורף 1460382צפה בקובץ המצורף 1460383
צומת תלמוד ירושלמי נהרדעא אני מנסה להבין למה אין מעבר חציה מסודר? .וזה חשוב למי שראה מה קורה שם שמגיע קו 6 בשעה 8:00 >>>מי שמסכים איתי שיגיב על דברי<<<
צפה בקובץ המצורף 1460387למי
אנחנו רכשנו שםשערי בית שמש בד3
התחיל כבר לאכלס?
מה יהיה הסוף?עדיין לא סיים לבנות.
עכשיו גם אין פועלים...
כל הפרויקטים באותה בעייה עכשיו לא?מה יהיה הסוף?
תביעה למי ועל מה?תביעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: