לא.יש חדש בקשר לאכלוס שם?
לכם יש מושג מה קורה??
לא.יש חדש בקשר לאכלוס שם?
אני תושב רמה ד 3 ואני אומר מניסיון אישיאשמח לדעת מניסיון למי שיש
שתי בנינים קיבלו כבר טופס 4 והאיכלוס צריך להיות בשבועיים הקרובים כמדומני 715-716 קיבלו.לא.
לכם יש מושג מה קורה??
תודה לך על המענה.שתי בנינים קיבלו כבר טופס 4 והאיכלוס צריך להיות בשבועיים הקרובים כמדומני 715-716 קיבלו.
שתי הבנינים הנוספים 713-714 הבניה הסתיימה אבל עדיין לא קיבלו טופס 4 ולכן הקבלן מקווה שהוא יצליח ב60 יום הארכה שהוא זכאי להם להספיק לסיים את כל התהליך נשלח מכתבים לבעלי הדירות בדואר לפני שבוע.צפה בקובץ המצורף 1439901
האם התחילו בחלוקת הדירות בפועל?שתי בנינים קיבלו כבר טופס 4 והאיכלוס צריך להיות בשבועיים הקרובים כמדומני 715-716 קיבלו.
שתי הבנינים הנוספים 713-714 הבניה הסתיימה אבל עדיין לא קיבלו טופס 4 ולכן הקבלן מקווה שהוא יצליח ב60 יום הארכה שהוא זכאי להם להספיק לסיים את כל התהליך נשלח מכתבים לבעלי הדירות בדואר לפני שבוע.צפה בקובץ המצורף 1439901
לא ידוע לי על מישהו כזה.האם התחילו בחלוקת הדירות בפועל?
דיירים קיבלו מפתחות?
גם אני אשמח להצטרף לקבוצה velvysarithgmail.comאשמח להצטרף למייל של ד'4 k4265651 בג'ימייל
גם אני אשמח להצטרף לקבוצה של ד'4 R0548451751 שטרודל gmail.comגם אני אשמח להצטרף לקבוצה velvysarithgmail.com
האמת שחשבתי לכתוב לו משהו דברים חשובים באמת לכולנו משהו שכולם זקוקים לו,למי שיש הארות/רעיונות לפיתוח השכונה/העיר אפשר לשלוח למייל plan#shmuel-greenberg.org.il (להחליף סולמית)
צפה בקובץ המצורף 1458488
אם לא יועיל לא יזיק.האמת שחשבתי לכתוב לו משהו דברים חשובים באמת לכולנו משהו שכולם זקוקים לו,
אחרי מחשבה קצרה אמרתי לעמי נו באמת אתה כבר לא צעיר ממתי אתה מאמין לסיסמאות בחירות...
ולכן אני די סקפטי לגבי הבטחות בחירות של כל נציג ציבור כלשהו בינתיים הכל הוכח כעורבא פרח
יזיק ליאם לא יועיל לא יזיק.
עוד לא נמצא מי שלא ניסה והצליח.
העיקר שאחר כך תוכל להתלונן שהוא לא עושה כלום.יזיק לי
בזבוז זמן, אם אכתוב לו משהו אחשוב לפני על נקודות חשובות ולא סתם לזרוק כמה דברים, ולכן לא מתחשק לי לבזבז זמן על משהו שלדעתי האישית בלבד היא מיותרת
מה לדעתכם הדבר שהכי בוער להעלותו על סדר היום?העיקר שאחר כך תוכל להתלונן שהוא לא עושה כלום.
אני מבין שמה שאתה כותב כאן אתה עושה בלי מחשבה.
כי תועלת בוודאי לא תצא לך מהחרטוט באתר, ולא היית מקדיש זמן למשהו שהוא מיותר.
מה הסיפור שלו?הגן חובה בד1
תחשוב שאתה היית במקומו, הרי ברור שלא היית יכול לעשות את כל הבקשות של הציבור, מצד שני ברור שחלק מהדברים היית עושה. אז למה לא לנסות.האמת שחשבתי לכתוב לו משהו דברים חשובים באמת לכולנו משהו שכולם זקוקים לו,
אחרי מחשבה קצרה אמרתי לעמי נו באמת אתה כבר לא צעיר ממתי אתה מאמין לסיסמאות בחירות...
ולכן אני די סקפטי לגבי הבטחות בחירות של כל נציג ציבור כלשהו בינתיים הכל הוכח כעורבא פרח
לא פתחו גן חובה עדייןמה הסיפור שלו?
כל הבקשות והדרישות שיגיע מהציבור כנראה יגמר בבשורה ענקית דהיינו ''נחשוב על זה ''למי שיש הארות/רעיונות לפיתוח השכונה/העיר אפשר לשלוח למייל plan#shmuel-greenberg.org.il (להחליף סולמ
למי שיש הארות/רעיונות לפיתוח השכונה/העיר אפשר לשלוח למייל plan#shmuel-greenberg.org.il (להחליף סולמית)
צפה בקובץ המצורף 1458488
כרגע ההצעה לשלוח אותנו לג' עם הסעהלא פתחו גן חובה עדיין
יש 40 בנות ללא גן
רוצים לצרף אום לגיל 3 עם עןד גננת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: