מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
לא.
לכם יש מושג מה קורה??
שתי בנינים קיבלו כבר טופס 4 והאיכלוס צריך להיות בשבועיים הקרובים כמדומני 715-716 קיבלו.
שתי הבנינים הנוספים 713-714 הבניה הסתיימה אבל עדיין לא קיבלו טופס 4 ולכן הקבלן מקווה שהוא יצליח ב60 יום הארכה שהוא זכאי להם להספיק לסיים את כל התהליך נשלח מכתבים לבעלי הדירות בדואר לפני שבוע.
Screenshot_20230810-140448_Gallery.jpg

נערך לאחרונה ב:

bh71384

משתמש חדש
שתי בנינים קיבלו כבר טופס 4 והאיכלוס צריך להיות בשבועיים הקרובים כמדומני 715-716 קיבלו.
שתי הבנינים הנוספים 713-714 הבניה הסתיימה אבל עדיין לא קיבלו טופס 4 ולכן הקבלן מקווה שהוא יצליח ב60 יום הארכה שהוא זכאי להם להספיק לסיים את כל התהליך נשלח מכתבים לבעלי הדירות בדואר לפני שבוע.צפה בקובץ המצורף 1439901
תודה לך על המענה.

חשוב לי לדעת את הפרטים כי החברה לא נותנת מידע
ואני צריך להתארגן

אתה מתכוון שהבנינים 713 ו714 קיבלו את המכתב הזה?
אני בבניין מספר 716 לא קיבלתי כזה מכתב.

נא אם תוכל לענות לי בהקדם..

תודה רבה.

בת נר

משתמש רשום
שתי הבנינים הנוספים 713-714 הבניה הסתיימה אבל עדיין לא קיבלו טופס 4 ולכן הקבלן מקווה שהוא יצליח ב60 יום הארכה שהוא זכאי להם להספיק לסיים את כל התהליך נשלח מכתבים לבעלי הדירות בדואר לפני שבוע.צפה בקובץ המצורף 1439901
האם התחילו בחלוקת הדירות בפועל?
דיירים קיבלו מפתחות?

בנימין 5850

משתמש פעיל
למי שיש הארות/רעיונות לפיתוח השכונה/העיר אפשר לשלוח למייל plan#shmuel-greenberg.org.il (להחליף סולמית)
צפה בקובץ המצורף 1458488
האמת שחשבתי לכתוב לו משהו דברים חשובים באמת לכולנו משהו שכולם זקוקים לו,
אחרי מחשבה קצרה אמרתי לעמי נו באמת אתה כבר לא צעיר ממתי אתה מאמין לסיסמאות בחירות...
ולכן אני די סקפטי לגבי הבטחות בחירות של כל נציג ציבור כלשהו בינתיים הכל הוכח כעורבא פרח

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אחרי מחשבה קצרה אמרתי לעמי נו באמת אתה כבר לא צעיר ממתי אתה מאמין לסיסמאות בחירות...
ולכן אני די סקפטי לגבי הבטחות בחירות של כל נציג ציבור כלשהו בינתיים הכל הוכח כעורבא פרח
אם לא יועיל לא יזיק.
עוד לא נמצא מי שלא ניסה והצליח.

בנימין 5850

משתמש פעיל
אם לא יועיל לא יזיק.
עוד לא נמצא מי שלא ניסה והצליח.
יזיק לי
בזבוז זמן, אם אכתוב לו משהו אחשוב לפני על נקודות חשובות ולא סתם לזרוק כמה דברים, ולכן לא מתחשק לי לבזבז זמן על משהו שלדעתי האישית בלבד היא מיותרת

האברך ממיר

משתמש מקצוען
יזיק לי
בזבוז זמן, אם אכתוב לו משהו אחשוב לפני על נקודות חשובות ולא סתם לזרוק כמה דברים, ולכן לא מתחשק לי לבזבז זמן על משהו שלדעתי האישית בלבד היא מיותרת
העיקר שאחר כך תוכל להתלונן שהוא לא עושה כלום.
אני מבין שמה שאתה כותב כאן אתה עושה בלי מחשבה.
כי תועלת בוודאי לא תצא לך מהחרטוט באתר, ולא היית מקדיש זמן למשהו שהוא מיותר.

למען אחי

משתמש מקצוען
העיקר שאחר כך תוכל להתלונן שהוא לא עושה כלום.
אני מבין שמה שאתה כותב כאן אתה עושה בלי מחשבה.
כי תועלת בוודאי לא תצא לך מהחרטוט באתר, ולא היית מקדיש זמן למשהו שהוא מיותר.
מה לדעתכם הדבר שהכי בוער להעלותו על סדר היום?
בהקשר כמובן לנושא האשכול - רמה ד'.
אני חשבתי על נושא התחבורה על שלל גווניו; אוטובוסים, צירים ופיתוח כבישים וחניות, תחנות וכל כיוצא וכנכנס בעניין.
יש לי עוד כמה דברים הטעונים טיפול, אבל זה ה-נושא המעיק ביותר.

די

משתמש סופר מקצוען
תחשוב שאתה היית במקומו, הרי ברור שלא היית יכול לעשות את כל הבקשות של הציבור, מצד שני ברור שחלק מהדברים היית עושה. אז למה לא לנסות.

אני לדוגמא כתבתי לו לעשות אגם מושקע בטיחותי ויפה בפארק ירמות, כמובן לא בטוח שיעשו את זה, אבל מה אכפת לי לנסות. נראה לי זה שווה את ה2 דקות "השקעה" לכתוב לו מייל.

שמעון אנשין

משתמש רשום
למי שיש הארות/רעיונות לפיתוח השכונה/העיר אפשר לשלוח למייל plan#shmuel-greenberg.org.il (להחליף סולמ
למי שיש הארות/רעיונות לפיתוח השכונה/העיר אפשר לשלוח למייל plan#shmuel-greenberg.org.il (להחליף סולמית)
צפה בקובץ המצורף 1458488
כל הבקשות והדרישות שיגיע מהציבור כנראה יגמר בבשורה ענקית דהיינו ''נחשוב על זה ''

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה