מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

די

משתמש סופר מקצוען
בוודאי שהיא בקשה כביש, אבל זה לא היה עילה להסכמה ממשרדי הממשלה השונים,
אמרתי עיריית בית שמש הייתה שותפה בכל ההליך, אבל לא היה שום סיבה לא לבקש תקציב למחלף
תקרא את הקובץ הנ"ל מופיע שם בהרחבה איך מונטג, מתי חותה, גסטווירט כולם מתחננים למחלף בכניסה לעיר.
נציג נתיבי ישראל טוען שלא צריך מחלף וכו' כנראה בגלל שזה לא היה בתנאים לבנייה של רמה ד' לכן באמת לא בנו שם מחלף.
מחלף רמת בית שמש, או המחלפים עד הכניסה לבית שמש כולם נמצאים בהתניות לרמה ד' ולכן בנו את כולם (על חשבון רוכשי הדירות ברמה ד').
זה לא מדובר בפנייה רשמית של העירייה! כלומר של ראש העיר למשרד ממשלה כלשהוא זה דיבורים באוויר! בשביל הפרוטוקול
יש בעירעורים על כביש 38 מכתב רשמי מגסטווירט יועמ"ש העירייה.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
בוודאי שהיא בקשה כביש, אבל זה לא היה עילה להסכמה ממשרדי הממשלה השונים,
כאן לא בדיוק היה נשמע שהעירייה בקשה. רק דב ליפמן.
זה פשוט לא נכון עיריית בית שמש לא דרשה את זה,
מי דרש את זה?
מי שדרש את זה היה חבר הכנסת ברשימתו של יאיר לפיד שהיה גר במעפילי אגוז מקום 19 ביש עתיד, שכחתי את שמו,
אלה העובדות והשאר פשוט לא נכון

האברך ממיר

משתמש מקצוען
זה לא מדובר בפנייה רשמית של העירייה! כלומר של ראש העיר למשרד ממשלה כלשהוא זה דיבורים באוויר! בשביל הפרוטוקול
אתה מקודם טענת שאף אחד לא פנה בכלל לבקש.
מה זה משנה? אתה יכול להסביר לי למה עיריית בית שמש מאז תחילת התכנון של הכביש ולפחות- עד קבלת טופס 4 וגזירת סרט- לא שלחו אפילו פנייה אחת בנושא למשרדי הממשלה השונים!???
למה העירייה לא ביקשה מהממשלה לבנות מחלף בכניסה לבית שמש?? וכי בגלל שזה מחלף יותר רציני?? (150 מלש"ח).
ממש לא זה אפילו לא היה נושא במסדרונות העירייה!! אז למה להמציא מסקנות???
אכן! עיריית בית שמש שותפה לזה מההתחלה ועם כל זה העירייה לא עשתה את מה שהייתה צריכה לעשות!
יריית בית שמש הייתה צריכה כבר אז לבקש ולדרוש את המחלף, מה היה באמת? העצלנים של העירייה לא עשו זאת! למרות שהמקצוענים החוו את דעתם אז- על הצורך בעיריית בית שמש לעשות כך
פשוט מאוד המהומה נוצרה מכיוון שהעירייה הייתה שותפה בתכנון ובניית הכביש, ואם כל זאת העירייה לא פעלה כפי שהיא צריכה לעשות, -פשוט לדרוש גשר!. אלה העובדות! יש לך תגובה "מקצועית" נוספת?

די

משתמש סופר מקצוען
כדי להוריד את ההתנגדויות של היישובים מסביב שמנסים בכל תוקף למנוע את הרחבת בית שמש, היה צריך להוריד נתח מכובד מתקציב הפרוייקט, לטובת ביצוע מחלפים בכניסות לכל היישובים.
אם לא היו מחלפים בכניסה לאשתאול מסילת ציון שמשון, והיה מחלף בכניסה לבית שמש, המצב לא היה יותר טוב.
זה פשוט לא נכון עיריית בית שמש לא דרשה את זה,
מי דרש את זה?
מי שדרש את זה היה חבר הכנסת ברשימתו של יאיר לפיד שהיה גר במעפילי אגוז מקום 19 ביש עתיד, שכחתי את שמו,
אלה העובדות והשאר פשוט לא נכון
בגדול אתה צודק. מה שהכניסו תנאים לבניית רמה ד' כמו הרחבת כביש 38 ועוד זה בזכות ההתנגדויות, כך זה הוכנס כתנאי להיתר בניה. אבל כנראה שגם דב ליפמן הסכים שלא יהיה מחלף בכניסה לבית שמש, אם לא למה הוא לא ביקש את זה, הרי גם הוא צריך היום לחכות ברמזור.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
התכנון הוא תכנון עתיק יומין.
הביצוע הוא בזכות הבנייה החדשה באופן כללי.
כמו שטוען שם:
מר מתתיהו חוטה, נציג עיריית בית שמש:
אני שמח מאוד שהוועדה המחוזית רואה חשיבות אקוטית בסלילתו של כביש 38 אבל תסלח לי שאני אומר את זה - זה לא בגלל שמישהו חושב שתושבי בית שמש זכאים לכביש אלא רק בגלל שיש התניה של שיווק דירות, אם לא הייתה ההתניה של שיווק הדירות האלה כביש 38 לא היה נסלל עד היום ואני יכול להגיד לכם את זה כאחד ש -8 שנים מופיע בוועדות הכנסת ובמע"צ ובכל מקום שניתן לגבי כביש ,38 אף אחד לא שם אותו לביצוע,

bh71384

משתמש חדש
בבקשה
למישהו מידע על תאריך האכלוס של אגבבה בתלמוד בבלי

A053

משתמש חדש
התחושה שלי אינה מבוססת על שם כזה או אחר

וכמובן שאני לא אכתוב פה חלילה רמזים למי אני מתכוון [ולמי לא].

וותיק בעיר

משתמש פעיל
התכנון הוא תכנון עתיק יומין.
הביצוע הוא בזכות הבנייה החדשה באופן כללי.
כמו שטוען שם:
עילה מקצועית שמשפיע על סדר היום בוועדות התחבורה- לא יכולה להיות העובדה ש"דב ליפמן ביקש"! לא!
זה תמיד חייב להתבסס על בנייה חדשה וכו' '',
הסיבה האמתית ולא זו שנכתבת על פרוטוקולים היא דווקא הסיבה שאמרתי אולטימטום של דב ליפמן על יש עתיד האולטימטום שיאיר לפיד לא אהב את זה
אכן עם לא זה רמה ד גם היא הייתה מתעכבת אבל הבנייה החדשה בהחלט לא הסיבה לסלילתה.
כתבתי כבר המכתב של יועץ המשפטי הגיע בשנת 2015
אני מדבר על מכתבים שלא נשלחו כלל הרבה לפני ערר פלוני שהבאת כאן עם היה פנייה רצינית בזמן אמת: בשלבי התכנון וההפקדה ה"עילות המקצועיות" היו נשמעים קצת אחרת.
לפני שתשקיעו זמן בלקרוא את הערר הנ"ל תגידו ידוע לכם על מכתב מגורם בעריית בית שמש שנשלח למשרד התחבורה ומנהל התכנון ומשרד האוצר בשלבי התכנון ואפילו הבנייה? לפי משידוע לי התשובה היא לא!
והאם נשלח מכתב של ראש העיר? לא נשלח בשום שלב!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה