בחיים לא ראיתי הפסקת חשמל בירושלים יותר מ20 דקות ובשבת האחרונה: שעתיים וחצי בלי חשמל באזור מערב ירושלים בחום מזוויעלעורר אותנו לעשות גנרטור..
וזה עוד טוב לעומת שאר הארץ
בחיים לא ראיתי הפסקת חשמל בירושלים יותר מ20 דקות ובשבת האחרונה: שעתיים וחצי בלי חשמל באזור מערב ירושלים בחום מזוויעלעורר אותנו לעשות גנרטור..
נכון מאדרציתי להעיר שלכל הפוסקים כה"ג אסור להנאות מהחשמל בשבת וצריך לבכות שיהודי מחלל את השבת בעשרות מלאכות דאורייתא כדי שלך יהיה מזגן
אפי הרב עובדיה יוסף בערוב ימיו אמר שצריך גנרטור וזה הוצאות שבת ויו"ט ק"ו לרבנים אשכנזים שאמרו כן
למה לא?וכמובן שאני לא אכתוב פה חלילה רמזים למי אני מתכוון [ולמי לא].
לא רק תחושה.גם לכם יש את התחושה
שיש כאן כותבים שהם חברי עיריית בית שמש/בעלי תפקידים בעירייה?!
בד2 ?יש קבוצות צאט של זוכים/ רוכשים בפרויקט של טירסון?
ד' 4בד2 ?
כן יש קבוצה,ד' 4
mehadrin1@גמייל. כוםכן יש קבוצה,
מה המייל?
יש חדש בקשר לאכלוס שם?דחוף
יש למישהו מושג על תאריך האכלוס (כבר יש טופס 4, הקבלן כבר ביקש להעביר את חוזה חברת החשמל על שם הרוכשים ,עדיין אין מוני חשמל) של אגבבה ד3 תלמוד בבלי בית שמש
לקחת אותו בסוף?חברת בדק בית בשם סולושן
יש את חברת פלסלקחת אותו בסוף?
כמה הוא לוקח?
אשמח להמלצות או דיס באישי
סלקום וכל החברות שיושבות על סלקום הרבה יותר גרוע מפרטנר, אולי פלאפוןאשמח לדעת לאיזו חברה יש את הקליטה הכי טובה ברמה ד' 3. כעת אני בפרטנר והקליטה לא משהו
אשמח לדעת מניסיון למי שישסלקום וכל החברות שיושבות על סלקום הרבה יותר גרוע מפרטנר, אולי פלאפון
לי יש רמי לוי, קליטה מעולהאשמח לדעת מניסיון למי שיש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: