מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שמעתי שהלך להם הטרקטור
ניסו
הניסיון לא צלח

המצב מזעזע
ברוב הבנינים אין עדיין חברת ניהול והמצב בהתאם
אמורים לקחת חברת ניהול באופן פרטי? זה לא קשור לקבלן?
ועד הבית צריך לסגור עם חברה שהבנין בוחר
ברוב הבניינים יש חברת ניהול והמצב מזעזע...
בבניין שאני גר היה חברת ניהול
היום המצב יותר טוב
ואכמ"ל

estyr

משתמש מקצוען
מישהו יודע של מי הפרויקט שנראה בתחילת בנייה ברמה ד'3? (נמצא מאד פנימי ממש בקו הנוף)

די

משתמש סופר מקצוען
הרחיבי מקום אהלך.png

די

משתמש סופר מקצוען
קורת רוח מרובה נרשמה בציבור בני התורה, המתבשרים בימים אלו על אכלוס שכונת רמת איילת השחר (ד'3), השכונה הראשונה בארץ שנקראה על שם מרן ראש הישיבה זצוקללה"ה.

בשכונה יתאכלסו בתקופה הקרובה מאות משפחות בני תורה, בפרויקטים אפי קפיטל, רייסדור, נתיב ואגבבה, שיצטרפו לאלפי משפחות בני התורה המתגוררים היום בשכונת רמת בית שמש ד'.

בשכונת רמת איילת השחר (ד'3) יתגוררו במצבה הסופי מעל ל-2000 משפחות ותהיה מהגדולות מבין שכונות רמת בית שמש ד'.

סיפוק רב נרשם בקרב תושבי השכונה לשמע הבשורה בנוגע לקו 6 ו-616 שיכנסו כבר עתה לתוך שכונת רמת איילת השחר (ד'3), ובכך התושבים ייהנו משני קווים פנימיים (כולל קו 23), וכן קו מהיר לירושלים, מיד בהתאכלסם בשכונה.

בהזדמנות זו נודה לעוסקים בצרכי ציבור באמונה שדאגו לכך, ובכללם נציגי הציבור החרדי בחברת התחבורה בית שמש אקספרס.

נערך לאחרונה ב:

מישמשית

משתמש מקצוען
סיפוק רב נרשם בקרב תושבי השכונה לשמע הבשורה בנוגע לקו 6 ו-616 שיכנסו כבר עתה לתוך שכונת רמת איילת השחר (ד'3), ובכך התושבים ייהנו משני קווים פנימיים (כולל קו 23), וכן קו מהיר לירושלים, מיד בהתאכלסם בשכונה.
מה המסלול שלהם בד' 3?

גדיאלו

משתמש חדש
אני חתמתי חוזה במחיר למשתכן בשבוע שעבר והצמידו למדד מאה אחוז מיום קבלת התר בניה עד החוזה
שזה בערך עוד 40-50 אלף ש"ח [ורק מכאן ולהבא יצמדו רק 40 אחוז ]
מישהו יודע האם זה חוקי עפ"י החוק החדש???????????

יהודה דוד משה

משתמש חדש
אני חייב את העזרה של המבינים בתחום קיבלתי השבוע מי חברת מגן הודעה הזו
לאור פניות דיירים, נעדכן כי במידה ומעוניינים להקדים תשלומים, זה ניתן בהתקיים התנאים דלהלן: התשלום צריך להיות לא פחות מ 100,000 ש"ח , התשלום צריך להיות מבוצע בין ה 16 ל 30 לחודש, וכן יש לעדכן במייל על הכוונה לבצע הקדמת תשלום

א' אני עשיתי את החוזה לפני 4 חודשים האם לאחר החוק החדש עדיין שווה לי לשלם את כל הסכום, שהאיכלוס בעודה שנתיים וחצי
ב' כמה כסף אני ירוויח בערך אם אני משלם הכל עכשיו [לציין ב4 חדשים אחרונים עלה לי המדד ב20,000]
ג'
מה האינטרס של הקבלן לכאורה הוא מפסיד,

ד' נניח שאני יוכל לעמוד בזה כל חודש
תודה רבה אשמח לתשובה קלה להבנה

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אני חתמתי חוזה במחיר למשתכן בשבוע שעבר והצמידו למדד מאה אחוז מיום קבלת התר בניה עד החוזה
שזה בערך עוד 40-50 אלף ש"ח [ורק מכאן ולהבא יצמדו רק 40 אחוז ]
מישהו יודע האם זה חוקי עפ"י החוק החדש???????????
מתי היתה ההגרלה?

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מי שמכיר: אפשרי להקדים תשלומים בוולפסון (שוק חופשי) ולחסוך מדד?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה