מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
אני חייב את העזרה של המבינים בתחום קיבלתי השבוע מי חברת מגן הודעה הזו
לאור פניות דיירים, נעדכן כי במידה ומעוניינים להקדים תשלומים, זה ניתן בהתקיים התנאים דלהלן: התשלום צריך להיות לא פחות מ 100,000 ש"ח , התשלום צריך להיות מבוצע בין ה 16 ל 30 לחודש, וכן יש לעדכן במייל על הכוונה לבצע הקדמת תשלום

א' אני עשיתי את החוזה לפני 4 חודשים האם לאחר החוק החדש עדיין שווה לי לשלם את כל הסכום, שהאיכלוס בעודה שנתיים וחצי
ב' כמה כסף אני ירוויח בערך אם אני משלם הכל עכשיו [לציין ב4 חדשים אחרונים עלה לי המדד ב20,000]
ג'
מה האינטרס של הקבלן לכאורה הוא מפסיד,

ד' נניח שאני יוכל לעמוד בזה כל חודש
תודה רבה אשמח לתשובה קלה להבנה
א.החוק החדש לא הולך רטרו על חוזים שכבר נחתמו אז הוא לא משפיע אליך בכלל
ב.בכל עליית מדד שתהיה אתה אמור לשלם על כל יתרת החוב שלך כפי שעלה המדד (היה חודשים שהמדד עלה באחוז שזה אומר על כל 100k חוב לקבלן צריך לשלם עוד 1000 שקל) אי אפשר לדעת מה יהיה המדד בחודשים הקרובים אבל זה לא נראה שהוא יוצר.
ג.קבלנים ממונפים בהלוואות וזה עוזר להם לסגור חובות ולהוריד ממהריביות שהם משלמים.
ד.גם עם את לא יכול לעמוד בזה תמיד אפשר לבדוק אופציה של גרייס וכדומה.
שורה תחתונה מומלץ למי שיכול להקדים תשלומים ולהרוויח את המדד לעשות את זה יש אנשים שנאלצו להוסיף לקבלן 100/200 אלף!!!
ונכון להיום אין אפשרות להוציא את זה במשכנתאות ככה שזה ממש מעיק בכניסה לדירה.

גדיאלו

משתמש חדש
אני חתמתי חוזה במחיר למשתכן בשבוע שעבר והצמידו למדד מאה אחוז מיום קבלת התר בניה עד החוזה
שזה בערך עוד 40-50 אלף ש"ח [ורק מכאן ולהבא יצמדו רק 40 אחוז ]
מישהו יודע האם זה חוקי עפ"י החוק החדש???????????
מתי היתה ההגרלה?
[לפני שנתיים]
מישהו יודע ????????????????????

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אני חושב שההגרלות שלפני שנתיים עדיין צמודות למדד

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
משיהו יודע מידיעה
האם כשסוגרים מרפסת זה מעכב בטאבו'?

מתעניין 10

משתמש פעיל
דחוף ביותר אני צריך למחר בדק בית מי שיכול לעזור מנסיונו האישי על חברה טובה וכן להביא מספרים שלהם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה