אשמח אם תוכל לשלוח (אפ' בפרטי) את הפרטים וטלפונים של המוסדות (ת"ת בי"ס גנים) כי אני רוצה כבר לרשום את הילדים.
(אם יש לך פתרון לבן הגדול אשמח מאוד)
שכויח
אשמח אם תוכל לשלוח (אפ' בפרטי) את הפרטים וטלפונים של המוסדות (ת"ת בי"ס גנים) כי אני רוצה כבר לרשום את הילדים.
שכויח
בנות מלך (בית ספר וגנים): 02-6500808באידיש אבל לא ירושלמי כלל חסידי
לא משנה כ"כ עדיף שיהיה לי כמה אופציות לבחירה.
תצטרכו לשלוח להם חשבון חשמל ומיםכן, זה גם מה שאני הבנתי, מה יהיה עם הפטור, הם יצטרכו להאמין לנו כנראה..
זה הוכחות לשמור כרגע?תצטרכו לשלוח להם חשבון חשמל ומים
וכך להוכיח שלא השתמשו בדירה
חובת ההוכחה על המשלם
חשבונות חשמל ומים של אותה תקופהאי
זה הוכחות לשמור כרגע?
תשאלו בעירייה למפרעהם טענו לנו שזה לא יעזור כי הפקחים באים לראות שהדירה ריקה
אנחנו רשמנו את הגדולים לחיידר ברמה ב'.אשמח אם תוכל לשלוח (אפ' בפרטי) את הפרטים וטלפונים של המוסדות (ת"ת בי"ס גנים) כי אני רוצה כבר לרשום את הילדים.
שכויח
אל תדאג ככה זה בכל הקבלנים והפרויקטים של מחיר למשתכן.מי מרים תכפפה מול האחים אום ב1510? פשוט שוק מה שהולך שם, לא יודעים כלום, הקבלן בקושי מפרסם מידע על הפרויקט, פשוו צריך להתקמבן בשביך לדעת נתונים יבשים, במשרד אומרים לכל אחד משהו אחר, אם להקשיב להם היינו אמורים בינואר לבחור דירות, משהו מסריח וצריך לדעת מהו
אני מבין ורואה, אבל קצת פרטים אפשר לתת, איזה דירות קיימות לזוכים, בנק מלווה? וכו, מכיר הרבה שזכו וכבר בחרו לפני מספר חודשיים לא מבוטל, גם המשכנתאות ממריאות . מעניין לדעת מה מעכב את העניין, כי בטוח שיש, קיבל היתר מלא על חצי מהפרוייקט בתחילת מרץ וחלק המשלים בסופו .אל תדאג ככה זה בכל הקבלנים והפרויקטים של מחיר למשתכן.
דרך אגב הוא מתקדם מאד מאד, כמעט מסיים שלד (אולי נשאר עוד קומה).
הבניה של השלד היא ביחד עם ציפוי חיצוני ככה שכשהוא מסיים שלד נשאר לו רק עבודות פנים ולמסור את הדירות...
נו, תרים את הכפפה ותפתח.אין קבוצת וואצאפ או משהו של הזוכים? זה יהיה טוב בעתיד למען מספר דברים, חבל
הצא'ט המדובר זה על הגרלה 1521 פרויקט פסגת ארבל ?יש צ'אט של הזוכים
אם את רוצה אני יכול לחבר אותך
היה עכשיו חוזים בשוק חופשימה המצב של הגרלה 1518 של קניג בד'3?
לא קראו לבחירת דירות
הם מתקדמים בבניה? איפה אוחזים?
אין צפילא אנחנו. מישהו מהמשפחה שביקש שאברר.
איך ההתקדמות שלהם בבניה?
יש צפי למועד איכלוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: