הוא לא ממש כלל חסידי, אלא יותר חסידי - אידיש - ירושלמי.יש כאן מישהו שיודע מה טיבו של בית הספר הכלל חסידי באידיש "בנות מלך" שבשכונה?
אשמח אם למשהו יש מידע מלא לגבי חיידרים חסידיים ברמה ד,
עם פרטים של מיקום בתוך השכונה, אידיש או עברית ופרטי יצירת קשר.
תודה רבה ענקית.
נתי אוסטרי - מאליעזר נכסיםאני מחפשת שמות של מתווכים מאנ"ש
תודה רבה
ניתן לקבל את העיתון שלנו במייל מידי שבוע ולראות מודעות רישום וכד'.
6450358 שטורדל גימל
- כמו כן, אשמח לקבל מספר טלפון של בית יעקב ברמה ד', תודה
הטלפון שלהם 026743443
בית ספר בנות מלך הינו כן כלל חסידי אך בסגנון הבתי ספר של ויזניץ וכדומה ואף צוות ההוראה הינן בוגרות ויזניץ ובעלז. יש לציין שההורים ששלחו לשם מאד ממליצות על המקום....[אך זה נכון שיש שם סינון ברישום בשונה מבית יעקב.]הוא לא ממש כלל חסידי, אלא יותר חסידי - אידיש - ירושלמי.
מאוד מקפידים שם לדוגמה על האידיש ושולחים לשם בעיקר משפחות ירושלמיות או יותר חסידיות.
בינתיים יש חסר בבית ספר כלל חסידי רגיל.
יש אפשרות לכיתה חסידית בבית ספר בית יעקב ב - ד'1,
אך זה תלוי בכמות הילדות שירשמו.
אשמח לדעת האם אכן יש כאלו שזה מעניין אותם, כדי לדעת אם שווה לפרסם את זה.
מי שמעניין אותו, מוזמן לכתוב כאן.
אין לי שום דבר נגד הבית ספר, אכן, עושה רושם של מקום מצוין.בית ספר בנות מלך הינו כן כלל חסידי אך בסגנון הבתי ספר של ויזניץ וכדומה ואף צוות ההוראה הינן בוגרות ויזניץ ובעלז. יש לציין שההורים ששלחו לשם מאד ממליצות על המקום....[אך זה נכון שיש שם סינון ברישום בשונה מבית יעקב.]
מישהו יודע מה ההבדל בין הגנים?לפי מה שאני הבנתי כשבררתי, גני בית יעקב מתחלקים לשלוש
ד1 גני חושן
ד2 עץ הדעת
ד3 בית בגן
(ככה הסבירו לי)
צריך להתקשר אליהםישירות ולהתרשם.
כולם גני עיריה,מישהו יודע מה ההבדל בין הגנים?
זה לאיזה זרם?
איך המוסדות?...
וכל אחד נרשם לגן ברמה ד שלו?
בינתיים לא עושה רושם שיש מספיק משפחות כאלה בד'.אין לי שום דבר נגד הבית ספר, אכן, עושה רושם של מקום מצוין.
אך כמו שציינת, הסגנון הוא יותר של ויזניץ ובעלז ופחות כלל חסידי רגיל, (כמו לדוגמה בית ספר ככל חסידי שיש ברמה ג'2). לכן מעניין אותי אם יש ביקוש לבית ספר כלל חסידי רגיל או כיתה חסידית בבית יעקב.
יש ברחוב אביי 21 מעון רק שכרגע יש שם גניםמישהו יודע לגבי מעון תמ"ת ברמה ד' 2 או אפילו ברמה ד' 1 ?
כוונתך כנראה לבית ספר בנות מלך שהשתכן שם בשטח המעון ובשטח בית הכנסת שנבנה ע"י משרד השיכון.יש ברחוב אביי 21 מעון רק שכרגע יש שם גנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: