אני שאלתי בקניג ברמה ואמרו לי שיש התקן שבתרוכשי שערי בית שמש ד-2
שלום וברכה !
מישהו בירר האם משאבות המים בפרויקט מותרים לשימוש בשבת "?
תודה רבה !
זה ממש קטסטרופה, כל התכנון של הדירה והמיזוג שלנו היה בחישוב שאפשר לעשות מזגן עילי ולתלות מזגנים בחוץ.
תוכל לצרף אותי gmail.com#b883774455לכל הרוכשים בפרוייקט אגבבה
לבקשת רבים פחנו קבוצת צ'אט במייל
שתהווה תחליף לאנ"ש שאין להם וואטספ
זה הקישור לקבוצה במייל
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
לפי חוקי תכנון ובניה אסור לתלות מזגן מחוץ לבניין (לא אומר שזה נאכף, אבל בוודאי שזה חוקי).רק מה, אפשר להתאגד ולקחת עורך דין שיטפל בזה משפטית.
יש כאלו שכתבו בדף שהחתימו אותם שהם מוחים על הסעיף הלא חוקי הזה, ולא על כך הם חותמים.
ISA בד'3 ניסה להילחם בתופעה אבל הוא הרים ידיים די מהרהבנתי שכל הבניינים שקיבלו עכשיו טופס 4 החתימו במסירת מפתח שחייבים לעשות מזגן מיני מרכזי
האם זה חוקי להחתים במסירת מפתח ולא בחוזה? האם אפשר להתנגד עם עורך דין?
ממה שהבנתי שהולך להיות אכיפה מאוד חזקה על זה
אני יודעת שבוולפסון כבר החתימו בחוזה.
הקבלן לא יכול לעשות כלוםלפי חוקי תכנון ובניה אסור לתלות מזגן מחוץ לבניין (לא אומר שזה נאכף, אבל בוודאי שזה חוקי).
שמעתי שהעירייה ביקשה מהקבלנים להחתים את כולם על הדף הזה
מה יש לאכוף כשהשכונה עוד בקושי מתאכלסת???דעתי האישית- אם לא אוכפים ברמה ד' עבירות בנייה אמיתיות- אז אף אחד לא יאכוף מזגנים.
יש פה ושם.מה יש לאכוף כשהשכונה עוד בקושי מתאכלסת???
אשמח גם mmm131764+gmail.comתוכל לצרף אותי gmail.com#b883774455
אני הקטן לא מבין את כל הבלאגאןלפי חוקי תכנון ובניה אסור לתלות מזגן מחוץ לבניין (לא אומר שזה נאכף, אבל בוודאי שזה חוקי).
ברעיון אתה צודק,אני הקטן לא מבין את כל הבלאגאן
בשביל מה יש מסתור כביסה?
אפשר לשים שמה את כל המדחסים
מה זה שונה אם תעשה מיני מרכזי או כמה מזגנים נפרדים עיליים
הרי גם אז תצטרך לשים את המנוע שמה ולא מחוץ לבניין
אשמח שתחכימו אותי
????????????ומה יעשו בעלי 312 דירות באחד הפרויקטים שהחלון של הממד יוצא למסתור תאר לעצמך איזה חום נכנס מהמנוע לממד [עצלנות של אדריכל.............]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: