משה משה משה משה
משתמש פעיל
איזה פרויקט זה?צפה בקובץ המצורף 660752לאילו שכבר עברו כנס רוכשים קיבלתי את ההודעה הזו היום. צריך להתחיל להיתרגש?
איזה פרויקט זה?צפה בקובץ המצורף 660752לאילו שכבר עברו כנס רוכשים קיבלתי את ההודעה הזו היום. צריך להתחיל להיתרגש?
הגרלה 761 מגרש 700 של אפי קפיטלאיזה פרויקט זה?
רחוב אביי בכיכר השני ימינה לרחוב רב המנונא ובכיכר הראשון ימינה לרחוב ריש לקישיש דרך להגיע לפרויקט של שערי בית שמש ד'2 ?
אני רוצה להגיע ביום שישי הקרוב
אתה נכנס לדירה כבר עכשיו?שלום לכולם
מי שרוצה לשכור או להשכיר דירה בפרויקט
של חזון את גלילי בד1 שמתאכלס עוד כחודש
אפשר לפנות אלי בטלפון 0583271094
הכי קל לכתוב בוייז את השם של הרחוב זה כבר מעודכן שםיש דרך להגיע לפרויקט של שערי בית שמש ד'2 ?
הכי קל לכתוב בוייז את השם של הרחוב זה כבר מעודכן שם
הוייז מעודכן נסעתי אתו אחרי שחסמורק לבדוק שהוויז מעודכן בחסימה באמצע רחוב שדרות האמוראים
הכי קל לכתוב בוייז את השם של הרחוב זה כבר מעודכן שם
מה השם של הרחוב?רק לבדוק שהוויז מעודכן בחסימה באמצע רחוב שדרות האמוראים
יש אופציה להכנס לאתר?יש דרך להגיע לפרויקט של שערי בית שמש ד'2 ?
של?יש אופציה להכנס לאתר?
התכוונתי לאתר בניה
ברור שלא התכונו להכנס אם אישור!!!התכוונתי לאתר בניה
כי איך שאנחנו דיברנו עם החברה הקבלנית שם אין אופציה בגדול להכנס לראות
יש של מגן גם קבוצה?בבקשה !
מישהו יכול להגיד אם יש צ'אט לשערי בית שמש ד'2
או שאפשר לצרף אותי
למה באמת הקבלנים לא נותנים לבא בתיאום לראות את הדירות כמו בפרויקטים בשוק החופשי?ברור שלא התכונו להכנס אם אישור!!!
לדעתי זה מסוכן !למה באמת הקבלנים לא נותנים לבא בתיאום לראות את הדירות כמו בפרויקטים בשוק החופשי?
יש קבוצה לשערי בית שמש ד'2?
הגרלה 1522 זה של פרץ לוזוןגם אגבבה 781 קיבלו את המייל הזה וגם בטריסון 1522 השבוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: