שניאור קצינלבוגן
משתמש חדש
תלוי מי מה וכמה למשל רמת שלמה תקתקו עבודה
נכנסתי עם הרכב שמאלה לפני החסימה בהאמוראים [נראה לי שזה רחוב אביי] וזה פשוט עוקף את החסימה בהאמוראים!איך הגעתם כזה קרוב? היינו שם היום ברכב ולא הצלחנו.
כשאתה נוסע על האמוראים אתה יכול לפנות בכיכר הראשונה ימינה לרחוב רב זירא ושמאלה לרחוב אביי זה רחוב מעל האמוראים או בכיכר השניה ליד נתיב בשדרה שמאלה לרחוב עולא בחזרה לכיכר השלישי בהאמוראיםנכנסתי עם הרכב שמאלה לפני החסימה בהאמוראים [נראה לי שזה רחוב אביי] וזה פשוט עוקף את החסימה בהאמוראים!
יש אפשרות להתחבר לצ'אט של שערי בית שמש ד'2 ??
יש בעיה להיכנס לתוך המבנים?אני הייתי שם שבוע שעבר בשעות אחר הצהריים המקום היה כמעט ריק לגמרי פעם ב ראינו פועל אבל בכללי המקום היה ריק לחלוטין, אולי זה היה בגלל החג שלהם
כמו כן ראינו שם עוד לא מעט אנשים משלנו שבאו להסתובב עם רכב או ברגל
אחרי שמרצפים יכול להיות נזק אם המלט רטוב לא לפנימה שכן, דירות שבשלב של ריצוף, לדוגמא, זה יכול לעשות נזק בכניסה לדירה.
איך זה הולך עכשיו?יש אפשרות להתחבר לצ'אט של שערי בית שמש ד'2 ??
אתמול היה שם בחירת דירות להגרלה חוזרת
מתוך 32 זוכים רק 11 לקחו דירה
אי לכך שאר הזוכים יוזמנו לפי סדר לבחור דירות
הייתי עם חבר שניסה להיכנס לתוך מבנה באחד הפרוייקטים, ופספס איזה ברזל שהיה תלוי מלמעלה, ונפצע בראשו!יש בעיה להיכנס לתוך המבנים?
אני לא יודע בדיוק אבל לפי סדר הזוכיםאיך זה הולך עכשיו?
כמה אנשים מזמינים?
התקשרתי והם לא ידעו מילה.אני לא יודע בדיוק אבל לפי סדר הזוכים
אפשר לשאול אותם
אז אני לא יודע..התקשרתי והם לא ידעו מילה.
אמרו שהם מקבלים את רשימת הזוכים ממשרד השיכון וזהו.
אני אי שם ב500,אז אני לא יודע..
איזה מקום אתם?
נשארו רק דירות יקרות..(1.500.000)
או 3 חדרים ממש דפוקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: