כתבתי 500k או יכולת לעמוד במשכנתא גבוההעכשיו ראיתי ש @ירמי וולדמן פתח על זה אשכול.
למה צריך לזה הון עצמי של 500k?
כתבתי 500k או יכולת לעמוד במשכנתא גבוההעכשיו ראיתי ש @ירמי וולדמן פתח על זה אשכול.
למה צריך לזה הון עצמי של 500k?
גם לי הייתה אותה דילמה וזה לא שוה עדיף פשוט לחכות ולזכות ב3 חדרים כמו שבסוף קרה ליאשמח מאד לייעוץ ועזרה רק ממי שבאמת יודע:
אנחנו מסתפקים מאד אם לחלק דירה של 5 חדרים לדירה ויחידה, יש לנו שתי שאלות:
א. האם ניתן לעשות דבר כזה באופן חוקי?
ב. אנחנו חוששים שהולך להיות הרבה דירות להשכרה כי זה מחיר למשתכן ועוד הרבה שמתכננים לפצל דירות. האם ידוע למישהו מה תמונת המצב העתידית או שזה לוט בערפל כמו הרבה דברים אחרים (תאריכי אכלוס, סגנון האוכלוסיה ועוד...)
מועד המסירה שלי אמור להיות בדצמבר 2021 ועדיין לא בחרתי ריצוףקיבלתי הודעה שהתחילו לרצף את הדירה שלי בפרוייקט ''צמרות נתיב'' רמה ד'2
האם זה אומר שמצב הבניה מתקדם? מהיר? איטי?
מועד המסירה אמור להיות בנובמבר 2021
הקפצהלזוכי מחיר למשתכן לגבי רכישת חניות חוץ מהמחסן [והדירה עצמה..] האם אפשר לתאם איזה חניה אני רוצה ולהגיד לחבר שלי שזכה באותו פרויקט לבחור חניה ליידי ונבנה שם יח''ד ..[וניתחלק ברווחים..] או שזה לא ניתן לבחירה ולכל דירה מוצמדת חניה מסוימת
השאילה אם אני בוחר חניה או שאם אני בוחר דירה אוטומטית מוצמד לה חניה ללא יכולת בחירת חניה וללא יכולת לעשות דילים עם חבריםאתם לא מקבלים חניה כחלק מהדירה והמחסן?
אצלנו לכל דירה היה חניה מסודרת ונקבעה על פי הקבלןלזוכי מחיר למשתכן לגבי רכישת חניות חוץ מהמחסן [והדירה עצמה..] האם אפשר לתאם איזה חניה אני רוצה ולהגיד לחבר שלי שזכה באותו פרויקט לבחור חניה ליידי ונבנה שם יח''ד ..[וניתחלק ברווחים..] או שזה לא ניתן לבחירה ולכל דירה מוצמדת חניה מסוימת
מה אפשר לעשות עם חניה למי שאין ברשותו רכבאצלנו לכל דירה היה חניה מסודרת ונקבעה על פי הקבלן
להשכירמה אפשר לעשות עם חניה למי שאין ברשותו רכב
מוזרמועד המסירה שלי אמור להיות בדצמבר 2021 ועדיין לא בחרתי ריצוף
לא כדאי לחכות לשום זכיה אחרתגם לי הייתה אותה דילמה וזה לא שוה עדיף פשוט לחכות ולזכות ב3 חדרים כמו שבסוף קרה לי
1.להשכיר לאיזה מטרה?? 2.אפשר נניח להפוך חניות ליח''ד או שבי''ש זה לא ב''ב?להשכיר
טז מה אני עושה עם החניה למען ה אין לי רכב...לכל דירה צמודה חניה ספציפית ואינו ניתן לבחירה
ניתן אולי להחליף עם שכנים אחרים ו/או לקנות חניות משכנים שאינם בעלי רכב
כל החניות הם חניות פתוחות לא מקורות כך שלבנות שם יח"ד באמצע הרחבה לא נשמע הגיוני כ"כ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: