מעניין, יש לי שם דירה ולא קיבלנו הודעה ע"כבמר עוקבא
אשמח לדעת האם יש קבוצת וואצפ לזוכים ב1510מישהו יודע מה קורה אם זה ? זכינו לפני שנתיים .
האם זה פרויקט טוב??
והאם זה קבלן טוב?????...
כבר בחרומישהו יודע אם כבר בחרו דירות בהגרלה של פרץ לוזון 1523? ואם כן מה הקישור לאתר של ההגרלה
איזה בניינים של רייסדורגם 2 בנינים של רייסדור בד3 ו3 בנינים של וולפסון בד2 קיבלו אתמול טופס 4
תודה רבה יש לך מושג אם כולם בחרו או שזה באמצע כי יש לי אח שנמצא שם ברשימת המתנה קרוב מאוד לזכות ונשארו שם 13 דירות
גם אני לא מבין, מטורףאיזה בניינים של רייסדור
אגב אני לא מבין איך נתנו
הגישה לשם נוראי
לגורגם אני לא מבין, מטורף
העיקר בזמן מביאים אנשים חגטר באתרי בניה
כולם בחרו כברתודה רבה יש לך מושג אם כולם בחרו או שזה באמצע כי יש לי אח שנמצא שם ברשימת המתנה קרוב מאוד לזכות ונשארו שם 13 דירות
בכלליתודה רבה יש לך מושג אם כולם בחרו או שזה באמצע כי יש לי אח שנמצא שם ברשימת המתנה קרוב מאוד לזכות ונשארו שם 13 דירות
דווקא היום הגיע אלי לקוח שזימנו אותו לבחור שם דירה ביום שני הקרוב (במשרדים שלהם בכפר סבא)כולם בחרו כבר
דווקא היום הגיע אלי לקוח שזימנו אותו לבחור שם דירה ביום שני הקרוב (במשרדים שלהם בכפר סבא)
ככה שעדיין יש שם דירות פניות
אם משהו שכבר היה שם יוכל להעלות תוכניות של הפרויקט זה יעזור ללקוח שלי מאוד (לדעת מה לבחור מבחינת כיווני אוי - חזית - עורף וכו) כי הרי שמה הם נותנים רק 45 דקות
אגבבהאבבו
לאהאם כבר התחילו לבנות
מאז שמתחילים לבנות לוקח בערך שנתיים וחצי.וכמה זמן לקח להם לבנות בחלק שכבר בנו....?
יש לך מושג אם הלקוח שלך זכה מזמן או שהוא זכה לאחרונה?דווקא היום הגיע אלי לקוח שזימנו אותו לבחור שם דירה ביום שני הקרוב (במשרדים שלהם בכפר סבא)
ככה שעדיין יש שם דירות פניות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: