למי אוכל לפנות בנושא?@אני1000 לא נראה לי שאנשים מגיבים, כי כ''א יתחיל לכתוב על דירתו. והאשכול מוצה..
למי אוכל לפנות בנושא?@אני1000 לא נראה לי שאנשים מגיבים, כי כ''א יתחיל לכתוב על דירתו. והאשכול מוצה..
את רוצה למכור?למי אוכל לפנות בנושא?
כןאפשר להירשם למחיר למשתכן אם לא נשואים עדין רק מאורסים?
אתה מכיר מישהו שמוכר דירת 5 חדרים ב2.000.000 ??את רוצה למכור?
הדירה כמחיר למשתכן שווה פחות כ 300 אל''ש ממחרי השוק. וז''א שהדירה שווה פחות או יותר, 2 מליון.
אפשר באישי. וגם לפנות למתווכים רבים שיש בעירנו. -
לא צריך הוכחותכן
אבל צריך להביא כל מיני הוכחות שאתם בני זוג
להזכירכם בני זוג ע"פ חוקי המדינה לא חייבים להיות נשואים
אני מכיר אחד שהוציא זכאות לבנו החתן
התכוונו כמה השווי יהיה עוד חצי שנה של דירה כזו. ללא קשר למכירה אלא לו היה אפשר למכוראתה מכיר מישהו שמוכר דירת 5 חדרים ב2.000.000 ??
זה שווה הרבה יותר בוודאות
תבררי אצל מתווכים תגידי שאת רוצה לקנות
ואז תשמעי את המחירים האמיתיים
עריכה:
עכשיו אני מבינה שהכוונה למכור לפני שמותר למכור אז אני חוזרת בי
בעלון פרסום מאתמול מופיע דירת 5 חדרים ברמה ד' ב 2.3 מיליון.התכוונו כמה השווי יהיה עוד חצי שנה של דירה כזו. ללא קשר למכירה אלא לו היה אפשר למכור
דירה 5 חדרים ב 2 מליון זה לא הגיוני? זה לא ירושלים...
איך זה לעומת החודשים האחרונים?0.3 כמדומני
איפה יש דירת 5 חדרים ב 2 מיליון בירושלים??זה לא ירושלים
זה מה שאמרתי שבבית שמש זה יכול להיותאיפה יש דירת 5 חדרים ב 2 מיליון בירושלים??
(כמובן לא דירת 75 מטר שעשו ממנה 5 גומחות אלא לכהפ"ח 120 מטר?
חודש שעבר 0.6 ולפני כן0.3איך זה לעומת החודשים האחרונים?
אפשר בתוך 3 חודשים לחתונה ולכן צריכים להביא אישור רישום נישואין של פחות מ 3 חודשיםלא צריך הוכחות
רשמית מאורסים יכולים להרשם למחיר למשתכן
באיזה פרויקט המחסן?מישהו רוצה לקנות ממני את המחסן, מי מהמלומדים כאן יודע איך מתמחרים מחסן? מדובר במחסן 8 מטר שצמוד לדירה שלו
ג2 זה מדד לרמה ד??????????לא מבין מה אנשים רוצים:
1. בשבוע זה הייתי קשור לעסקה בג'2 דירת 5 חדרים - 2 מליון ש''ח.
2. @מישמשית במקום לתקוף - מדובר במחיר למשתכן נתתי לה סכום מעל מה שהיא יכולה לבקש לחלק מהמתווכים.
3. יש ברמות ( ירושלים) 2 דירות עם גן ב 2.200000 ש''ח!!
כך שהמחירים של הדירות הגדולות ברמה ד' לא יודע אם יישארו ככה.. בפרט שזה בהגזמה לדירות 4 חדרים. אך ימים יגידו.
באיזה פרויקט ?מישהו רוצה לקנות ממני את המחסן, מי מהמלומדים כאן יודע איך מתמחרים מחסן? מדובר במחסן 8 מטר שצמוד לדירה שלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: