יש פרויקט חדש של אחים אום ופרסמו שיש גם דירות 6 חדרים, טלפון 0523960551 יגאל נכסים.לקונה רציני דרוש דירה גדולה 140 מטר
מי שיש לו מידע
אפשר גם תווך אשמח ל3DSRA1אין לכתוב כתובת מייל
תודה רבה
השאלה הגדולה זה כמה זמן הוא שורף עד שהוא יוצא מהעיראני נוסע כל בוקר את הדרך הזו
לדעתי לא שווה הסעה ברכב פרטי ועדיף תח"צ, הפקקים בבוקר בכניסה לעיר נוראיים ורק האוטובסים זורמים..
בזמן שאני בפקק, עוברים לידי לפחות 5 קווי 419
הנסיעה בקו 419 היא באזור שעה וחצי לפחות עד בר אילן כמה זמן אורך לך ברכב??????אני נוסע כל בוקר את הדרך הזו
לדעתי לא שווה הסעה ברכב פרטי ועדיף תח"צ, הפקקים בבוקר בכניסה לעיר נוראיים ורק האוטובסים זורמים..
בזמן שאני בפקק, עוברים לידי לפחות 5 קווי 419
מרמה ד עד הכניסה לעיר - בערב וכד' 25 דק', כל בוקר בין שעה ועשרה לשעתיים.הנסיעה בקו 419 היא באזור שעה וחצי לפחות עד בר אילן כמה זמן אורך לך ברכב??????
מחיר למשתכן צריך לחכות 5 שנים עד המכירה...שאלה, דירה [מגן - מחיר למשתכן] 5 חדרים קומה 2, גודל כ- 125 מ"ר תהיה מוכנה בעוד כחצי שנה, ללא מטבח קבלן
כמה תהיה שווה? ואיך אפשר לבדוק זאת מבחינה מעשית?
ידוע ידוע. רוצים לדעת כמה הערך של הדירה יהיה שווהמחיר למשתכן צריך לחכות 5 שנים עד המכירה...
ונכון שיקפצו ויגידו שאפשר לעשות קומבינות.. אבל זה קומבינות..
רק בשביל ההרגשה הטובה שלכם..ידוע ידוע. רוצים לדעת כמה הערך של הדירה יהיה שווה
תוכל לענות לנו על השאלה?מידע שימושי - גרים ברמת בית שמש ד1 סקר
אני חושב לעבור חברה רציתי לדעת איזה חברה יש להם קליטה טובה בד1www.prog.co.il
כשיהיה אפשר למכור חוקי זה יהיה שווה לפחות 2.4תוכל לענות לנו על השאלה?
דירה [מגן - מחיר למשתכן] 5 חדרים קומה 2, גודל כ- 125 מ"ר תהיה מוכנה בעוד כחצי שנה, ללא מטבח קבלן
כמה תהיה שווה? ואיך אפשר לבדוק זאת מבחינה מעשית?
כןאפשר להירשם למחיר למשתכן אם לא נשואים עדין רק מאורסים?
תודהכשיהיה אפשר למכור חוקי זה יהיה שווה לפחות 2.4
שאלה, דירה [מגן - מחיר למשתכן] 5 חדרים קומה 2, גודל כ- 125 מ"ר תהיה מוכנה בעוד כחצי שנה, ללא מטבח קבלןתודה
אבל לא מדובר על עוד 5 שנים, אלא על עוד חצי שנה. במידה והיינו מוכרים אותה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: