לצערי לא היו נראים כחרדיםיש משפחה דווקא חרדית ולא אמריקאית שמסתובבים עם כלב.
כנראה שאתם מדברים עליהם.
הם גרים בד...
לצערי לא היו נראים כחרדיםיש משפחה דווקא חרדית ולא אמריקאית שמסתובבים עם כלב.
כנראה שאתם מדברים עליהם.
הם גרים בד...
במחיר למשתכן יש להם תאריך אחיד לכל הפרוייקט 30/11/21אין תאריך אחיד של אכלוס לכל הפרוייקט
אם בבניין 34 הם צופים עיכוב של חודשיים מוזר איך הם חושבים שבניין 36 שמצבו הרבה פחות מתקדם יאוכלס בסביבות מרץ-אפריל (ככה טענו לי במשרד)לי אמרו במשרד שכנראה יהיה עיכוב של כחודש חודשיים מהתאריך שנתנו לנו (30.11.2021 בניין 34 , )
גם אם תאגדו את כל הרוכשים בפרוג זה לא יקדם אותכם הרבה אם כל השאר כן ישימו מזגניםאולי באמת כדאי להתאגד הרוכשים של הפרוייקט, גם להסדיר עניינים כמו מזגנים של יכערו את הבניין וכו' ..(יש לי פחד מהדבר הזה)
רמה ג' 2 שנקראת מאוד פנאטית, יש ברחוב מרים הנביאה לפחות 3 משפחות עם כלבים!!ביום שישי האחרון הסתובבנו ברמה ד'
וראינו בגינה משפחה עם כ3 ילדים וכלב
אבל אלו משפחות שגרות בדירות עמידר וזאת הסיבה...רמה ג' 2 שנקראת מאוד פנאטית, יש ברחוב מרים הנביאה לפחות 3 משפחות עם כלבים!!
1. לא כולם.אבל אלו משפחות שגרות בדירות עמידר וזאת הסיבה...
אם ג'2 נקראת אצלך פנאטית, אז תתכונן לפאנטיות של רמה ד'.רמה ג' 2 שנקראת מאוד פנאטית, יש ברחוב מרים הנביאה לפחות 3 משפחות עם כלבים!!
אין תאריך אחיד של אכלוס לכל הפרוייקט
לי אמרו במשרד שכנראה יהיה עיכוב של כחודש חודשיים מהתאריך שנתנו לנו (30.11.2021 בניין 34 , )
אולי באמת כדאי להתאגד הרוכשים של הפרוייקט, גם להסדיר עניינים כמו מזגנים של יכערו את הבניין וכו' ..(יש לי פחד מהדבר הזה)
לפני כמה חודשים ביקרתי וברמה ד'שקר וכזב!!!!
אני גר ברמה ד' 1 כבר שנה שלמה אין פה דתיים אני לא ראיתי אותם אף פעם (אולי הם לא יוצאים מהבית)
בכל אופן זה שכונה חרדית רגילה לכל דבר ועניין, יש פה אחוז מסוים של אמריקאים חרדים, חסידים וליטאים, בכל אופן הרוח והאוירה כאן חרדית למהדרין בכל המובנים עיר מלאה חכמים וסופרים שיעורי תורה וכוללים ואוירה תורנית מדהימה ב"ה,
כבר מזמן הם לא גרים שם,לפני כמה חודשים ביקרתי וברמה ד'
וגרה שם (אז, היום אני לא יודע) משפחה חילונית למהדרין
בפרויקט של חזון על האמוראים
מאה אחוז.להסדיר עניינים כמו מזגנים של יכערו את הבניין וכו'
אתה מסכים להוסיף עוד 3000 ש"ח להארכה של הצנרת (3 מזגנים)
תלוי במרחקים של המזגנים מהמסתור כביסה
קח בחשבון שהצנרת ירוץ לך מתוך הבית
אלא אם כן תסתת ותכניס את כל הצנרת לתוך הקיר ואז זה ייקר את זה עוד יותר
או שזה ירוץ מחוץ לבניין ואז שוב פעם זה יכער את כל הבניין
----------------------------
אני חשבתי לעצמי שאני לא אהיה הראשון להתקין מזגן על חזית הבניין
אבל לא אכפת לי לתלות מזגנים
-----------------------------
לכל אלו שכן תולים מזגנים
תוודאו לאיפה המים מטפטפים כי זה עלול לגרום לנזקים ולהרבה עגמת נפש
שימו לב לעניין
כל הדו שיח הזה לא כ"כ משנה,כבר מזמן הם לא גרים שם,
במקומם הגיעה משפחה חסידית למהדרין לגור שם.
הייתי, עכשיו אני רואה שהוציאו אותי...יש כאן מישהו שמחובר לצאט של ד'2 מגן?
הבנתיהייתי, עכשיו אני רואה שהוציאו אותי...
כנראה מישהו סגר את הקבוצה.
יש כאן מישהו שמחובר לצאט של ד'2 מגן?
הייתי, עכשיו אני רואה שהוציאו אותי...
כנראה מישהו סגר את הקבוצה.
בעקבות בקשות של הרבה מהרוכשים בבית שמשמישהו יודע מה קרה לקבוצת צ'אט של שערי בית שמש בד' 3?
למי יש אינטרסים?????????בעקבות בקשות של הרבה מהרוכשים בבית שמש
ולאחר שהבנו שהיו כמה בעלי אינטרסים אשר סגרו כמה קבוצות
פתחנו קבוצת צ'אט יחודית לרמה ד'
תושבי השכונה מוזמנים
להלן הקישור
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: