כן, עובדים שם ברצינות כדי לסיים, הם עושים עכשיו את הגינות של הדירות גן, וגם מיישרים את השטח לחניה וכו'.יש כאן מישהו שקנה במגן מגרש 43?
התחילו לשים שם זכוכיות במרפסות.
איזה כיף לשמועכן, עובדים שם ברצינות כדי לסיים, הם עושים עכשיו את הגינות של הדירות גן, וגם מיישרים את השטח לחניה וכו'.
כמעט ולא נשארו כאלה, הרוב המוחלט עברו לגבעת שמואל/כפר גניםלידיעתכם, גם בבני ברק יש משפחות דתיות לאומיות...
כתבתי תגובה רק בשביל זה...לחזור לנושא של האשכול פליז תודה
לקח זמן, אבל בסוף זה הגיע...לחזור לנושא של האשכול פליז תודה
אולי למישהו יש מידע עניני לגבי בתי הכנסת בד'2?
אין תאריך אחיד של אכלוס לכל הפרוייקטמעניין..
אין תאריך אחד לאכלוס של כל הפרויקט?
(המדובר על קניג ד2, כן?!)
פשוט מאוד כי אין לעליזה רוב בקואליציה. ( למי שאינו מעודכן. דגל ליכוד והחסידים למעט גור, יצאו לאפזיציה. ונשארה עם שס ועץ, והבית היהודי וגור. )ידיעה מענינת וחשובה לטובת רוכשי ד2
בהקשר למכרז של הבתי כנסת ברמה ד2
שהיה אמור להפתח בימים האלה
זה נדחה שוב פעם ולא יפתח המכרז השבוע
מענין אם מישהו יודע מה הסיבה לכל הדחיות האלה ?
שקר וכזב!!!!בכל האזורים ברמה ד יש משפחות דתיות.
גם ברמה ד' יש אמריקאים.
ביום שישי האחרון הסתובבנו ברמה ד'שקר וכזב!!!!
אני גר ברמה ד' 1 כבר שנה שלמה אין פה דתיים אני לא ראיתי אותם אף פעם (אולי הם לא יוצאים מהבית)
בכל אופן זה שכונה חרדית רגילה לכל דבר ועניין, יש פה אחוז מסוים של אמריקאים חרדים, חסידים וליטאים, בכל אופן הרוח והאוירה כאן חרדית למהדרין בכל המובנים עיר מלאה חכמים וסופרים שיעורי תורה וכוללים ואוירה תורנית מדהימה ב"ה,
כדאי מאד שתוריד מהר ציפיות לגבי היופי של הבניין, כי אם לא, זה יכול לעלות לך בבריאות, חוץ מוולפסון אף בניין לא שומרים על הניראות של הבניין אתה מוזמן לעשות פה סיור, בכל הבניינים חוץ מוולפסון מלא מזגנים בחוץ, אני יודע על כמה בניינים שניסו לעכב לעשות סדר בבניין ויצאו במפח נפש, רוב החרדים מסתכלים יותר על כסף מאשר ניראות של הבניין מבחוץ,אין תאריך אחיד של אכלוס לכל הפרוייקט
לי אמרו במשרד שכנראה יהיה עיכוב של כחודש חודשיים מהתאריך שנתנו לנו (30.11.2021 בניין 34 , )
אולי באמת כדאי להתאגד הרוכשים של הפרוייקט, גם להסדיר עניינים כמו מזגנים של יכערו את הבניין וכו' ..(יש לי פחד מהדבר הזה)
בטח זה משפחה שבאה להסתובב באיזורביום שישי האחרון הסתובבנו ברמה ד'
וראינו בגינה משפחה עם כ3 ילדים וכלב
מעניין אני גר פה כמעט שנה ולא ראיתי אותם אף פעם,ביום שישי האחרון הסתובבנו ברמה ד'
וראינו בגינה משפחה עם כ3 ילדים וכלב
הייתה ממש בפניםבטח זה משפחה שבאה להסתובב באיזור
גם אנחנו הופתענו מאדמעניין אני גר פה כמעט שנה ולא ראיתי אותם אף פעם,
יכול להיות שצריך לזכות לראות אותם כמו כוכב שביט שמופיע אחת לשבעים שנה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: