ד1 וד3 מישורישלום וברכה
רציתי לשאול האם רמה ד' הוא שטח מישורי או הרים כמו שכונות אחרות בבית שמש ואם כן איזה חלקים כן ואיזה שכונות לא
דיברתי אתמול עם המנהל של עבודות הגמר בנתיב ד3 והוא גם האחראי על השורה הפנימית בשערי בית שמש ד3 [נהרדעה]
ואמר לי שחתם מול הקבלן בשטח על סיום עבודות הגמר בבניינים הפנימיים בחודש 8 2022 בעוד כשנה לפי הקבלן בחוזה זה עוד שנתיים !
ד'1 וד'3 הם לא ממש מישורד1 וד3 מישורי
ד2 וד4 הרים
naftalik10gmail.comהמליצו פה בפורום על אחד בשם קרויס מאלעד שמתעסק עם חדרי שינה אשמח לפרטים שלו
הוא מומלץnaftalik10gmail.com
אני הייתי מאוד מרוצההוא מומלץ
והאם הוא מחזיק דברים יותר מודרניזם או רק קלאסיים
רב מוביללמישהו יש מספר של חברת הובלות אמינה?
יש לך את הפלאפון שלואני הייתי מאוד מרוצה
יש לו כל מיני סוגים
0533190953יש לך את הפלאפון שלו
נראה לי שאי אפשר להכריח אבל רוב הקבלנים מוכניםדחוף! מישהו יודע האם אפשר להכריח קבלן במחיר למשתכן לקבל את כל התשלום של הדירה בבת אחת אע"פ שבחוזה כתוב שצריך את אישור הקבלן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: