לאחברה!
מישהו יודע האם צריך לקחת עו"ד במחיר למשתכן?
לאחברה!
מישהו יודע האם צריך לקחת עו"ד במחיר למשתכן?
כנראה שאתה לא מכיר את האזורשם יש 8 קומות הכי הרבה
מחירון דקל זה מאד מאד יקראבקש את עזרת הציבור.
א. האם מישהו יכול להעלות מחירון דקל [חשוב לי בעיקר הסעיפים של שינויים בחשמל ואינסטלציה],
(לפי מיטב ידיעתי, חברות שינוי הדיירים [בעיקר אחת שעובדת עם הרבה קבלנים ברמה ד'...] מתמחרות במחירים הרבה יותר יקרים את השינויים, למרות שבחוזים כתוב במפורש שהשינויים לפי מחירון 'דקל', כדאי לכל אחד לבדוק זאת!)
ב. האם יהיו עוד הקצאות לבתי כנסת ברמה ד'? וא"כ איך מגישים בקשה?
שאלה לי למומחים.
בדקתי בפרטי הפרויקט שבו זכיתי במחיר למשתכן והמחיר למטר הוא 9,123.66 ש"ח כולל מע"מ וללא הצמדה,
נכון לתאריך 01/01/2018. מצו"ב צילומסך.
ועתה שאלה לי אל מומחי הפורום, מה יהיה המחיר אותו אצטרך לשלם למטר לו אחתום היום על חוזה כולל הצמדה ומע"מ ושות' ? צפה בקובץ המצורף 899950
אם מי מהחברה אתם בקשר?ממש לא. גם אנחנו התעכבנו בתשלום בגלל בעיית המשכנתא בזמן הקורונה. עלה לנו ב כמעט 4000 ש"ח נוספים, ולא היה שום גמישות מצידם..... מאוד מענין מה שאתם כותבים פה
אני מדבר על הדירות שמעל לחנויות בשדרות האמוראים?אני ראיתי בדירה שלי שיש משקוף במטבח
הבנינים עדין לא מחוברים לחשמל.האם משהו יודע למה הבניינים בטריסון שכבר קיבלו טופס 4 מתעכב עם האכלוס?
יישר כח
כן, זה מקובל. אך הגינות תלוי' במצפן...שלום,
ברצוני להעלות כאן נושא חשוב (לא יודע אם כבר דנו בו)
עיכבתי את התשלום הראשון לקבלן בחודשיים, בסך 136,000 ₪, והקבלן מבקש ממנו ריבית בסך 8,000 ₪ ... !!! - זה 3% ריבית "חודשית" !!!
(זו לא טעות ..., דיברתי איתם בטלפון (זה סיפור לפני כשנתיים) והם אמרו שזה אכן הריבית שעלי לשלם - והוסיפו שאם אעמוד בתשלומים האחרים בזמן , הם עשויים שלא לגבות זאת ממנו - אך אם יצטרכו לשלם לי שכר דירה עקב עיכוב במסירת הדירה - הסכומים ינוכו)
האם זה הוגן ומקובל? האם מותר?
האם מישהו יודע אילו שיעורי ריבית גובים הקבלנים האחרים בגין איחור בתשלומים?צפה בקובץ המצורף 901196
יש שונות בין סיכום לפני הפיגור לאחריוממש לא. גם אנחנו התעכבנו בתשלום בגלל בעיית המשכנתא בזמן הקורונה. עלה לנו ב כמעט 4000 ש"ח נוספים, ולא היה שום גמישות מצידם..... מאוד מענין מה שאתם כותבים פה
אצלנו בפרויקט היו שטענו שהקבלן מתחיל במסירה רק כאשר הוא מקבל טופס 4 עבור כל הפרויקט. אם מחישובים כלכלים [סוג של צוות מסירה שונה וכדו' ] אם מבחינה טכנית שיש טופס4 לבניין ויש טופס לאישור האכלוס שהוא כללי לכל הפרויקט לאחר שככל הדירות והמבנים קבלו הטופס 4 איני יודע איזה מהטיעונים הוא הנכון אם בכלל.....האם משהו יודע למה הבניינים בטריסון שכבר קיבלו טופס 4 מתעכב עם האכלוס?
האם משהו יודע מה עם שאר הבניינים?
האם משהו יודע האם במטבחים בטריסון יש משקוף המצריכה מזוזה או לא?
יישר כח
האחים אום נתנו מפתחות לשני בניינים מתוך שמונהאצלנו בפרויקט היו שטענו שהקבלן מתחיל במסירה רק כאשר הוא מקבל טופס 4 עבור כל הפרויקט. אם מחישובים כלכלים [סוג של צוות מסירה שונה וכדו' ] אם מבחינה טכנית שיש טופס4 לבניין ויש טופס לאישור האכלוס שהוא כללי לכל הפרויקט לאחר שככל הדירות והמבנים קבלו הטופס 4 איני יודע איזה מהטיעונים הוא הנכון אם בכלל.....
במציאות נראה לי שכלל הקבלנים מאכלסים רק לאחר שכלל הדירות מוכנות (מכל ההיבטים) לאכלוס.
אם כך אז ודאי שאין בכך מניעה חוקית.האחים אום נתנו מפתחות לשני בניינים מתוך שמונה
לא קראתי את הקרוב ל300 עמודי האשכול...אם כך אז ודאי שאין בכך מניעה חוקית.
כנראה שהוא טכני או כלכלי ואולי גם זה לא....
נראה לי שבמציאות מאכלסים את כל הפרויקט יחד ולא קרעים קרעים....
אולי בדרך כלל הרצון ואף המציאות הוא שמקבלים / מגישים על כל הפרויקט טופס 4.
תקרא, תרגיש, תבין......לא קראתי את הקרוב ל300 עמודי האשכול...
מישנו יודע לענות לי לגבי קוטג'ים ברמה ד'?
מחירים?
איזה סגנון ציבור? או בקרבת מקום לסגנון אוכלוסייה?
אשמח שיפנו אותי היכן אפשר לדעת לגבי זה.מישהו יודע לענות לי לגבי קוטג'ים ברמה ד'?
מחירים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: