לכל השואלים, מסתבר שאין מעונות תמת בד'ידוע לכם לגבי מעונות/משפחתונים של תמת בד'?
אולי כדאי לעשות מחדש.....תודה
ביצעתי.
למה הכוונה?צריך לעשות מחדש.....
אם אני לא טועה מסדות צאנז.מישהו יודע מה בונים בד' 3 ליד מצפה החורש
ברחוב תלמוד בבלי, מימין לכניסה לרחוב בר קפרה (הרחוב שעולה לכיוון מגדל המים), מגורים מסחר או מוסדות חינוך?
(משמאל לרחוב בר קפרה זהו מצפה החורש, השאלה היא על מימין לבר קפרה).
ועוד שאלה מאחורי המגרש הנ"ל (במעלה רחוב בר קפרה לכיוון מגדל המים) הכשירו משטח ענק, מיושר לגמרי. למה הוא מיועד?
יש 2 ערבים שזזכו בנתיב במשתכן אולי הם..לא הצלחתי להעלות את הסקר כראוי, [תצטרכו להאמין לי].
בסקר השתתפו על עכשיו 136 מגיבים.
שאלה א' לאיזה מגזר אתם משתייכים?
חסידי כללי 31.6% [43 עונים].
ליטאי כללי 24.3% [33 עונים].
חסידי ירושלמי 11.% [15 עונים].
ליטאי אחר 12.5% [17 עונים].
ירושלמי כללי 7.4% [10 עונים].
ספרדי כללי 5.1% [7 עונים].
נטורי קרתא 1.5% [2 עונים]
חרדי עובד 2.9% [4 עונים].
דתי חרדי לאומי 0.7% [1עונה]
אחר 2.9% [4 עונים]. (אני מת מסקרנות מי לא רואה את עצמו מכל הקבוצות הנ"ל (ויש עוד את התשובה 'חילוני' שלא נבחרה כלל)
זה פלא, הרי עוד לא חילקו הקצאות, איך הם יכולים לבנות כבר?אם אני לא טועה מסדות צאנז.
כנראה קרקע פרטיתזה פלא, הרי עוד לא חילקו הקצאות, איך הם יכולים לבנות כבר?
מאיפה להם קרקע פרטית ברמה ד'???כנראה קרקע פרטית
זה עוד הקצאות של אבוטבול.. חוץ מההקצאה של צאנז ג2 שאין שם כלל חסידי צאנז..זה פלא, הרי עוד לא חילקו הקצאות, איך הם יכולים לבנות כבר?
מה בגלל שזה קרקעות מדינה???מאיפה להם קרקע פרטית ברמה ד'???
בודאי של המדינה שתכננה את בניית המרכזים המסחריים והקצתה אותם למכירה לאנשים פרטיים, גם הדירות הם קרקעות מדינה שנמכרו לאנשים פרטיים.מה בגלל שזה קרקעות מדינה???
אז מה זה כל המרכזי מסחר זה לא של פרטיים?
מצורף מפה מאשכוי ל אחרמישהו יודע מה בונים בד' 3 ליד מצפה החורש
ברחוב תלמוד בבלי, מימין לכניסה לרחוב בר קפרה (הרחוב שעולה לכיוון מגדל המים), מגורים מסחר או מוסדות חינוך?
(משמאל לרחוב בר קפרה זהו מצפה החורש, השאלה היא על מימין לבר קפרה).
ועוד שאלה מאחורי המגרש הנ"ל (במעלה רחוב בר קפרה לכיוון מגדל המים) הכשירו משטח ענק, מיושר לגמרי. למה הוא מיועד?
המעונות הקיימים הם לא תמ"ת?לכל השואלים, מסתבר שאין מעונות תמת בד'
ובטח זה בלי יום שישי... (בד"כ כך במעונות פרטיים)המעון שאני דיברתי איתו לוקח 1300 והם ברמה ד'
איזה בנין?יש לכם מידע חדש לגבי מגן יפה נוף?
יש לכם צפי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: