לא הייתי אומר הישג חרדי, כי אם הישג לליצמן ולשולחיו....הישג חרדי משמעותי:
אכן ואף כאן סברו כמוךלא הייתי אומר הישג חרדי, כי אם הישג לליצמן ולשולחיו....
אני שוקל לא להצביע ליהדות התורה בגלל הדבר הזה....
הזמן המקורי הוא ה09\29 אך מדברים על חודש קודם.????
באמת?
זה לא כ"כ נראה...
גם אני מסכים לגמרי שליצמן בעיקר דאג לחסידי גור.[אף שעזר בשנים אחרונות הרבה גם לכלל הציבור ואף נאשם בזה..]לא הייתי אומר הישג חרדי, כי אם הישג לליצמן ולשולחיו....
אני שוקל לא להצביע ליהדות התורה בגלל הדבר הזה....
כידוע שהצבעת לכחלון כי הוא דאג לך לדירה בהנחה של 350 א''שאני שוקל לא להצביע ליהדות התורה בגלל הדבר הזה....
לא, לא הצבעתי לכחלון, (אל אף שיתכן וכך היה צריך לעשות)כידוע שהצבעת לכחלון כי הוא דאג לך לדירה בהנחה של 350 א''ש
תעבור על רשימת הערים המשתתפות בתכנית ותראה שאין שום קהילה שלא מתגוררת באחת מהערים לפחותלא, לא הצבעתי לכחלון, (אל אף שיתכן וכך היה צריך לעשות)
וזאת משום שכחלון היה שר אוצר שלא עשה משהו עבורי כפרט אלא תיקן מדיניות ככלל...
ליצמן לעומת זאת מפקיר את הכלל למען הפרט.....
ומשכך איני רואה סיבה לבחור בו....
שיקוליי נעים בין הרצון לתת אפשרות של אנשים שיגנו עלי אולי (למרות שהם לא עשו זאת בזמן אמת) לבין הבעת מחאה קטנה מצידי כאזרח קטן שאין לו איך להוכיח את שלוחיו... (אפי' הודעה זו מן הסתם תמחק...)
איני רואה את עצמי בוחר במישהו אחר מכיוון שלחרדי אין אופציה אחרת...
אך ככל הנראה לא אטרח להתאמץ לבחור....
צריך לזכור שכל הסיבה שאנו כן הולכים לבחירות, הוא רק הוראת גדולי ישראל לתמוך בנציגים החרדיים.איני רואה את עצמי בוחר במישהו אחר מכיוון שלחרדי אין אופציה אחרת...
צריך לזכור שכל הסיבה שאנו כן הולכים לבחירות, הוא רק הוראת גדולי ישראל לתמוך בנציגים החרדיים.
לולי זה יש איסור ממש.
בבקשה לא להכניס פוליטיקה לפה תודה
הבנתי שהיו עוד כמה כתבות בהמודיע. על "שבח" רמה ד' ..
לדעתי בצורת הגימור לא יהיו הרבה ככה..יש משהו בצורת הגימור והעיצוב החיצוני של הבנינים של נתיב ששובה את הלב. האם הם באמת ברמה גבוהה יותר משאר הפרויקטים או שפשוט רק הם מוכנים אך גם שאר הפרויקטים ייראו כ''כ יפה כשיהיו מוכנים.
עד כמה שידוע לי המפרט הוא לא ברמה גבוהה יותר משאר הפרויקטים.יש משהו בצורת הגימור והעיצוב החיצוני של הבנינים של נתיב ששובה את הלב. האם הם באמת ברמה גבוהה יותר משאר הפרויקטים או שפשוט רק הם מוכנים אך גם שאר הפרויקטים ייראו כ''כ יפה כשיהיו מוכנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: