מחיר טוב אפילו ביחס לשוקהאם מישהו יודע איזה פרויקטים בד4 כבר מוכרים לשוק החופשי?
והאם דירת 3 עם אופצייה וגינה 60 מטר ב1350000 איכלוס 3 שנים הוא מחיר סביר?
מחיר טוב אפילו ביחס לשוקהאם מישהו יודע איזה פרויקטים בד4 כבר מוכרים לשוק החופשי?
והאם דירת 3 עם אופצייה וגינה 60 מטר ב1350000 איכלוס 3 שנים הוא מחיר סביר?
למעשה, במה אנחנו בעלים על החניה?לסיכום הנושא חניה במחיר למשתכן עולה כמו 2 מטר בנוי לדוגמה אם שילמתם 9000 ש"ח למטר תשלמו על החניה 18 אלף ש"ח פלוס המדד ושקל לא יותר
ברורלמעשה, במה אנחנו בעלים על החניה?
האם יש זכות לגרש משם רכבים חונים, האם אפשר להציב מחסום? או שסתם שילמנו כי כך החוק מחייב?
כנראה שזה יהיה הפתרון למרפסות הפיצפוניות שהקבלנים פירגנו לנו, כך שניאלץ לבנות בחניה עוד סוכה, כמו בבתי אונגרין.....ברור
זה שלך לכל דבר ועניין
ברור
זה שלך לכל דבר ועניין
אז זה לא בדיוק שלך...@מרים גגגגג קחו בחשבון שיש נספח בחוזה שאומר שאם יצטרכו את החנית נכה בשביל מישהו אחר יחליפו לכם את החניה
כןאז זה לא בדיוק שלך...
או שכן או שלאכן
אבל החליפית/חלופית ודאי תהיה שלך לא ישאירו אותך לחנות במחסן....
היכן שהתגוררתי בג' 1 היה חסר חניה!בישובים חרדים חדשים יש חניה בשפע
למה?או שכן או שלא
מה שבטוח שלסגור שם משהוא איזה חדרון משרד וכדו' יהיה יותר מסובך מסתם חניה שאני קונה בשוק החפשי.
אני מדבר על לא מקורה, אבל כנהוג במקומותינו (אל תשכחו מדובר מבית שמש..) היכן שאפשר לבנות משהוא יבנו,למה?
ההבדל הוא בין חניה מקורה ללא. אין קשר לחופשי- משתכן.
דירות שלוש חדרים בקומות 5 ו6@ישי.כ @ירמי וולדמן זכיתי בפרוייקט של שערי בית שמש בהגרלה מספר 1668 אולי אתה יודע איזה דירות נשאר
מה השאלה?יש למישהו מידע לגבי אלו שביטלו את הזכיה שלהם ברמה ה בבית שמש על מנת לזכות "באופן מיידי" ברמה ד' בעקבות הצעת של עליזה בלוך
נכון. אבל הבנתי שרק בשעת הכניסה לדירה אם יש נכה אז החניה לא תהיה שלי. אבל לא אם עוד 10 שנים יהיה נכה אני אתן לו את החניה שלי. מה פתאום@מרים גגגגג קחו בחשבון שיש נספח בחוזה שאומר שאם יצטרכו את החנית נכה בשביל מישהו אחר יחליפו לכם את החניה
גם אני אשמח להצטרף לקבוצת רוכשים ברייסדור ד'3האם מצאת בסוף קישור? אם כן אשמח להצטרף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: