מעניין יש לי נטפרי והכל רגילנטפרי!
מעניין יש לי נטפרי והכל רגילנטפרי!
גם לי עכשיומעניין יש לי נטפרי והכל רגיל
מה עדיף לכם שנכתוב לכם מס' או מייל או שתכתבו לנו?דרך טלפון או מייל, נשמח מאוד - תודה..
למצפה החורשבשבוע הבא יש בחירת דירות גם אצל מוריס אגבבה בגושים (חלקה) 713 - 716 (הסמוך למצפה האלה)
לא קשה בכללקצת קשה להגיע אליהם כי הם לא נמצאים כ"כ ברשת אבל יש מלא בד3 ידוע לנו על כמה מאות שם רכשנו ויש שם כבר החתמה עם קבוצה ענקית שתחולק לכמה בתי כנסיות כנראה בשאר השכונות קשה להאמין שאין מספיק אבל זו עבודת נמלים לאסוף אחד אחד
למי שלחת?אני שלחתי מייל אתמול ולא הגיבו לי
מה עדיף לכם שנכתוב לכם מס' או מייל או שתכתבו לנו?
תודה
[/QUOTE
התכוונתם אליי? אם כן תכתבו לי את המייל
או שאנשים לא נרשמים.לא קשה בכלל
מפרסמים ביתד
ברשות הרבים
וכולם נרשמים
(כבר פורסם)
וכנראה שבאמת אין הרבה
שלחתי, צריך עוד משהו חוץ מחוזה?בכל אופן בית כנסת לטאי. מחפש חתימות אחרונות. ,"אין המצוה נקראת אלא על שם סופה"
בפל' 0533145031 או לשלוח חוזה ישירות למייל abh0504128968 gmail.com
יהיו בתי כנסיות יבאו מתפללים..
מתי? היום?התחילו לעבוד בכניסה לד' איפה שאמור לקום המרכז מסחרי משרדים ודירות שדובר למעלה.
התחילו לפנות את ההר שיש שם...
כבר עובדים שם הרבה זמןמתי? היום?
כשהיינו שלשום זה ממש לא היה נראה שזז שם משהו...כבר עובדים שם הרבה זמן
תודה. לא - זה מספיק.שלחתי, צריך עוד משהו חוץ מחוזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: