מרים גגגגג
משתמש פעיל
אפשר פרוט?
העלו בעבר בצאט של הפרויקט אבל לא מהחודש האחרון.יש למישהו תמונות פנים של הדירות בבנייני וולפסון טריסון?
הרבה חילונים קנוגם כשאנחנו בחרנו דירות קנו גם חילונים
חוץ מזה שאת מצפה החורש ומצפה האלה בונה אותו יזם אין כל קשר ביניהם והם די רחוקים אחד מהשני וכ20 משפחות מצאנז שרכשו במצפה החורש ויש עוד קבוצה באגבבה שזה פחות מעשירית מכל פרויקט לא כ"כ הופך את זה לקריית צאנז... אבל מספיק בשביל לתת לזה את השם שפע חיים.זה אומר שמצפה החורש ומצפה האלה יהיו בעתיד קרית צאנז? לכן בחרו את השם לשכונה "שפע חיים" זה מעניין
קצת קשה להגיע אליהם כי הם לא נמצאים כ"כ ברשת אבל יש מלא בד3 ידוע לנו על כמה מאות שם רכשנו ויש שם כבר החתמה עם קבוצה ענקית שתחולק לכמה בתי כנסיות כנראה בשאר השכונות קשה להאמין שאין מספיק אבל זו עבודת נמלים לאסוף אחד אחדהיי
אוספים חתימות להקצאה לבית כנסת ליטאי
אני בהלם שיש כזה קצת ליטאים ברמה ד שעדיין חסר....
פונה גם ל ד 2?ולכן אם יש רוכשים הקשורים לקהילת בני תורה אז אכן כדאי שיפנו לכתובת מייל הנ"ל
ואם יש רוכשים ששייכים לקהילת בני הישיבות (בנשיאות מרן רבי חיים קנייבסקי שליט"א)
אז הם יכולים לפנות למייל הזה - ely0533163436אין לכתוב כתובת מייל (כמובן שלהחליף את הסולמית בשטרודל )
בפועל כשיבוא וייראו את ההליכות של תולדות אהרון מהנ"ללגבי חילונים
בכנס רוכשים שאני הייתי
היו שם כמה זוגות חילונים/מסורתיים
דברו איתם, והתפתח שם קצת שיחות שאלתי אחד מהם אם הוא מתכן לקנות ולבא לגור הוא ענה לי שהוא יקנה בכל אופן כי מבחינתו זה השקעה מוצלחת ובעתיד הוא יקנה דירה היכן שהוא רוצה אבל לכאורה הוא לא יבוא לגור
היה שם זוג שהתלבטתי אם הם חילונים או מסורתיים שהם אמרו למשהו אחר שהם מתכננים לבא לגור ואין להם בעיה לגור בשכונה חרדית
הצאט נחסם בנט פרי יש למישהו מושג איך אפשר להתחבר בכל זאת
הקישור חסום או שהיית בקבוצה ויום אחד זה נחסם לךהצאט נחסם בנט פרי יש למישהו מושג איך אפשר להתחבר בכל זאת
ומה עם העיקרנתיב בשדרה בניין 2 מהיום בלילה.
עושה רושם שהוא ממש מוכן לאיכלוס...צפה בקובץ המצורף 760174צפה בקובץ המצורף 760174צפה בקובץ המצורף 760180
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: