מציוןמישהו יודע מה קורה בפרוייקט האחים אום במחיר למשתכן ד 3 מס' 1510?
והאם בכלל החברה הזו טובה?
צמרות נתיב - ד'2איזה פרויקט זה?
1. באיזה הגרלה/מתחם מדובר.אשמח לקבל משוב וייעוץ:1.אחים אום אומרים שלא הולכים בכלל לקרוא לכנס רוכשים לפני עוד שנה וחצי. 2.המחיר למטר מאוד לא זול יחסית לפרוייקטים האחרים 9800 למטר. 3.אני ממוקם יחסית לא מהראשונים 40 מתוך 65. אשמח מאוד לשמוע מהי דעתכם האם בכלל שווה להישאר ולא לקנות עכשיו דירה מוכנה.
מאיפה המידע שהם לא הולכים לקרוא לכנס רק עוד שנה וחצי ?אשמח לקבל משוב וייעוץ:1.אחים אום אומרים שלא הולכים בכלל לקרוא לכנס רוכשים לפני עוד שנה וחצי. 2.המחיר למטר מאוד לא זול יחסית לפרוייקטים האחרים 9800 למטר. 3.אני ממוקם יחסית לא מהראשונים 40 מתוך 65. אשמח מאוד לשמוע מהי דעתכם האם בכלל שווה להישאר ולא לקנות עכשיו דירה מוכנה.
לא נשארואני רוצה 4 חד' קומה נוחה, כיווני אוויר וכו'
השאלה כמה שווה בשוק חופשיגם אם אתה מחלק 1600000 רק ל135 מטר דירה ללא הגן זה יוצא פחות מ12000 למטר, עדיין זול יחסית לשוק החופשי
מדובר בהגרלה 1510 פרוייקט 44894, ואני רוצה 4 חד' קומה נוחה, כיווני אוויר וכו'
לא נשאר
וואו תודה רבה, מאיפה הידע הזה??!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: