תבדוק בהיסטוריה של המייל תעשה חיפושבד"כ הם שולחים הודעה לפני פקיעת תוקף הזכאות, לא קיבלתי כזה.
תבדוק בהיסטוריה של המייל תעשה חיפושבד"כ הם שולחים הודעה לפני פקיעת תוקף הזכאות, לא קיבלתי כזה.
אתה אמור לקבל מהקבלן דף מצב חשבון שם רשום הכלמרגע קבלת הודעה על קבלת השוברים כמה זמן נותנים לתשלום ?
אתה צריך הודעה על זכיה ולא אישור זכאותכן, אבל לצורך הוצאת משכנתא אני צריך לשלוח לבנק הודעה על זכיה, ואני לא יכול בגלל שרשום לי באתר "תיק לא פעיל"
קבלתי את הודעה הבא, יש לציין כי לא רכשתי שום נכס בשום צורה שהיא, האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ?
שלילת הזכאות לסיוע ברכישת דירה
לכבוד,
לצערנו, בבדיקה מחודשת שערכנו מצאנו שזכאותך לסיוע ברכישת דירה נשללה ממך.
הזכאות נשללה ממך הן בפרויקטי מחיר למשתכן והן בפרויקטי מחיר מטרה.
אתה מתבקש להסיר בעצמך את כל הרשמותיך מפרויקטים שההרשמה אליהם טרם הסתיימה. אם לא נרשמת לשום פרויקט, אינך נדרש לעשות דבר.
לצורך כך אנא היכנס לאתר ההגרלות: http://www.dira.moch.gov.il.
אם לא תסיר את הרשמתך בעצמך, המערכת תעשה זאת באופן אוטומטי במקומך, ולא תאפשר לך להשתתף בהגרלה.
לבירורים ולשאלות אנא פנה לחברה שהוצאת באמצעותה את אישור הזכאות.
בברכה,
משרד הבינוי והשיכון
* אין להשיב לדוא"ל זה.
** מכתב זה מובא בלשון יחיד מטעמי נוחות, אך מכוון לכל נמען או נמענים באשר הם.
*** הודעה זו תקפה רק אם הכתוב בה תואם את המידע הנמצא במערכות המחשוב של משרד הבינוי והשיכון.
הגרלות חדשות או הגרלות המשך?שלום לכולם
נפתח היום הרשמה לכמה הגרלות בבית שמש
כדאי מאוד להירשם
פתוח עד 12.08.2020
א. שש הגרלות המשךהגרלות חדשות או הגרלות המשך?
מישהו יכול להעלות קישור להרשמה?
כי זה לוקח שנהאני רוצה להבין. מדוע אם נשארות דירות בהגרלת המקור זה מגיע להגרלת המשך, למה לא פונים לכל אלפי הרשומים להגרלת המקור הממתינים בתור לשאול אם מעוניינים בדירות שנותרו?
לא הבנתי, מתי פונים לממתינים בתור ומתי לא פונים אליהם אלא עושים הגרלת המשך שזה בעצם עוול כיון שהממתינים בתור מהגרלת המקור מאבדים את מקומם? האם יש קריטריונים ברורים?כי זה לוקח שנה
למישהו עובד האתר של משרד השיכון?
תקוע כבר כל היום
עובד לי חלקגם לי לא עובד
פונים לכמה אחורנית אחרי זה פותחים הגרלה נמשכתאני רוצה להבין. מדוע אם נשארות דירות בהגרלת המקור זה מגיע להגרלת המשך, למה לא פונים לכל אלפי הרשומים להגרלת המקור הממתינים בתור לשאול אם מעוניינים בדירות שנותרו?
רק אלו שהם בעלי סיכויים דהיינו הקבוצה הצמודה מאחור לרשימה, מפסידים את מקומם כל העשרות והמאות והאלפים אחרי זה לא מפסידים כלום הם ממשיכים כאלו לא זכו בכלוםלא הבנתי, מתי פונים לממתינים בתור ומתי לא פונים אליהם אלא עושים הגרלת המשך שזה בעצם עוול כיון שהממתינים בתור מהגרלת המקור מאבדים את מקומם? האם יש קריטריונים ברורים?
ויותר מזה.נקח דוגמא, נערכה הגרלה על מאה דירות, ראובן זכה במספר מאה עשרים. תשעים דירות נבחרו ע''י הזוכים [עשרה ביטלו], נשארו עשרה דירות. עכשיו בשביל ראובן זה מאוד קריטי האם יפנו אל הבאים בתור או שיפתחו הגרלת המשך, כי אם פונים לבאים בתור ומציעים להם את הדירות הנותרות הרי שסיכוייו של ראובן לקבל את הזכיה גבוהים מאוד, לעומת זאת אם פותחים הגרלת המשך הוא צריך להתמודד שוב בין אלפי נרשמים. עכשיו אתה מבין מה העוול? ואני רוצה להבין מתי כן פונים אל הבאים בתור ומתי לא, האם ישנם קריטריונים ברורים או שכל פעם עושים משהו אחר. לדוגמא, לאחרונה פנו לאנשים שהיו רשומים בהגרלות שיאשרו רישום מחדש לכמה דירות שנותרו, שזה כבר שיטה שלישית מה עושים עם דירות שנותרות, בקיצור אשמח שיעשו כאן סדר בעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: